Teoria unificata a campului – partea a II a

0

  • Zielinski* Pământul se expandează. Toate corpurile celeste au câmpuri magnetice circulare sau polare, în funcţie de rotaţie. Polii magnetici nord – sud sunt produşi de rotaţia Pământului. Polii magnetici se mişcă dar sunt în acelaşi punct la o ora exactă. Fiecare galaxie are mai mult sau mai puţin o “gaură neagră”, care nu este de fel o gaură. Tot universul nu se expandează, nu a existat niciodată “BIG BANG”-ul. Electricitatea se poate genera din eter. continuarea: http://noulpamant.ro/articole/stiri/teoria-unificata-a-campului-partea-i/

  • Împletirea energiei sau coeziunea materiei ar însemna gravitaţie la nivel molecular, care înseamnă energia eterului.

  • Îndoirea luminii, cauzate de efectul Charan, poate fi cauza multor distorsiuni, dacă obiectele se mişcă între ochiul observatorului şi o sursă de lumină – stele gemene? pulsari? (Fig. 2).
  • Magnetismul ar fi cauzat de mişcarea materiei în spaţiu (în eter) sau a electronilor în materie (în eter).

  • Polii magnetici ai corpurilor cereşti care se rotesc sau ai particulelor subatomice sunt prinse în eter (Fig. 4a, 4b, and 4c).

  • Deplasarea unghiurilor dintre axele magnetice şi axele de rotaţie ale corpurilor cereşti sunt cauzate de mişcarea relativă a corpului faţă de mişcarea eterului (Fig. 5).  Deoarece eterul nu este staţionar în spaţiu, nici uniform, măsurătoarea unghiului mişcării şi a poziţiei nu va releva mişcarea absolută a corpului în spaţiu. Nu există un asemenea punct fix în spaţiu; totul se mişcă, într-un mod magnific controlat de către o lege, imprimată în eter.
  • Energia solară şi temperatura coprurilor cereşti pot fi cauzate de concentraţia de eter şi a efectului Charan; cu cât e steaua mai mare cu atât mai mare densitatea de eter şi temperatura mai mare.

  • Activităţile vulcanice şi tectonice pot fi cauzate de către concentraţia de eter din interiorul sau din centrul pământului (Fig 6). Pământul poate că e în creştere, masa sa poate creşte şi temperatura i se poate ridica.
  • Găurile negre poate nu sunt deloc găuri negre, ci doar gigantice concentrări de mase în centrul galaxiilor, absorbind eter cu nişte viteze aşa de mari, încât cauzează un efect Doppler de schimbare a frecvenţelor luminii mult dincolo de senzitivitatea ochilor noştri şi de aceea creând impresia unei găuri negre.
  • Big Bang-ul, ce prezumtiv cauzezază expansiunea universului, poate fi doar o impresie  cauzată de mişcarea eterului înspre sentrul galaxiei. Cel mai probabil, nu a exista un asmenea lucru precum big bang-ul. Efectul Doppler de deplasare către roşu este nu numai fundaţia teoriei big bangului, ci este şi măsura fundamentală de măsură în astronomie. Acum, dacă mişcarea eterului în spaţiu poate cauza un fecet Doppler de deplasare către roşu, atunci trebuie revăzute toate datele astronomice strânse până acum.

Se poate genera electricitate din eter

Mari oameni de ştiinţă precum Nikola Tesla [dreapta], Paul Dirac şi Werner Heisenberg au prezis introducerea unei noi surse de energie, pe care ei au numit-o:

„energie electromagnetică cuantică”, „energia punctului zero” şi de asemenea „energia câmpului-vid”, care sunt nume diferite pentru energia eterului. Recent, am finalizat cu succes cercetări fundamentale în domeniul conversiei energiei eterului, care a rezultat într-o nouă tehnologie de producţie de motoare, generatoare şi baterii, într-un mod economic şi tehnic fezabil. Densitatea foarte mare a energiei eterului permite o asemenea flexibilitate în absorbţia/conversia eterului încât poate fi integrată într-un cip de silicon, pentru alimentarea unui ceas de mână sau computer, dar poate ajunge până la a ajunge să producă cât o centrală de 4,000 de megawaţi. Asta înseamnă că în curând o altă sursă de energie va motoriza automobilele, trenurile, vapoarele, avioanele, tractoarele, centralele electrice, casele, industria, laptopurile, telfoanele etc. Tehnologia eterului în care sunt implicat e prietenoasă cu mediul şi nelimitată. Aplicaţiile sale nu sunt restricţionate  sau limitate de materiale sau resurse.

Încă o dată în istorie, se amestecă pachetul de cărţi şi se distribuie în industrie, ca în zilele lui Thomas Alva Edison, şi sperăm fără prea mari turbulenţe pe piaţa internaţională de capital. Să sperăm că primele aplicaţii ale eterului nu vor fi în scopuri militare sau pentru ca o naţiune să câştige avantaje asupra alteia, după cum a fost cazul de atâtea ori în istorie până acum cu descoperirile epocale şi invenţiile, ci pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă umane.

Referinţe:

[1] A.A. Michelson, Am. J. Sci. 3rd ser., 22, 252-253 (1881), and Univ. of Chicago Press, 1902.

[2] A.A. Michelson & E.W. Morley, Am. J. Sci. 3rd ser., 34, 277 (1887).

Prof. Zielinski a condus cercetări în domeniul electrodinamicii cuantice. Este un membru activ al Academiei Ruse pentru Ştiinţă şi ambasador al Clubului Oamenilor de Ştiinţă ce are sediul la St Petersburg. Prof. Zielinski poate fi contactat pe internet la adresa: scorpionsyndrome@hotmail.com

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O inventie de acum 100 de ani – Energie gratis – partea I

Pornind de la o ştire despre o invenţie extraordinară, o pilă care crează electricitate de mai bine de jumătate de...

Închide