Cinci modalitati simple de a-ti urma intuitia

0

Multi oameni cred ca doar cativa dintre noi au abilitati extrasenzoriale. De fapt, cu totii avem o capacitate extrasenzoriala: intuitia. Cu putina practica, puteti sa intariti conexiunea pe care o aveti cu intuitia voastra si sa ajungeti sa va bazati pe ea cu adevarat. Daca incercati sa va faceti viata mai buna, intuitia este cea mai buna sursa pentru ghidare. Intotdeauna stie raspunsurile corecte si daca o ascultati, ea va va ghida intotdeauna in directia in care va puteti manifesta visele.

Exista mai multe moduri in care puteti sa comunicati cu intuita voastra. Daca sunteti interesati sa va imbunatatiti aceasta conexiune, cel mai bine este sa incercati cateva tehnici diferite pentru a descopri cu care rezonati cel mai bine. Acestea fiind spuse, iata 5 modalitati simple de a va urma intuitia:

1) Intrebati-va corpul

Atunci cand nu sunteti siguri in ce directie sa mergeti in viata, intrebati-va corpul! De exemplu, daca vi s-a oferit o slujba, insa nu stiti daca sa acceptati pozitia respectiva, asezati-va undeva si inchideti ochii. Respirati de cateva ori profund pana cand sunteti calmi si nemiscati. Apoi, in mod deliberat intrebati-va corpul daca sa acceptati slujba si apoi imaginati-va acceptand postul respectiv. Cu ochii inchisi, faceti o scanare mentala si observati cu atentie cum se simte corpul.

Intuitia voastra va crea niste senzatii in corp. Un „da!” cu siguranta va va face sa va simtiti bine. Corpul va vibra, vi se va zburli parul pe voi sau veti simti bucuria in inima. Un „nu!” va va face sa va simtiti rau. Va veti simti fara energie, veti simti intepaturi sau un nod in stomac.

2) Observati semnele

Un alt lucru pe care il puteti face este sa cautati semne in mediul inconjurator. De exemplu, daca sunteti in mijlocul unei conversatii cu un prieten si apare tensiune, ati putea sa priviti in jur ca sa observati catre ce va este atrasa atentia. Daca vedeti un semn STOP sau „Atentie pericole”, ati putea interpreta aceasta experienta ca un mod prin care intuitia voastra va spune sa incetati conversatia sau sa o luati mai usor.

Nu exista accidente, asa ca semnele care sunt prezente in raza voastra vizuala sunt acolo cu un scop. Aveti incredere ca, atunci cand aveti nevoie de ghidare, semnele si semnalele catre care sunteti atrasi sunt acolo prezente ca sa va ofere indicii, atentionari si sustinere.

3) Alegeti-va semnele „norocoase”

Un alt mod prin care puteti comunica cu intuitia voastra este sa va identificati semnele norocoase. Poate ca este vorba despre numere precum 12:12 sau 3:33 de pe ceas. Poate ca va plac foarte mult trifoii cu patru foi, fluturii sau o anumita marca de masini. Inchideti ochii si intrebati-va intuitia ce semn norocos veti vedea atunci cand sunteti pe calea cea buna. Oricand vedeti (sau auziti despre) aceste semne norocoase veti stii ca primiti intariri ale increderii din partea intuitiei. Semnalele norocoase sunt ca niste „sclipiri” din partea Universului, prin care va spune ca ati facut alegeri bune.

4) Cereti si apoi detasati-va

Daca aveti nevoie de un raspuns la o intrebare la care nu se poate raspunde printr-un simplu „da sau nu”, cereti raspunsul din partea intuitiei! Asezati-va, inchideti ochii si ganditi-va in mod intentionat la intrebarea voastra. Apoi detasati-va! Treceti la altceva. Aveti incredere ca intuitia voastra va va da un raspuns. Puteti sa descoperiti o idee in timp ce conduceti, la dus sau in mijlocul unei conversatii. Ideea pur si simplu va va poposi in cap, de nicunde.

5) Lasati sa treaca noaptea peste ea

Visele sunt un fantastic vehicol pentru comunicarea cu intuitia. Cel mai bun mod de implementare a acestei strategii este chiar momentul dinaintea culcarii. Pe masura ce va inchideti ochii si incepeti sa adormiti, ganditi-va in mod intentionat la intrebarea pe care o aveti pentru intuitia voastra. Puteti sa primiti un raspuns in mijlocul unui vis si sa vi-l amintiti atunci cand va treziti. Este de asemenea posibil sa nu va amintiti visele deloc, insa in dimineata urmatoare veti sti ce sa faceti. Este intotdeauna o idee buna sa lasati noaptea sa treaca peste decizia voastra, mai ales daca este vorba despre decizii importante. In starea de visare sunteti extrem de profund conectati la intuitia proprie.

Fiecare dintre aceste strategii este usor de aplicat si va si puteti distra in timp ce le aplicati! In timp, va puteti aprofunda legatura cu intuitia. Veti descoperi ca decat sa deveniti obsedati in legatura cu intrebarile si dilemele voastre, veti mult fi mult mai usor si rapid acordati pentru a primi ghidare. In cele din urma, atunci cand primiti raspunsurile de care aveti nevoie sau simtiti o conexiune cu intuitia, opriti-va o clipa si exprimati recunostinta voastra pentru ghidaj. Cu cat va ganditi mai mult cu apreciere la ajutorul pe care intuitia vi l-a oferit, cu atat mai usor va va fi sa primiti ghidaj in viitor. Universul va rasplati intotdeauna o inima care multumeste.

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Care este varsta apei de pe planeta?

Noi cercetari au demonstrat ca o mare parte din apa de pe Pamant este mai veche decat se credea, fiind...

Închide