Viata dupa viata – episodul 3

0

  • Amintirile au provenit din zone geografice diferite si rase diferite in timpul vietilor lor trecute. Dr. Wambach i-a impartit in cateva categorii: caucazieni, asiatici, indieni, negri si descendenti ai Orientului Mijlociu. In jurul anului 2000 i.C., numai 20% dintre subiecti au raportat ca sunt caucazieni. Ei traiau imprastiati in niste zone cunoscute acum ca Orientul Mijlociu, Mediterana, Europa si Asia Centrala (Kazakhstan, Uzbekistan, etc., denumite stepa centrala, de-a lungul timpului). continuare: http://noulpamant.ro/articole/stiri/viata-dupa-viata-episodul-2/

Rezultatele Dr.-ului Wambach sugereaza ca reincarnarea are loc la scurt timp dupa moarte. In urmatorul exemplu vom vedea un caz extraordinar in care o femeie reincarnata a putut sa se reintalneasca cu sotul si cu fiul sau dupa ce si-a amintit viata trecuta la varsta de 4 ani!

Acest caz faimos a fost studiat atat de cei care cred cat si de sceptici ai reincarnarii – inclusiv de catre marele invatator religios, Mahatma Ghandhi. Se intampla in anul 1930, in India…

Povestea lui Shanti Devi

In data de 18 ianuarie 1902, s-a nascut o fata, intr-o familie numita Chaturbhuj, locuitori ai Mathura, India. Numele ei era Lugdi. Cand Lugdi a implinit 10 ani, i-a fost aranjata casatoria cu un om pe nume Kedarnath Chaube, un proprietare de magazin din acelasi sat. Dupa pubertate, Lugdi a ramas insarcinata pentru prima data, dar a pierdut copilul. In timpul celei de-a doua sarcini, Kedarnath a dus-o la Spitalul Guvernamental din Agra, unde li s-a nascut un fiu prin cezariana. Au existat, totusi, complicatii, si cateva zile mai tarziu, pe 4 octombrie starea lui Lugdi s-a deteriorat si a murit la ora 10 dimineata.

Un an, sapte luni si sapte zile dupa moartea lui Lugdi, in data de 11 decembrie 1926, o fata frumoasa s-a nascut ca fiica a lui Babu Rang Bahadur Mathur din Chirawala Mohulla, o mica localitate din Delhi. Fata a fost numita Shanti Devi. Shanti era ciudat de tacuta si rareori a vorbit pana la varsta de 4 ani. Cand a inceput sa vorbeasca si-a surprins familia spunandu-le „Aceasta nu este casa mea adevarata! Am un sot si un fiu in Mathura! Trebuie sa ma intorc la ei!”

Shanti a spus ca sotul ei era in Mathura, ca detinea un magazin de haine si ca au un fiu. Si-a spus Chaubine (sotia lui Chaube). Parintii au considerat-o ca pe o fantezie copilareasca si nu i-au dat atentie. Au inceput sa se ingrijoreze, totusi, cand a inceput sa vorbeasca in mod repetat despre asta si dupa ce de-a lungul timpului a povestit un numar de incidente legate de viata ei in Mathura, impreuna cu sotul ei.

Cu ocazia meselor Shanti spunea: „-In casa mea din Mathura mancam altfel de dulciuri”. Cateodata, atunci cand mama ei se imbraca asa cum s-ar fi imbracat si ea ii spunea ce fel de rochii obisnuia sa poarte. In mod curios a mentionat trei caracteristici diferite in legatura cu sotul ei: era frumos, avea un neg mare pe obrazul stang si purta ochelari de citit. A mai spus ca magazinul sotului ei se afla in fata templului Dwarkadhish.

Aceste relatari ciudate au continuat. Cand Shanti a implinit 6 ani, parintii ei erau ingrijorati si uimiti. Shanti chier le-a povestit intamplarea mortii ei care a urmat nasterii. S-au consultat cu doctorul familiei care a fost uimit de modul in care aceasta fetita a descris cu corectitudine atat de multe detalii ale procedurilor chirurgicale complicate pe care spunea ca le-a indurat.

Pe masura ce Shanti a crescut, ea a insistat ca parintii ei sa o duca la Mathura. In tot acest timp, totusi, nu a mentionat niciodata numele sotului ei. Este un obicei in India, ca sotiile sa nu rosteasca numele sotului lor. Chiar si atunci cand a fost intrebata la obiect, Shanti doar se inrosea si spunea „-Il voi recunoaste, daca voi merge acolo”.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Teoria Pamantului gol – partea a IX a

Part 2: Ipoteza Pamantului gol 1. Primele teorii Din vremea revolutiei stiintifice, cativa oameni de stiinta notabili au propus posibilitatea...

Închide