precesia sufletului

0

matricea eterică a universului fizic conţine în structura ei nevăzută cu simţurile imediate, primare, matematica infint curgătoare a dovezilor supralumilor. de acolo de unde, entităţi minunat de pline de iubire şi înţelegere aranjează aceste stringuri de lumină în forma în care noi percepem cu simţurile fizice lumea ce ne înconjoară.

toate traiectoriile corpurilor stelare, mişcarea de precesie, care desenază conturul exterior al florii vieţii, este pentru observatorul care se detaşează de învăţăturile imediate ale ştiinţei şi priveşte legăturile acestea nevăzute care formează de fapt câmpul conştiinţei în lumea fizică, dovada legăturilor pe care oamenii de ştiinţă încă nu reuşesc decât la nivel filosofic să o facă între fizica cuantică şi teoria relativităţii. pentru că dacă translatezi observaţia la nivel celular ai să găseşti aceiaşi mişcare de precesie a electronului în jurul nucleului. mai mult, materializarea tuturor mişcărilor şi influenţelor conştiinţei, câmpurilor subtile şi grosiere ale omului, în helicoidele strânse de aminoacizi ale lanţurilor adn-arn-ice sunt o altă imagine a mişcării fractalice a universului la toate nivelurile, sub toate influenţele, în toate formele imaginabile.

http://api.ning.com/files/Z9IfZiZkNFfFUlMzIiClhvY*n5mAbNV0dL8bIUGcSb0ZEhWtvZnFT88OnKXcGPCLdibdw*lAiG86t-VGFiyVmQ__/SpiralBall.png

 

pentru a simplifica şi a pătrunde puţin dinamica unor mişcări mereu suprapuse altor din ce în ce în ce mai mici trebuie să proiectezi şi asta înseamnă mentalizare. înseamnă observaţie, înseamnă introspecţie, însemană contemplare. dacă nu foloseşti toate resursele pe care structura omului ţi-o pune la discpoziţie e posibil să scapi o parte poate esenţială a ecuaţiei şi atunci de aceea realitate pe care simţurile primare ţi-o oferă trebuie privită în profunzimea acelor relaţii care dezvăluie ceea ce omul care ai fost acum 3000-5000 ani ştia, pentru a creiona elemente cheie care întotdeauna duc spre interiorul spiritului.

echinocţiile au o mişcare de precesie pe o elipsă retrogradă (identificabilă în mişcarea de nutaţie a axei pământului care este sinconizată cu precesia orbitei lunare) de-a lungul elipticii. aceste mişcări au fost „simţite” şi traduse de către antici şi transpuse în marile calendare ale vechilor. tot în aceste mişcări şi-a găsit traducerea şi zodiacul, ce nu e decât un alt calendar, unul astral, ce conţine şi parţial traduceri ale incidenţelor energiilor care le crează. pentru o rotaţie completă şi reîntoarcere la origine e nevoie de 25,765 ani, peste care trebuie să suprapui mişcarea sistemului nostru solar în jurul centrului galaxiei, apoi a mişcării galaxiei în jurul centrului universului şi aşa mai departe.

perfecţinea cu care precesia lunisolară are loc demonstrează pecetea acelor supra-influenţe de care aminteam mai sus. faptul că anul acesta se închide încă un moebius în mişcarea aceasta e motivul pentru care vreau să precizez că şi sufletul, care este cămaşa experi-mentalităţii pentru spirit, are o mişcare de perecesie asemănătoare, re-găsind în viaţa pe care o oglindeşte fizic acele elemente ce trebuie reintegrate şi a le aduce alături de acelea noi pe care le învaţă constant.

 

http://s2.favim.com/orig/28/forever-infinity-love-Favim.com-238782.gif

 

dacă urmăreşti aceste mişcări şi le poţi suprapune mental, în imaginaţie, apoi dezvălui matricea de lumină care susţine orice element vital sau manifest în universul fizic, adică acel algoritm care ordoneză particulele în sisteme coordonate şi care imprimă realităţii propria intenţie prin gânduri, sentimente şi raţionament, poţi înţelege orice fenomen, poţi merge pe linia timpului prin eliminarea acestei foiţe de lumină ce îţi opreşte profunzimea viziunii, poţi găsi răspunsul la întrebarea fundamentală pe care ajungi să o arăţi oglinzii inetrioare: cine sunt? ce fac aici?

răspunsul e întotdeaună: să trăieşti, să experimentezi, să aprofundezi. să ajungi să îţi conştientizezi propria persoană şi apoi şi fondul sonor din care îţi provine intenţia vibraţională, să vezi mişcarea precesională a sufletului tău. pentru că odată ce ai întrezărit cu coada ochiului mişcarea aceea ce lasă dâre de lumină în urmă, vei ştii întotdeauna să priveşti încolo cu ochiul ascuns în mijlocul creierului, pinul care e sensibil la această mişcare şi care materializează prin fuioarele de lumină pe care le descarcă din eter(ic) intenţia spiritului tău. matematici celeste.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
ARTA si OMUL

Dintre toate manifestările umane, arta este fără doar şi poate cea mai apropiată de adevărata natura a fiinţei care îşi...

Închide