Tehnologia Hemi-Sync

0

Hemi-Sync© este o tehnologie de sunet extrem de puternică inventată de Robert Monroe, care a fondat și Monroe Institute.

Această tehnologie consistă dintr-o combinație de ritmuri binaurale, diverse efecte sonore, instrumente, muzică și/sau instrucțiuni verbale. În funcție de efectul dorit asculți diferite înregistrări.

Cu Hemi-Sync îți poți fie concentra creierul către performațe maxime și concentrare profundă, fie să îl relaxezi în meditație profundă. Poți folosi tehnologia pentru a te ajuta să dormi, să alini durerile și să accelerezi procesul de vindecare.

Există o listă nesfârșită de beneficii, care sunt rezultatul tuturor efectelor și avantajelor pe care oamenii care au folosit Hemi-Sync în mod constant, fie în privat fie în medii controlate, profesional.

Poți să găsești anumite înregistrări care te vor ajuta să intri în stări alterate de conștiință, dacă dorești. Aceasta este o modalitate extrem de eficientă de a-ți explora mintea.

Poți chiar să îți induci Experiențe extracorporale (OBE), să îți îmbunătățești visarea lucidă sau vederea la distanță (remote view). Nu ține decât de tine, cum vrei să foloseșt tehnologia și pentru ce.

Cum se folosește Hemi-Sync?

Cel mai eficient mod de a o folosi este să asculți ritmurile binaurale în căști. Dacă faci o meditație de grup sau o activitate comună, boxele pot fi la fel de eficiente. Singurul lucru de care trebuie să te asiguri este ca participanții să stea cât de cât la mijlocul intersecției dintre direcțiile pe care cele două difuzoare (dacă sunt două, evident… aceasta este cea mai favorabilă configurație) le fac.

Există 3 tipuri de înregistrări, care servesc unor scopuri diferite: Metamusic )(metamuzică), MInd Food (Hrană pentru minte) și Human Plus (Plus uman). Pe pagina de produse de la Institutul Monroe există explicații detaliate pentru fiecare capitol.

Când am folosit pentru prima dată tehnologia Hemi-Sync, îmi era frică să ascult sunete care mi-ar putea influența creierul. Însă, foarte repede, am realizat că influențele asupra creierului meu aveau loc doar dacă eu le permiteam.

Tehnologia are niște efecte de durată asupra mea, pe care le descriu în impresiile personale ale the Gateway Voyage ( nr: în engleză).

Ce înseamnă Hemi-Sync?

Înseamnă Sincronizare a Emisferelor și este o tehnologie cu efecte imediate. Explicații detaliate le puteți găsi în pagina sursă a articolului, pe pagina oficială a Institutului Monroe (al cărei link îl găsiți la începutul articolului) sau pe pagina Institutului MOnroe din România (al cărei link îl găsiți în textul acestui articol).

sursa: http://www.lucid-mind-center.com/hemi_sync.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ce este terapia Reichiană?

Terapia Reichiană este o terapie care și-a luat numele după cel care a dezvoltat-o, Wilhelm Reich, cunoscută și ca Terapia...

Închide