LUNA – cararea luminoasa a noptii

0

Dacă ridici ochii spre cer şi cu siguranţă ai făcut-o de atâtea ori ai să vezi astrul zilei şi astrul nopţii într-un dans minunat, într-o celestă împletire de umbră şi lumină. Nu este minuat că luna este exact la distanţa potrivită relativ la mărimea sa ca să acopere perfect soarele la eclipsă? Sau că umbra pământului e destul de mare pentru a acoperi luna de tot la eclipsa de lună? Sunt proporţiile sistemului noastru solar care ne demonstrează înţelepciunea fără margini a Creatorului. Iar noi, de mii de ani privim astrul nopţii cum şterge cu lumina sa minunată, a arhanghelului Gavriil, orice negativitate dacă eşti deschis să accepţi şi să vezi conexiunea sa cu apa, cu ciclurile menstruale, cu plantele. Sunt concordanţe între aceste raporturi, între cele 14 zile de creştere (de două ori 7) şi cele 14 zile de descreştere, corelaţia cu zodiacul sau opoziţiile cu energia solară. Este matematica celestă responsabilă cu stabilirea legăturilor pe care astrologia le revelează prin studiile pe care le face.

Din cele mai vechi timpuri practicile ritualice şi magia s-a făcut îndeobşte la lumina lunii. Şamanii încă practică regulat ceremonia focului care are loc de lună plină şi de lună nouă. De obicei pentru că luna plina este apogeul fazei crescătoare se impune a folosi puterea de amplificare a energiilor lunare şi astfel se folosesc intenţia, bileţele, focul pentru a pune combustibil pentru visele pe care le avem, în timp ce la lună nouă, care este apogeul fazei de descreştere se folosesc energiile lunare pentru a scăpa de aspectele negative, de a alchimiza problemele. Există două incantaţii foarte simple şi foarte puternice pe care Omraam Michael Aivanhov ni le oferă în „Cartea Magiei Divine”, invocaţii care se fac bineînţeles în stare alfa şi cu mâna dreaptă ridicată – ce conectează nişte meridiane energetice importante cu fluxul de energie lunar.

Pentru faza de creştere (imediat după luna nouă, se rosteşte de trei ori): „Aşa cum luna creşte pe cer, tot aşa sufletul meu să se umple de sănătate, de vigoare … sau de lumină, de iubire, ca să pot deveni un servitor al Domnului.” De asemenea, în faza crescătoare poţi să te gândeşti la plantat, la tuns părul pentru regenerare, la trecerea prin evenimente grele care necesită toată energia ta (o operaţie de exemplu) şi poţi găsi să faci acele lucururi care sunt mai dificile şi să laşi pentru cealaltă jumătate de ciclu odihna. E supra-scrisă în bioritm această trecere şi sunt efecte notabile dacă ai răbdare şi atenţia neceară să le observi.

Pentru faza de decreştere (imediat după luna nouă, se rosteşte de trei ori): „Aşa cum luna descreşte, tot aşa acel viciu sau defect din mine să se diminueaze şi să dispară pentru slava lui Dumnezeu.”

Ceea ce este fascinant şi demonstrează puterea astrului nopţii este faptul că luna plina sau nouă diferă ca intensitate şi nuanţe ale energiilor vehiculate, acestea schimbându-se odată cu zodia. Acesta demonstrează cumva arhetipul energiei selenare şi capacitatea acesteia de a energiza sau de a dezenergiza diferitele aspecte caracteristice fiecărei zodii. Aşadar înarmează-te cu cunoaştere (pentru a identifica aspectele guvernante ale zodiei prin care trece luna dar şi momentul exact sau faza lunii -pentru asta ar fi de preferat să ieşi şi să priveşti cerul pentru că oricum dacă vrei să faci o lucrare în acest sens trebuie să te laşi mângâiat de lumina misterios-difuză a lunii) şi începe să fii conştient de aceste cicluri, la fel cum eşti conştient de respiraţie sau de bătăile inimii atunci când le asculţi, pentru că asocierea cu ele nu numai că îţi poate conferi atuuri în materializarea viselor şi eliminarea problemelor dar te aduc mai aproape de tine pentru că în momentul în care le trăieşti se transformă ceva în tine şi devii UNA cu tot.

Aşadar lasă-te cuprins/ă de lumina binefăcătoare a Bunei Vestiri pe care arhanghelul Gavriil o ţine pe braţele sale de culoarea lunii şi găseşte şi aici, ca în toate aspectele vieţii magia nevăzută a lucrărilor energetice ce susţin astrul nopţii. Şi să nu uităm că întunericul scoate în evidenţă cele mai frumoase lumini, fără el nu ar fi atât de frumoasă bolta cerească, fără lună nu am avea mişcarea de precesie sau mareele, trebuie să înţelegem că baletul cerului e şi în noi la nivel celular şi că suntem conectaţi în matricea spaţiu-timpului şi cu acest corp minunat ce ne luminează cărările noaptea. Sau ne face să fim mai mari şi mai luminoşi odată cu apa din noi ce tinde să meargă în cerul ei unde se purifică. Pentru că ce face apa? Se înalţă.

Pune în visul tău în noaptea asta, pentru că e lună plină, pe intenţie înainte de a adormi un vis pe care îl vrei materializat, rosteşte-l ca pe o mantră de trei ori înainte de a adormi şi apoi de dimineaţă aduţi-l aminte ca prim lucru înainte de a te ridica din pat. Visul tău se va amplifica şi dacă ai să-l hrăneşti vei vedea că poate prinde rădăcini, apoi îţi va oferi flori şi în scurt timp, în anotimpul crupelor vei gusta din fructele sale coapte. E şi un exerciţiu de focus şi de materializare şi în acelaşi timp de identificare cu pulsul universului. La scara astrului nopţii.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
HINDUISMUL – introducere

În viaţă căutăm constant să ne răspundem la marile întrebări pe care trăirea în plan fizic ni le ridică mereu:...

Închide