Un automobil construit din piese Lego

0
 

 este un automobil construit din piese Lego, ce se poate conduce, are un motor Lego, ce functioneaza cu aer (rotile si cateva elemente de imbinare nu sunt construite din piese Lego)

 

Aceasta nu este ca orice Masina Lego mai veche, nici macar nu este doar o Masina Lego la scara 1:1; este o Masina Lego perfect functionala, la dimensiuni reale.
 

Automobilul este construit din 500.000 de piese Lego si are in componenta 256 pistoane functionale ce alcatuiesc motorul. Acesta foloseste patru motoare orbitale pentru a impinge masina pana la viteza de 33 km/h.

 

 

Masina Lego a fost construita de australianul  si romanul  si a fost gandita sa arate ca un hot rod. Sammartino si Oaida au construit autovehicolul in Romania, dar a fost apoi transportat la Melbourne. Pentru moment, testele au fost facute la viteze foarte mici, cei doi declarand ca „acum conducem incet pentru ca este frica de o uriasa explozie Lego”.

 

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Papaji – Fericirea

Papaji s-a nascut la Gujranwalla, in vestul provionviei Punjab, care acum face parte din Pakistan. Mama lui a fost sora lui Swami...

Închide