Sincronicități matemagice în măsurătorile spațiului și timpului

0

Daca natura este profesorul tau If nature is your teacher, your soul will awaken
– Johann Wolfgang von Goethe

Creatiile Cosmice ridica voalul de pe realitatea noastra holografica. De la geometria sacra pana la sincronicitatile matemagice, universul se dezvaluie ca avand un design inteligent, departe de coinicidenta cosmica. Matrixul omniscient este legat de un ordin si o geometrie sacra, un sistem antic si ezoteric de proportii divine.

Necunoscuta de catre marea majoritate a oamenilor, canonizata ca sacra de catre foarte putini, aceasta cunoastere este in curs de redescoperire acum. Creatiile Cosmice incearca sa fuzioneze constiinta prin explorarea Cvadrivinium-ului. Scopul este acela de a folosi Trivinium-ul pentru a intelege natura realitatii, in acelasi timp curatand materialismul de inconstientul colectiv, unificand dualitatea si producand reintoarcerea la Noosfera.

Sincronicitati matemagice in masuratorile spatiului si timpului.

Unitatile noastre de masura ale spatiului si ale timpului contin un sistem sinergic, niste reguli sacre ale numerelor din spatele lucrurilor cu care noi le asociem azi. Mile, kilometri, minute, secunde, grade, aceste unitati sunt sincrone cu o ordine cosmica, crand un sistem divin in realitatea noastra holo-fractografica. Acestea sunt sincronicitatile matemagice din masuratorile timpului si spatiului. Un picior nu este un picior (foot – eng.) din cauza masurii pantofului negru al Regelui din vechime. Acesta este exact atat cat este pentru ca se aliniaza atat cu cosmosul cat si cu omul. Dupa cum spune si binecunoscuta axioma hermetica, Ceea ce este sus este si jos. Anticul filosof Protagoras spunea acelasi lucru in alt fel: „Omul este masura tuturor lucrurilor”.

SEM-Best1

Sincronicitati matemagice in masuratorile spatiului si timpului.

“In vechea Grecie studentii avansati ai lui Pitagora, care erau implicati in studiul avansat al stiintelor naturii si ale intelegerii de sine erau numiti „mathematekoi”, adica „cei care au studiat bine”. Cuvantul „mathema” insemna „invatare in general” si este radacina cuvantului din engleza veche mathein, care inseamna „sa fii constient”, sau al cuvantului german munthen, care inseamna „sa te trezesti”.

PPP-Platonic-Solids

Solidele platonice – Solidele pitagoreice – Solidele perfecte

 

Mila trebuie ca a fost creata avand sistemul nostru solar in minte, pentru ca se sincronizeaza perfect. Stiam oare diametrul Soarelui, al Pamantului si al Lunii in 1593, atunci cand mila s-a presupus ca are 5280 de picioare? Este aceasta doar o mare coincidenta cosmica? Mila terestra ar trebui sa fie mai mult de cei 1.000 de pasi de om, care masoara in medie 5.28 de picioare. Nu ni se spune intreaga poveste.

Platos-Numbernew

Numarul lui Platon 5040

Este oare mila o forma de masuratoare ce a fost transmisa de la stramosii nostri cu mult timp in urma? Inca nu cunoastem modul in care s-au construit piramidele. Nu intelegem cum au avut cei din tribul Dogon din Africa asemenea cunostinte despre Sirius A si B, cum a fost construit mecanismul Antikythera, ori despre multe alte fenomene neintelese de-a lungul timpului. Poate ca stramosii nostri erau mult mai intelepti decat ii credem noi azi.

Four-Earthly-Elements-SEM1

Cele patru elemente ale Pamantului

Poate ca ne-au transmis aceasta cunoastere intr-o forma ce ar fi vizibila tuturor, bogati sau saraci. Ce mod mai bun de a ascunde secrete care sa ramana de-a lungul timpului decat sa le pui la vedere, pentru a putea fi analizate. Aceste mistere sunt ascunse in toate unitatile de masura comune. Marea majoritate a oamenilor nu sunt constienti de aceasta realitate. Aceasta intelegere ascunsa este ingropata sub inconstientul colectiv, fiind codificata intr-un sistem numerologic si geometric antic, folosit de catre multi, dar inteles doar de catre foarte putini.

Seed-of-Lifenew-art5blue

“O alta relicva a traditiilor arhaice ce au produs diviziunile timpului este sistemul actual de masuratoare de picioare, furloni si mile, impreuna cu acrul ca unitate de masurare al pamantului. Acestea, fiind regasite si in ziua de azi, au fost canonizate si mentinute sacre, pentru ca ele nu numai ca sunt legate de scara umana si astronimica, exprima unitatea existenta intre macrocosmos si microcosmos, dar apar si in dimensiunile sistemului nostru solar sub forma unitatilor de masura a timpului” —John Michell.

“Cred ca proportiile geometrice au servit Creatorului ca idee atunci cand El a introduc generarea continua a obiectelor similare din obiecte similare” – Johannes Kepler.

“Geometria a existat inaintea creatiei. Ea este co-eterna cu mintea lui Dumnezeu… Geometria i-a oferit lui Dumnezeu un model pentru Creatie…” – Johannes Kepler.

“Nu sunt unul dintre cei nascuti cu cunoastere, sunt unul caruia ii place antichitatea si cautarea sincera acolo” – Confucius.

“In spatele zidului, zeii se joaca, se joaca cu numere, din care este facut universul” – Le Corbusier.

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Eckhart Tolle invitat la Oprah Winfrey

Daca Buddha s-ar fi nascut in Germania, probabil ca ar fi devenit constient de Sine pe o banca intr-un parc,...

Închide