Un cuplu demisioneaza pentru a-si construi un cuib al iubirii din ferestre reciclate

0

 

 

Fotograful Nick Olson si designerul vestimentar  sunt un cuplu in care cei doi si-au parasit joburile pentru a isi construi o casa din ferestre reciclate si desigur, sa traiasca in ea.

Adapostul lor vitrat, unic se pierde in frumusetea extraordinara a muntilor din West Virginia – in acelasi loc unde ei au visat sa isi construiasca o casa, dupa ce au privit asfintitul la prima lor intalnire.

Pentru a isi putea construi casa viselor si pentru a putea urmari apusul soarelui peste munti, cuplul romantic a nascocit ideea de a construi intreaga fatada ce da inspre munti din vitraj.

In acelasi timp, prin aceasta solutie au destula lumina naturala, reducand necesitatea unor surse de iluminat artificiale.

Pentru a strange materialele necesare construirii casei, ei au pornit intr-o calatorie in care au strans zeci de ferestre vechi, de la vanzari ambulante de prin garaje si din anticariatele din zona.

La numai cateva saptamani dupa ce au strans toate materialele necesare, au gasit locul perfect si si-au construit o casa unica din lemn.

Restul imobilului a fost realizat din lemn reciclat, mobila este vintage si chiar si-au achizitionat un godin vechi pentru a incalzi casa cu lemne pe timpul iernii.

Minunatul lor „cuib de iubire” (nota: desi in limba romana ar suna ceva de genul cuibusor de nebunii🙂 este acum terminat si straluceste in intuneric, noaptea.

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Secretul din spatele tehnicii prin care acest tip echilibreaza pietrele este neobisnuit. Voi il puteti ghici?

 a ajuns la stadiul de maiestrie in ceea ce priveste echilibrarea pietrelor. Chiar el ne explica cum reuseste. "Elementul fundamental...

Închide