OZN-ul lui Tesla

0

Nikola Tesla este considerat unul dintre cei mai inovativi și misterioși oameni care au trăit. Dacă Tesla nu ar fi inventat și cercetat tot ceea ce el a făcut la vremea lui, tehnologia de astăzi ar fi mult mai săracă. A luat el contact cu extratereștrii, așa cum se spune că a declarat? El este unul dintre cei mai uimitori inventatori ai civilizației umane, iar ideile și cunoașterea sa sunt cu mult peste ceea ce era cunoscut și acceptat în timpul vieții sale.

Tesla era un geniu, iar invențiile sale nu aveau limită. Cu peste o sută de ani în urmă, în timpul primului deceniu al secolului 20, Tesla a cerut drepturile de autor pentru un anumit avion, pe care el l-a numit ”prima farfurie zburătoare a lumii”. Metodele folosite de către acesta la proiectarea farfuriei zburătoare se potrivesc cu mărturiile celor care au declarat că au fost în interiorul unor asemenea obiecte: cu un condensator în formă de disc destul de mare pentru a produce putere de a zbura, în timp ce alți condensatori permit controlul direcției de zbor, la care el a adăugat o stabilizare giroscopică și un sistem de conducere electric. În principiu este un proiect extraordinar de avion, unul pe care chiar am putea să îl construim astăzi. Sau oare el a fost deja construit? De ce nu zburăm în spțiu folosind mașinăria incredibilă a lui Tesla?

Cu toate că patentul a fost acordat, mașinăria născută din imaginația nesfârșită a lui Tesla, avea un mic dezavantaj: deoarece nu avea o sursă de energie proprie, el trebuia să fie alimentat cu ajutorul unor turnuri care să îi transmită ”wireless” energia, așa numitele dispozitive de ”free energy” (energie gratuita/liberă) ale lui Tesla.

fgjsfjsrtjs

Lipsa fondurilor au condus la abandonarea dezvoltării turnurilor, și astfel și naveta a picat în uitare, protoyipul nefiind vreodată realizat. Ideile lui Tesla sunt incredibile și cu mult înaintea timpului său, iar multe dintre ele erau țintite către crearea unei păci mondiale prin accesul liber la energie, însă aceste idei nu s-au potrivit cu profilul vremurilor pe care le-a trăit.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ar putea fi cărțile antice următoarea sursă de descoperiri medicale?

Descoperirea care a primit Premiul Nobel pentru medicină nu ar fi fost o mare revelație pentru doctorii din China antică....

Închide