Navigand prin curentii nevazuti de energie din jurul nostru

0

Christina Sarich,  | O schimbare majora are loc atunci cand recunosti ca esti mai mult energie decat materie” ~ , Intuitive Healer

Sa nu credeti ca nu inotati intr-o mare nevazuta de energie

Suntem constant expusi unui camp electromagnetic (CEM), care este un camp fizic produs de catre obiectele incarcate electric. Acesta afecteaza comportamentul obiectelor incarcate in apropierea campului. Si cand spun asta ma refer la tine! Puteti sa vedeti aceasta mare de energie ca pe una dintre legile naturale ce guverneaza lumea materiala si in cazul in care nu sunteti un yogin extrem de avansat in practica sau un intelept ce poate bloca total aceasta interferenta energetica in propria energie, esti bombardat cu unde electromagnetice de toate felurile. Pentru undele electromagnetice, atat campurile electrice cat si cele magnetice joaca un rol important in transportul energiei. Legea Lorentz in spatiu liber incepe sa explice acest fenomen. (nota: articolul este un punct de vedere care poate fi asociat unei perspective a personalitatii si nu realitatea obiectiva)

Aceste unde provin de la:

Turnurile de telefonie mobila – Aceste CEM sunt cunoscute pentru faptul ca afecteaza atat oamenii cat si animalele, deseori intr-un mod negativ. De fapt, sunteti expusi de mai mult de 100 de milioane de ori decat erau bunicii vostri, majoritatea acestor radiatii electromagnetice provenind de la aceste turnuri.

WIFI pentru acces internet – Publicatia stiintifica Scientific American a publicat o lucrare  in care explica pericolele Wi-Fi asupra creierului. Acestea pot cauza insomnie, dezvoltare intarziata a rinichilor, activitate cerebrala redusa si alte dereglari de crestere la copii.

Liniile de inalta tensiune – Daca locuiti in apropierea unor linii de inalta tensiune, sunteti expusi la o poluare energetica atat de puternica incat aceasta poate cauza cancer

Large Hadron Collider (LHC) de la CERN – Multe persoane cred ca acesta este un aparat de manipulare in masa. De fapt, manipuland galaxii din universuri paralele, mai mult ca sigur ca sunteti manipulati in acesta. „Multiversul nu mai este doar un model”, declara Aurelien Barrau, fizician specializat in particule de la CERN. Cercetatorii de la CERN au manipulat deja cu succes anti-materie.

H.A.A.R.P – Desi controversate, multe persoane inca au credinta ca aceasta tehnologie militara americana este un instrument de control mental. HAARP este la baza un incalzitor ionosferic, ce poate incalzi pana la 1000 de km patrati de cer la peste 50.000 de grade. In afara de faptul ca sunt folosite la modificare conditiilor meteo, se crede ca undele electromagnetice ale HAARP sunt folosite pentru a modifica frecventele naturale ale campului energetic uman – sau chakrele.

Instalatii nucleare mici si mari –
Instalatiile nucleare creaza descarcari bruste sub forma unor CEM. O astfel de descarcare brusca este o schimbare brusca in campurile magnetic si electric, ceea ce in sine nu este un lucru rau. Nu afecteaza oamenii. Totusi, schimbarile CEM-urilor induc curenti electrici in absolut orice este capabil sa transporte acest curent, ceea ce inseamna ca te afecteaza totusi. In afara emanatiilor radiocative care au scapat de exemplu la Fukushima, orice instalatie nucleara schimba campul de energie din jurul nostru.

Televiziunea – Nu numai ca sunteti expusi la poluare electromagnetica din partea televizorului vostru, dar in acelasi timp sunteti constant bombardati cu mesaje care va afecteaza subconstientul.

Vestea buna este ca puteti face multe in legatura cu aceste CEM si cu poluarea energetica. Bioenergia noastra este vasta. Se spune ca o singura persoana emite o cantitate enorma de energie. Pana la urma, exista milioane de impulsuri nervoase in corp, iar acestea creaza in mod constant campurile magnetice umane. Acestea sunt afectate in principal de catre gandurile si emotiile noastre.

Ati observat vreodata ca atunci cand sunteti fizic aproape de unii oameni va simtiti mai plini de speranta si pozitivi, iar in contact cu altii, va simtiti tristi si fara energie, sau iritati? Acest fenomen are legatura cu sanatatea chakrelor lor, care sunt precum niste generatoare minuscule de energie de-a lugul sirei spinarii, ce creaza aure. Fiecare fiinta umana are un camp energetic si este un fapt demonstrat ca acesta se poate intinde pe distante apreciabile.

De fapt, the Heart Math Institute a demonstrat ca inima are un camp electric ce poate fi detectat cu aparate de masura speciale de la mai multi metri distanta, iar despre cei care sunt dezvoltati din punct de vedere spiritual se spune ca pot umple un stadion intreg cu propria energie.

Ceea ce este si mai profund este faptul ca atunci cand se atinge o anumita masa critica de energie umana pe o traiectorie pozitiva, atunci intreaga umanitate este influentata. Efectul Maharishi a demonstrat acest fapt dincolo de orice dubiu.

 explica:

“In timpul practicii Meditatiei transcendentale, indivizii experimenteaza si insufletesc campul Constiintei Transcendentale – experienta Campului Unificat al Legii Naturii. Atunci cand un numar suficient de mare de indivizi insufetesc acest camp, atunci prin intermediul unui „Efect al Campului” constiintei (Efectul Maharishi) radiaza o influeta a ordinii si armoniei de la nivelul Campului unificat al Legii Naturii catre intrega populatie.

Acest fenomen se crede ca functioneaza si in cazul altor practici decat meditatia transcendentala, cum ar chantingul, ascultarea unei muzici linistitoare, bolurile tibetane sau pur si simplu concentrarea pe a ne simti fericiti si iubitori.

Se crede ca formula de a schimba intreaga planeta prin schimbarea propriei energii este simplu aceasta: radacina patrata a unui procent din populatie. Asta inseamna aproximativ 800 de persoane din populatia mondiala actuala sa isi schimbe campul energetic personal intr-un mod pozitiv, caz in care intreaga umanitate ar experimenta mai multa pace si fericire.

Cu toate ca suntem bombardati cu programari provenite din energii negative, poluare electromagnetica si valuri nedorite de unde electromagnetice, ne putem schimba propria structura energetica. Avem nevoie doar de cateva momente de contemplatie in pace, un zambet oferit vecinului, afirmatii pozitive sau ascultarea unor piese muzicale pentru echilibrarea charelor in fiecare zi. Intr-adevar traim intr-o mare vie de energie, insa avem posibilitatea de a schimba curentii acesteia.

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Prinde adevarata putere a respiratiei

Atunci cand suntem in pantecul mamei, primim oxigen de la placenta si cordonul ombilical. Insa in momentul in care ne...

Închide