Biofotoni: Corpul uman emite, comunica cu si este facut din lumina – partea a 2a

0

continuare a articolului: http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/planuri-subtile/biofotoni-corpul-uman-emite-comunica-cu-si-este-facut-din-lumina-partea-1/

PIELEA UMANA AR PUTEA CAPTA ENERGIA SI INFORMATIA DE LA SOARE

Poate ca cel mai extraordinar fapt ar fi posibilitatea ca suprafata corpului nostru sa contina celule capabile sa primeasca energia si informatia din lumina ultravioleta. Un studiu publicat in revista Journal of Photochemistry and Photobiology in 1993, intitulat  “Artificial sunlight irradiation induces ultraweak photon emission in human skin fibroblasts” (Iradierea arificiala cu lumina induce emisii ultraslabe de fotoni in celulele fibroblast din pielea umana), a descoperit ca atunci cand se aplica o sursa de lumina artificiala pe celule fibroblast ale unor subiecti sanatosi dar si a unora dignosticati cu xeroderma pigmentosul, caracterizata prin mecanisme deficiente de reparare a ADN-ului, aceasta a indus emisii ultraslabe de fotoni mult mai mari (de 10 -20 ori mai multe) in grupul persoanelor cu deficit.

Cercetatorii au tras concluzia din acest experiment ca “Aceste date sugereaza ca celulele xeroderma pigmentosum au tendinta de a-si pierde capacitatea de stocare a fotonilor ultraslabi, indicand existenta unui sistem eficient de captare al fotonilor ultraslabi in celulele umane“. Cercetari mai recente au identificat de asmenea diferente notabile in emisiile de biofotoni in cazul celulelor normale si cele cu melanina.

Intr-un  (articol in engleza) am explorat rolul melaninei in conversia luminii ultraviolete in energie metabolica:Melanina are capacitatea de a transforma lumina ultravioleta in caldura printr-un proces cunoscut sub numele de “conversie interna ultrarapida”; mai mult de 99.9% din radiatiile UV absorbite sunt transformate din lumina ultravioleta cu potential geno-toxic (distrugatoare de ADN) in caldura inofensiva. Daca  melanina poate converti lumina in caldura, nu ar putea de asemenea sa transforme radiatia UV itr-o alta forma de energie biologica / metabolica, necesara si folositoare organismului? Nu este chiar o concluzie atat de neverosimila daca ne gandim ca pana si radiatiile gama, care sunt extrem de toxice majoritatii formelor de viata, sunt o sursa de sustenanta pentru unele tipuri de fungus si bacterii.

EMISIILE BIOFOTONICE ALE CORPULUI SUNT GUVERNATE DE CATRE FORTELE SOLARE SI LUNARE

Se pare ca stiinta moderna abia acum incepe sa recunoasca capacitatea corpului uman de a primi si emite energie si informatii direct din lumina primita de la Soare. Exista din ce in ce mai mult si certitudinea ca Soarele si dar si Luna afecteaza emisiile biofotonice prin influentele gravitationale. Recent, s-a descoperit in Germania ca rasadurile de grau se sincronizeaza trans-continental in functie de ritmurile asociate mareelor solare si lunare. De fapt forta mareica, la care Soarele contribuie cu 30% si Luna cu 60% prin actiune combinata, este responsabila de reglarea mai multor caracteristici din ciclurile de crestere a plantelor de pe Pamant.

INTENTIA ESTE O FORTA VIE A PSIHOLOGIEI

Fiecare intentie umana in sine, asa numita prezenta invizibila dinauntru, isi poate gasi o baza in biofotoni. Un articol recent publicat in revista Investigacion clinica, intitulat “Evidence about the power of intention” (Dovezi in legatura cu puterea intentiei) ataca aceasta conexiune:

Intentia se defineste ca un gand indreptat direct catre a face o actiune determinata. Gandurile indreptate catre un final pot afecta toate obiectele nevii si vii, de la organisme unicelulare pana a fiintele umane. Emisiile de particule de lumina (biofotoni) par sa fie mecanismul prin care o intentie isi produce efectul. Toate organismele vii emit un flux constant de fotoni ca semnal instantaneu direct nonlocal de comunicare intre diverse parti ale corpului si cu lumea exterioara. Biofotonii sunt stocati in ADN intracelular. Atunci cand organismul este bolnav se produce o modificare in emisia de biofotni. Intetia directa se manifesta ca o energie electrica si magnetica ce produce un flux ordonat de fotoni. Intentia noastra pare sa functioneze ca o frecventa extrem de coerenta, capabila sa modifice structura moleculara a materiei. Pentru ca intentia sa fie eficienta trebuie sa alegem momentul potrivit. De fapt, fiintele vii sunt in mod reciproc sincronizate atat intre ele cat si cu Pamantul cu ale sale constante schimbari in energia magnetica. S-a demonstrat ca energia gandului poate de asemenea influeta mediul. Hipnoza, fenomenele de tip stigmata si efectul placebo pot fi considerate de asemenea ca fiind niste tipuri de intentie, ca instructiuni transmise catre creier intr-o anumita stare de constiinta. Cazuri de vindecari spontane sau la distanta ale unor pacienti extrem de bolnavi reprezinta exemple ale unei intentii extrem de puternice de a controla boli amenintatoare pentru viata. Intentia de a vindeca dar si credinta persoanei bolnave in eficacitatea vindecarii influenteaza aceste vindecari. In concluzie, studiile asupra gandurilor si a constiintei devin aspecte fundamentale si nu doar niste epifenomene, ci ca niste elemente ce conduc rapid la o schimbare profunda in paradigma biologiei si a medicinei.

Iata deci si dovada. Stiinta, din ce in ce mai mult, este de acord cu experienta umana directa: suntem mult mai mult decat atomii si moleculele care ne formeaza corpul, suntem fiinte care emit, comunica cu si sunt formate din lumina.

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Biofotoni: Corpul uman emite, comunica cu si este facut din lumina – partea 1

Sayer Ji,  | Din ce in ce mai mult stiinta incepe sa fie de acord cu experienta umana: Suntem mai mult...

Închide