Campul magnetic al Pamantului si Constiinta

0

de

Campul magnetic al Pamantului este implicat in perturbari sau morfisme. Acest fenomen are loc inter-dimnsional, iar efectul este cresterea dramatica a amplitudinii si a puterii campului magnetic. Aceste transformari ale campului magnetic sunt exact ca niste valuri ce se ridica si coboara extrem de rapid, iar oscilatiile tin mai putin de un minut, insa in acelasi timp sunt extrem de prezente. Aceste miscari au un efect straniu asupra constiintei umane, in mod special asupra experientei biologice. Multe persoane experimenteaza o amplificare a extenuarii si a oboselii. (aceste simptome sunt cauzate si de catre miscarile energiilor din spatiul cosmic atunci cand trec prin galaxia noastra si prin sistemul solar).

Insa aceasta (perturbare) este dintr-o categrie aparte. Ea este cauzata de catre chiar campul magnetic, care raspunde la energiile profunde din spatiul cosmic. Este un raspuns al miezului topit al planetei; iar campul magnetic are o conversatie cu cosmosul, daca vreti sa priviti acest fenomen dintr-o perspectiva metaforica. Astazi, stiinta nu vede fenomenele in acest fel, insa din perspectiva noastra asupra campului magnetic, acesta are o conversatie cu acesti vizitatori cosmici, cu energiile din spatiul cosmic, ce sunt, prin propria natura, catalizatori pentru evolutia spirituala.

Un alt set de simptome legate direct de perturbatiile campului magnetic sunt schimbarile clare in modul in care retineti lucrurile pe termen scurt – pentru ca memoria este o functie a campurilor magnetice din propriul sistem nervos si al pamantului. Creierul nostru proceseaza informatia in fiecare clipa prin intermediul campurilor gravitationale si non-gravitationale din structura proprie, acestea fiind direct afectate de catre fluctuatiile din campul magnetic al Pamantului. Asadar va puteti astepta la diverse anomalii in ceea ce priveste memoria pe termen scurt. Ati putea sa va treziti spunand ceva si deodata sa nu va mai vina cuvintele ori puteti sa amestecati cuvintele intr-o ordine nefireasca. In timp ce in unele cazuri acesta este un semn de dereglari ale creierului, se poate observa aceasta tendinta in din ce in ce mai multe cazuri. Escaladarea procentelor de manifestare a unor asemenea „scapari” ale memoriei pe termen scurt va conduce umanitatea la o situatie noua. Aceasta este ocazia unei vindecari, depinzand doar de modul in care o abordam.

Ocazia este sa vezi prin intreaga tesatura mentala a propriei creatii. Ceea ce vreau sa spun prin aceasta este faptul ca mintea ta este incapabila sa isi continue povestea pe aceasta linie in modul in care a obisnuit sa o faca, iar acum ai posibilitatea sa vezi „sclipiri” ale realitatii de dincolo de cortina (perceptiei). Voi sunteti cei care ati creat cortina si ati facut asta pentru a va mentine separati de lucrurile pe care nu doriti sa le vedeti sau sa le experimentati in mod direct, ori, in unele cazuri ceea ce altii nu vor sa vedeti voi sau sa experimentati in mod direct. Aici ne referim la manipulatorii realitatii colective – cei care detin fraiele puterii economice si politice. Am mai declarat si inainte ca exista forte pe planeta care opun rezistenta evolutiei spirituale. Ele sunt implicate in continuarea minciunilor prin deformarea informatiilor pentru a va putea controla. Treaba lor devine din ce in ce mai dificila. Si asta se intampla din cauza perturbatiilor campului magnetic ce creaza brese in crearea de realitati mentale proiectate de catre mintea umana. Ei au resurse extrem de mari la indemana si le folosesc pe toate. Insa ei nu pot controla campul magnetic al Pamantului! Si pentru asta ar trebui sa fim recunoscatori.

Impulsul ce afecteaza campul magnetic al Pamantului provine din niste zone care sunt libere de influente. Noi credem, bazandu-ne pe propria intelegere a fizicii hiper-dimensionale, ca perturbatiile propriului vostru camp magnetic se vor amplifica in urmatorii 7 ani. Cei dintre voi care sunt sensibili din punct de vedere energetic veti fi cei care vor resimti cel mai intens acest fenomen in prezent, insa credem de asemenea ca in urmatorii 2, 3 ani cel mult, majoritatea oamenilor vor fi influentati de acest fenomen intr-un mod in care vor deveni constienti de acesta, chiar daca nu stiu de ce.

Avem cateva sugestii pentru a face fata acestei situatii.

Prima noastra sugestie este si cea mai simpla. Aceasta implica sa intelegeti conexiunea cu miezul Pamantului. Ca fiinta energetica, pe langa carne si sange, poti forma o relatie energetica cu miezul Pamantului.

Aceasta intelegere sau orientare se poate traduce prin faptul ca sunteti scufundati si inconjurati de catre campul magnetic al Pamantului. Intrand in rezonanta mentala cu miezul Pamantului (generatorul campului magnetic), deveniti stabili din punct devedere energetic. Pamantul, ca fiinta constienta, se poate dezvalui in feluri ce sunt greu de descris, pentru ca actuala cultura nu are un limbaj pentru acestea. Iar voi ati fost manipulati si controlati pentru a nu fi constienti in legatura cu acest adevar, deoarece ar putea fi una dintre cele mai puternice legaturi.

Intrand in rezonanta cu miezul Pamantului devii mai constient de faptul ca acesta este o fiinta vie, constienta. Prin intermediul acestei legaturi, primesti un soi de soliditate energetica – chiar si in mijlocul haosului din ce in ce mai mare de pe planeta.

Lucrul ciudat in legatura cu acest fenomen este, totusi, ca atunci cand redevii centrat, esti mai putin „manipulabil” de catre fortele ce au sub control fluxul de ganduri ale umanitatii prin intermediul informatiilor, manipularii si a controlului mental. Cu alte cuvinte, formand o relatie directa si constienta cu miezul planetei elimini din viata ta multe dintre acele lucruri pe care le numim „tehnologii negative de viata”.

Daca doriti sa faceti ceva in plus fata de intrarea in rezonanta mentala cu miezul planetei, va sugeram sa va folositi tubul pranic, un canal energetic subtil care porneste de undeva de deasupra capului, trece prin centrul corpului si apoi intra in pamant. Acest tub, acest canal, poate fi extins adanc in pamant, pana in miez si de asemenea poate fi extins in sus, pana departe in spatiu. In aceasta tehnica nu ne ocupam de extinderea canalului desupra capului, ci pana in miezul pamantului. Partea cea mai importanta nu este doar sa trimitem tubul pana in centrul pamantului. Lucrul esential pe care este bine sa il intelegem este faptul ca suntem in rezonanata cu acest miez, pur si simplu stiind ca suntem. Acest fapt va aduce cu sine o senzatie de stabilitate chiar si in cel mai mare haos. Va va trezi simturile. Va va crea o relatie mult mai profund constienta cu pamantul. Si, de asemenea, trebuie sa va atrag atentia ca va va de-hipnotiza – va va face mai putin controlabili. Veti putea sa vedeti si prin minciunile din jur mult mai clar!

Cea de-a doua sugestie implica dezvoltarea unei relatii constiente cu centrul unei galaxii.

In mod esential, puteti intelege ca puteti fi in rezonanta cu centrul Caii Lactee, care este o gaura neagra si, intr-un mod similar celui in care sunteti in rezonanta cu miezul Pamatului, va puteti stabiliza relatia cu galaxia. Daca sunteti capabili sa faceti, doar ascultarea acestei descrieri va activa cunoasterea prin care veti putea face practic acest lucru. Este chiar simplu, insa necesita intelegerea faptului ca o parte din voi nu este limitata de coordonatele spatio-temporale ale corpului vostru fizic. Necesita o intelegere a faptului ca propria constienta se poate extinde instantaneu, oriunde in spatiu si timp, iar atunci cand se extinde catre centrul galaxiei, stabilizezi relatia cu galaxia.

Ideal ar fi o relatie simultana atat cu centrul Pamantului cat si cu centrul galaxiei. Atunci veti putea folosi valurile de energie din spatiul cosmic la nivelul de maestru. Insa din nou vrem sa va atentionam ca acest lucru va va face si mai putin posibil de controlat, mai greu de hipnotizat, avand ciudata experienta de a va trezi in timp ce multi altii sunt inca in somn. Ceea ce faceti cu constientizarea acestui lucru, desigur, este alegerea si responsabilitatea voastra.

sursa: http://in5d.com/the-earths-magnetic-field-and-consciousness/#

This work () / CC BY-NC 3.0

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Eternitatea

Daca stai si contempli pentru o clipa frumusetea si curgerea vietii poti sa ai surpriza sa te nasti odata cu...

Închide