Viata dupa viata – episodul 2

0

 

  • Dovezi ale faptului ca am mai trait inainte Dovezi statistice de la Dr. Wambach Oameni ce sustineau ca au trait vieti anterioare, mi s-au parut intotdeauna a fi falsi. Prea des ei sustineau ca au fost cineva faimos precum un faraon egiptean, Napoleon sau Ioana D’Ark. Iar daca reincarnarea este reala, ea nu este limitata la cei bogati si faimosi. continuare: http://noulpamant.ro/articole/stiri/viata-dupa-viata-episodul-1/

  • Amintirile au provenit din zone geografice diferite si rase diferite in timpul vietilor lor trecute. Dr. Wambach i-a impartit in cateva categorii: caucazieni, asiatici, indieni, negri si descendenti ai Orientului Mijlociu. In jurul anului 2000 i.C., numai 20% dintre subiecti au raportat ca sunt caucazieni. Ei traiau imprastiati in niste zone cunoscute acum ca Orientul Mijlociu, Mediterana, Europa si Asia Centrala (Kazakhstan, Uzbekistan, etc., denumite stepa centrala, de-a lungul timpului).

Cinci subiecti au declarat ca au trait in Asia Centrala intre 1000 si 2000 i.C. Acestia si-au adus aminte ca traiau in corturi, ceea ce era normal pentru popoarele migratoare din regiune. In mod uimitor s-au vazut avand piele alba si par blond! La inceput, acest fapt nu parea sa fie istoric corect deoarece asiaticii ar trebui sa aiba parul negru si pielea inchisa la culoare. Totusi, descoperiri recente ale unor corpuri mumificate (vezi imaginea din dreapta) de-a lungul Drumului Graului antic, au demonstrat ca au existat in zona oameni cu pielea alba si cu parul blond!

 

  • Obiceiurile alimentare ale oamenilor ce treiau in jurul anului 500 i.C. nu erau rele. 20% dintre subiecti si-au adus aminte ca mancau carne de pasare si de oaie. Totusi, intre anul 25 d.C. si 1200 d.C., obiceiurile alimentare ale oamenilor erau saracacioase. Subiectii isi aduc aminte ca mancarea nu avea gust. Un tanar a declarat: „Nu voi mai vorbi de rau mancarea de la McDonald’s food” (nota: sa subliniem ca este doar despre gust, nu si despre calitate si mai ales ca este vorba despre o gluma). Nu este surprinzator ca cei ce isi aduc aminte cele mai gustoase mancaruri sunt cei care si-au adus aminte de o viata anterioara traita in China.

 

  • Printre toti subiectii, 62% au murit de batranete si boli iar 18% au murit violent in timpul razboaielor sau a unor catastrofe cauzate de mana omului, in timp ce restul de 20% a murit in accidente. Multe dintre vietile anterioare s-au terminat in timpul celor doua razboaie mondiale sau in timpul razboaielor civile din tarile asiatice. In consecinta, acesti oameni s-au reincarnat foarte repede dupa ce au murit. Vom vedea cateva dovezi pentru acest fapt in urmatorul nostru exemplu fascinant. Surprinzator, Dr. Wambach a descoperit ca 69% dintre subiectii care au murit in jurul anului 1850 erau caucazieni, in timp ce intre 1900 si 1945 numai 40% erau caucazieni. Se pare ca transmigratia diferitelor rase a crescut dupa 1945. Acest fapt inca nu este inteles.

Dr. Wambach si-a publicat descoperirile in opera Reliving Past Lives: The Evidence Under Hypnosis and Life Before Life (1984). Cu toate ca si-a inceput munca in postura unui sceptic convins, mai tarziu ea scria:

„…Imaginatia si memoria genetica nu pot explica modelele ce s-au nascut din rezultate. Cu exceptia a 11 subiecti, toate descrierile de haine, invataminte si ustensile au fost exacte conform inregistrarilor istorice. …”

Iar intr-un alt interviu ea relateaza

„Nu cred in reincarnare – Stiu ca exista!”

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Viata dupa viata – episodul 1

Dovezi ale faptului ca am mai trait inainte Dovezi statistice de la Dr. Wambach Oameni ce sustineau ca au trait...

Închide