Trei motive pentru care oamenii nu reușesc să își schimbe starea interioară prin ”Procesul de Transformarea al emoțiilor”

1
1. Oamenii aplică Procesul transformării emoțiilor pentru a-și schimba circumstanțele vieții

Atunci când cineva se concentrează pe schimbarea circumstanțelor vieții în timp ce face procesul transformării emoțiilor, atenția sa este pe ceea ce nu își dorește. Împreună atenția și intenția sunt concentrate asupra circumstanțelor negative, acest lucru conducând la oexperiență continuă a vieții în acest fel.

Intenția din spatele procesului este să schimbi circumstanțele care crează durerea, în loc de a-ți schimba atenția direct asupra durerii. Durerea este o stare interioară iar circumstanțele sunt o manifestare exterioară a stării interioare. Starea de a fi crează experiența de viață iar experiența de viață crează starea interioară. Nu ai încerca să îți piepteni părul în reflexia din oglindă, știind că acest lucru este imposibil. Ai proceda la a-ți aranja părul direct pe capul tău și la a-ți observa schimbările în oglindă, iar în cazul manifestării mecanismul este același; ceea ce simți în interior este oglindit de viața ta ca experiență. De aceea, toată concentrarea ta ar trebui să fie pe simțirea durerii din interior.

2. Oamenii fac procesul transformării emoțiilor pentru a scăpa de durerea din interior

Din nou, atenția este pe a scăpa de durerea pe care nu ți-o dorești, pe a nu dori să mai simți durerea. De aceea, nu primești decât mai multă durere, pentru că te concentrezi pe ”Nu îmi doresc această durere”. Procesul este de a simți durerea pe cât de intensă o poți suporta și apoi să o eliberezi fără să o judeci ca un lucru rău.

“Abandon nu însemană să scapi de ceva ce nu îți place, ESTE DE A ABANDONA CU IUBIRE ȘI NON-JUDECATĂ – CEVA CE NU MAI PREFERI SĂ EXPERIEMENTEZI.”

Este ca și cum ții o minge mică în mâini și experiemntezi mingea pe cât de puternc poți. Atunci când preferi să nu mai ții mingea și să experiementezi mingea, pur și simplu deschizi mâinile și lași mingea să cadă pe sol, eliberezi mingea. Ai nevoie să eliberezi mingea pentru cî ai experiementat tot ceea ce avea de oferit mingea și acum preferi să treci la o nouă experiență.

Toate procesele manifestării sunt la fel. Dacă pleci de la un job pentru că nu îți place cel actual, ori din cauza stresului, noul job, cu toate că va fi diferit, îți va da aceiași impresie ca cel anterior, pentru că nu poți fugi de durere, nu ai decât să intri în experiență la maxim.

Odată ce ai experimentat durerea la maxim și nu mai servește sufletului să simtă durerea, vei elibera durerea automat. De aceea este important să simți durerea pe cât de intens poți înainte de a o elibera. Dacă reziști durerii și nu vei sta cu durerea fără judecată, durerea va rămâne pentru a fi experimentată. Toate experiențele rămân până când sufletul a experimentat experiența respectivă la maxim.

3. Oamenii spun cuvintele, fără să le simtă

După cum am mai spus de multe ori înainte, cuvintele pe care le rostești în procesul de transformare al emoțiilor nu sunt decât 10% eficiente, de fapt ai nevoie să simți procesul, pentru că emoțiilr sunt cele care cimentează toate manifestările în realitatea fizică. Chiar și gândurile sau credințele sunt menținute în mintea ta de aceste emoții.

Emoțiile și manifestările emoționale sunt ceea ce cimentează TOATE manifestările, credințele și gândurile în realitatea fizică.

Eliberează-te de emoțiile negative iar liantul care cimentează credințele și gândurile negative din mintea ta vor dispare. De aceea, gândurile și credințele negative vor deveni tot mai slabe și se vor disipa automat, pentru că nu le va mai menține nimic. Odată ce ai eliberat emoțiile negative, credințele și gândurile negative sunt ușor de schimbat către gânduri și credințe care sunt în aliniament cu fericirea, sănătatea, bogăția și abundența.

Concentrează-te majoritar pe transformarea emoțiilor și exeriența ta de viață se va schimba către experiențele pe care le preferi.

Emoțiile sunt cheia. Gregg Braden spune că a întrebat un călugăr buddhist ce se întâmplă în interiorul lor atunci când se roagă, care este efectul ritualurilor și al chant-urilor.

Răspunsul acestuia a fost: “Nu ritualul sau cuvintele din rugăciune sunt importante, ci emoția în sine este RUGĂCIUNEA. Cuvintele și ritualurile sunt acolo doar pentru a crea emoția, RUGĂCIUNEA ESTE EMOȚIE.”

Puternice cuvinte!!!!

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cânecimentul ar putea schimba modul în care construim

Mai întâi, ce este Cânecimentul? După cum sugerează și numele, cânecimentul este un material care încorporează cânepa în mixtura sa....

Închide