Campul electromagnetic din jurul nostru dispare cand ne imbolnavim – partea 1

1

Inca din vremuri imemoriale am vazut picturi si imagini ai unor diferiti lideri spirituali din traditii diferite, insa unul dintre lucururile pe care acestia le au in comun este haloul care se afla in jurul capului lor, cunoscut sub numele de aura – campa energetic. Multi au ignorat aurele, in special cei care au profesat pana la nivelul de experti in stiintele naturii. Totusi, cu ajutorul unor camere extrem de sensibile, cercetatorii au descoperit un mod prin care se poate fotografia acest camp, iar unii experti cred ca ar putea sa devina o unealta pentru diagnosticare si tratament in cazul multor boli.

Aceasta aura reprezinta energiile voastre fizice, mentale, emotionale si spirituale. Aura este vazuta deseori ca o mixtura de frecvente fin colorate, fiecare culoare definind propria natura si individualitate. Vibratia aurei este extrem de subtila asa ca avem nevoie de instrumente extrem de fine pentru a o putea detecta si interpreta culorile si formele diferite din aura, ce pot dezvalui multe informatii ascunse.

he-electrooo

, explica fenomenul ezoteric al aurei si radiatia campului energetic de lumina ce inconjoara o persoana ca un halou. Studiu explica faptul ca in teremeni neurologici, sinestezia se datoreaza unor conexiuni incrucisate din creierul anumitor persoane care sunt cunoscute ca fiind sinestezice. Cu alte cuvinte, oamenii sinestezici au mai multe conexiuni sinaptice in creier fata de oamenii „normali”. „Aceste extra-conexiuni fac in asa fel incat se creaza in mod automat conexiuni intre zone din creier care nu sunt in mod normal conectate„, spune Prof. Gomez Milan, conducator al studiului. „Multi vindecatori pretind ca pot vedea aura oamenilor ar putea fi in aceasta situatie„.

EFECTUL KIRILIAN

Pionierii acestui domeniu sunt sotii Kirlian, pana in ziua de azi fotografiile halourilor din jurul obiectelor sunt denumite ca fiind rezultatul „efectului Kirilian„. Fotografia Kirilian este o colectie de tehnici fotografice folosite pentru a capta fenomenul descarcarilor electrice aureolare. Ele sunt numite dupa Semyon Kirilian, care, in 1939 a descoperit accidental faptul ca daca un obiect de pe o placa fotografica este conectat la o sursa de voltaj inalt, se produce o imagine pe placa fotografica.

Tehnica a fost cunoscuta sub mai multe nume precum „electrografie„, „electrofotografie„, „fotografie de descarcare aureolara” (FDA), „bioelectrofotografie„, „vizualizare a descarcarilor in gaze” (VDG), „imagistica electrofotonica” (IEF) si in literatura ruseasca „Kirirlianografie„.

Kirlian a patentat multe inventii pentru fotografierea stralucirii si a facut multe fotografii ale acesteia. De-a lungul timpului, s-au observat diferente de la o persoana la alta. Kirilian si sotia sa au demonstrat ca imaginile captate de ei arata forta vietii sau campul energetic ce reflecta starile fizice si emotionale ale subiectilor vii. Aceste imagini au putut fi folosite pentru diagnosticarea bolilor. In 1961, ei au publicat prima lucrare pe subiect, in revista ruseasca Jurnalul de fotografie stiintifica si aplicata.

S-a descoperit ca aura unei persoane este direct legata de starea de sanatate a acesteia. O persoana este considerata sanatoasa atunci cand vitalitatea fizica, claritatea mentala, bunastarea emotionala dar si energiile inalte spirituale sunt relativ echilibrate. Deci o persoana care este sanatoasa la toate aceste niveluri are o aura mai mare si mai stralucitoare decat o persoana care nu este sanatoasa. O stralucire slaba in jurul anumitor parti ale corpului poate indica prezenta unei boli sau a unui dezechilibru.

Observand intensitatea stralucirii, sotii Kirilian au invatat sa determine activitatea globala a corpului, eficienta diferitelor tratamente, dar si starea organelor si a sistemului. Astazi metoda VDG este destul de dezvoltata si poate fi folosita pentru un control general al intregului corp. Fotografiile sunt interpretate calitativ si obiectiv, reducand in acest fel riscurile unor erori medicale. Eficacitatea diferitelor tratamente poate fi detectata individual.

VGD se bazeaza pe emisiile luminoase ce apa in campurile electromagnetice de voltaj inalt. Daca s-ar folosi pe scara larga in diagnosticarea traditionala, cu ajutorul acestei metode, doctorii nu numai ca ar putea foarte usor sa puna diagnostice, dar si sa identifice boli care ar putea sa apara in viitor. In acest fel s-ar putea imbunatati foarte mult calitatea preventiei bolilor.

AURA UMANA SE POATE SCHIMBA DRAMATIC SI RAPID

S-a descoperit ca obiectele care nu sunt vii nu isi schimba parametrii aurei cu mai mult de 2%. Obiectele VII totusi isi pot schimba campul auric dramatic si foarte rapid. Acest fapt le ofera cercetatorilor unelte unice pentru a studia fizica VIETII si constiinta folosind bio-electrografia. De exemplu, Prof. Bunzen din Rusia a descoperit ca raspunsul in Aura Kirilian pare sa preceada (apare mai rapid decat) procesul electric din creier in timpul procesului luarii unei decizii. Din cercetarile sale, prezentate in 2001 la Congresul international “Science Information, Spirit” din St Petersburg, se pare ca un gand „apare” in aura inainte ca orice activitate sa fie detectata in creier. Este constiinta noastra electro-fotonica oare?

Se pare ca aura persoanelor care interactioneaza cu obiecte precum droguri, cristale, minerale, culori etc. se poate schimba semnificativ. Echipamentele moderne Kirilian sunt capabile sa cuantifice aceste efecte sub forma influentei acestora asupra stralucirii electro-fotonice. Se pae ca se poate determina in acest fel functionarea detaliata a fiecarui organ si efectele insanatosirii acestora, dintr-o inregistrare a unei straluciri stimulate electro-fotonice.

electrooo

Toate obiectele vii au schimbari continue in aura. O serie de experimente extrem de importante a fost condusa de catre o echipa de cercetatori, condusa de catre prof. Korotkov la St Petersburg, Rusia, demonstrand ca aura corpului uan continua sa se schimbe in mod constant pentru aproape exact 72 de ore de la moartea clinica. Se pare ca, acest fapt, pe langa altele, nu numai timpul, ci si cauza mortii pot fi determinate in baza acestor schimbari. Este interesant de notat faptul ca in aproape toate culturile de pe Pamant, de secole, oamenii pastreaza o perioada de trei zile intre moartea corpului fizic si inmormantare.

Incet si gradat, pe masura ce se cerceteaza tot mai mult in acest domeniu al fotograierii aurei, s-au dezvoltat tehnologii diferite pentru surprinderea aurei umane sau cmapul  electromagnetic. Pana in ziua de azi avem sisteme diferite precum FIP (Fotografie de interferenta poli-contrastanta), SSDA (Sistem de scanare digitala a aurei), IRC (Imagistica rezonanta a campului) etc., ce sustine ca pot sa surprinda aura umana si sa ne ajute sa detectam dezechilibrele subtile din corpurile noastre.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cercetatorii au studiat efectele psihedelicelor asupra creierului si acesta nu este ce credeti

Se pare ca substantele psihedelice nu sunt bune doar pentru a transforma un elf intr-o masina. Psihiatrii, psihologi si specialisti in recuperarea...

Închide