geometrie celesta

0

prezenţa vieţii în lumea fizică implică într-un sens dualistic existenţa unei structuri, a unei organizări formal-temporale care să copieze cumva imagistica energetică a unei amprente din matricea care formează lumea pe care prin intermediul simţurile primare o percepem ca adevărată. organizarea lumilor supersensibile din universul fizic se supun în esenţă aceloraşi organizări, aceloraşi forme de structurare, similar construcţiilor fractalice. relativ recent, cymatica dezvăluie aceste legături intrinseci care sunt copiate de la nivel celular până la nivel universic. totul este modelat şi transformat folosind câteva arhetipuri formal-energetice, care sunt traduceri la nivelul conştienţei a substraturilor care formează materia. din cauza aceasta geometria energiilor din corpul uman urmăreşte nişte linii atât de precise şi nişte dinamici identificabile şi translatabile în limbaj comun pentru a le re-integra şi la nivelul conştienţei. sunt de urmărit efectele foarte interesante ale unor vindecări la nivel energetic ale unor cauze care la prima vedere par a fi fizice, şi care se manifestă în corpul fizic. pentru că geometria unor asemenea dezechilibre ne poate deschide conştiinţa către calea reală de rezolvare a acestor probleme, la identificarea adevăratelor cauze, care fiind situate la nişte niveluri superioare de vibraţie sunt în acelaşi timp condensate ca şi prezenţe, fiind eteriale şi greu de integrat, dar în acelaşi timp, urmând calea raţiunii şi al cognitivului, devin nişte complexe de factori şi circumstanţe ce pot fi identificate.

http://taicarmen.files.wordpress.com/2011/03/golden_spiral.jpg

există persoane care au deschiderea necesară sau un anume rol în ridicarea conştientă a vibraţiei umanităţii, ce pot vizualiza direct aceste geometrii şi atunci se pot găsi linii comune, atât prin integrarea unor concepte re-afirmate de către puncte de reper din cadrul umanităţii cât şi prin studiul şi observarea efectelor tratamentelor asupra corpurilor asupra cărora se lucrează. există apoi o masă destul de consistentă şi din ce în ce mai prezentă de oameni care îşi croiesc încet încet drumul înapoi către aceste simţuri care au fost cândva la fel de naturale precum simţuri primare (văz, miros, auz etc.) şi redobândesc asemenea cunoştinţe pe cale intuitivă, revenind practic pentru întărirea acelor cunoştinţe enunţate, dar în acelaşi timp întărindu-şi propriile convingeri şi deschizând mereu posibilul în manifestare. e ca un joc de cărţi din care extragi mereu cărţi noi, pe care le cunoşti, doar semnele de pe ele au alte culori. sunt peste toate acestea informaţii care curg până în corpul eteric, energii care provin din surse precise, cosmice, care sunt oglinda fizică a unor manifestări puternice în vibraţiile superioare ale lumii fizice. şi mai departe traduceri ale unor radiaţii ale iubirii din celelalte universuri de manifestare. sunt acele energii care s-ar traduce în conştienţă prin ceea ce denumim dispense divine.

http://ceciliaecheverri.files.wordpress.com/2011/05/sacred_geometry_nautilus_shell.jpg

 

organizarea cerurilor, prin simpla lor poziţionare a corpurilor celeste, devine atenţionare pentru date suplimentare, pentru revelarea unor linii raţionale, ce provin de deasupra corpului astral, şi devin ca nişte timbre într-un clasor, prin decodificările pe care de exemplu astrologia le găseşte în citirea imediată a acestora. dar şi mai important, devin premise pentru acceptarea şi integrarea acelor aspecte pe care în mod normal le numim negative şi care devin cumva luminoase sub aceste influenţe, producând efecte în manifestare. dacă ştii cum să priveşti la o cât mai mare masă a acestor informaţii, dacă reuşeşti să compilezi eonii de biţi ce curg prin toate formele de comunicare vei înţelege bazele acestei geometrii. vei vedea că până şi formele de organizare a cuvintelor în propoziţii vorbesc în teremeni de geometrie sacră despre energia entităţii care se exprimă acolo. gândul-formă şi gândul-visare şi gândul-inteţie, sentimentul-efect şi sentimentul-trăire şi sentimentul-intuiţie, toate sunt în relaţie geometrică unele cu celelalte, organizându-le le poţi citi mesajul. vei intui tetraedrele pe care le formează. alătură acestora dinamica în care se încadrează şi mereu ai să ajungi la sferă. sfera de influenţă a spiritului. sfera multi-dimensională a organizării energiei-materie în jurul vortexurilor-chakre ce îţi compun intenţia şi karma-dharma. sunt multe de spus, dar mergând pe ceva care e atât de evident ca geometria, vei realiza că în desenul lumii eşti un penel şi că vei putea citi din „cuvintele” care ţi se împletesc în conştienţă aspecte ale infinitului.

NIMIC (şi deşi pornesc cu o negaţie, e una dublă ce se auto-elimină) nu este ne-folositor, ne-natural, ne-Dumnezeiesc. sunt forme de manifestare ale unor porniri evidente la nivel energetic (în harta geometrică a sufletului), asta nu însemană să devii amorf. să excluzi. să judeci. fiecare după cum simte, gândeşte, este.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Deva Premal & Miten

în spatele oricărei întâlniri există o poveste. există nişte circumstanţe extraordinare care conduc ineluctabil către o anumită linie de desfăşurare...

Închide