TAUMATURGIA – PUTEREA DE A FACE MIRACOLE

0

Am făcut zilele acestea o paranteză, o mică buclă pe care, conştient sau inconştient, cu toţii o facem, pentru că într-un fel sau altul şi manifestările umane urmează nişte sinusoide, care sunt descrise, de obicei de curba lui Gauss. Acest traseu ondulat te conduce din când în când pe vârfuri pline de lumină, acolo unde vezi păsările şi cerul şi zborul şi apoi te trezeşti că ajungi într-un abis fără lumină, greutate şi singurătate. Felul în care păriveşti perioada în care eşti jos îţi dictează şi îţi arată gradul tău de deschidere la ADEVĂR. Îţi arată cât de conştient eşti de miracolele din viaţa ta şi de NORMALUL care se desfăşoară în TOT ceea ce faci şi gândeşti şi simţi. Nu te mai simţi vinovat! Dacă ai să îţi reproşezi ceva fă ceva ca să schimbi acel lucru, lucrează, străduieşte-te, nu îţi tăia aripile! Înţelege că viaţa este o serie întreagă de reacţii energetice pentru un traseu mult mai înalt decât poţi tu, conştient, la ora actuală, să speri să gândeşti. Spuneam de mişcarea de dute – vino pe care o vedem atât de frumos oglindită de apa mării. La fel, am păşit puţin în afara „trendului” ultimelor articole şi am revenit în partea motivaţională, pentru că şi eu am nevoie să aud din când în când vocea raţiunii aducându-mi aminte. Trebuie să fie un exerciţiu constant de a înţelege şi de a trăi fereicirea. Şi ca să fac asta, deşi e foarte clar că toate lucrurile sunt indisolubil legate între ele, am păşit iar aici, pe tărâmul viselor conştiente, am lăsat concretul unor tehnici de vindecare puţin în sertarul de sus al sufletului şi am purces puţin pe cărarea luminoasă ce leagă creierul nostru de corpul mental.

În această conexiune vom găsi toată problematica esenţială trăirii noastre în societate. Acolo sunt aşezate toate reperele necesare pentru ceea ce noi numim supravieţuire, doar că la nivel de putere instinctuală. Şi de aceea întotdeauna trebuie să mergem mai sus ca să putem găsi reperele care să ne ajute la elucidarea unei probleme sau a unei neînţelegeri. Corpul mental este legat de corpul fizic prin intermediul chakrei a 3 a Manipura, chakra puterii. Aici, în poarta galbenă, care este sediul sufletului, trebuie să găsim înţelepciunea de a înţelege şi de a pune în firesc toate lucrurile care „ţi se întâmplă„. Dacă tu crezi că în matematica celestă, probabilităţile tuturor acţiunilor şi a gândurilor şi a alegereilor pe care le facem nu sunt cunoscute, te înşeli amarnic. Mai mult, dacă tu crezi că ceea ce numeşti în viaţa MIRACOL nu există, eşti departe de a înţelege viaţa. Numim miracol mare parte din viaţă pentru că nu avem cunoştinţele necesare pentru a pune acest lucru în registrul normalului. Şi atunci, după cum multă vreme, în antichitate, pe fondul unui control sever din partea conducătorilor şi a unei vibraţii joase a mediului, acest MIRACOL, a devenit ceva departe de sufletul omului, ceva departe de posibilităţile lui şi doar dovada pentru existenţa lumii nevăzute, dar desprinse de realitatea şi de puterea omului. Pentru că circumstanţele sunt acum potrivite pentru dezvăluirea acestor lucruri, nemaifiind apanjul unor cercuri restrânse care se întâlnesc în spatele uşilor închise, am primit şi noi vestea minunată, pe care Iisus ne-a adus-o de acum 2000 ani: OMul bun, drept, iubitor este cel mai mare şi mai frumos miracol al universului. Pentru că trăind astfel devine sinonim cuvântului MIRACOL: Pentru că, din oameni banali, din farisei şi pescari, ei se transformă în TAUMATURGI, vindecând, înviind oameni, vorbind în limbi (glosollalia) şi câte şi mai câte.

Pe fondul creşterii vibraţiei pământului, aceste informaţii ies la suprafaţă şi mai apoi sunt culese de câţiva care au şi ei vibraţia necesară decelării acelor informaţii şi apoi o transmit mai departe. Mai mult decât atât, manifestări care acum 2000 de ani erau văzute ca miracol (vindecarea cu palmele) sunt acum ceva normal şi chiar şi cei mai necredincioşi dintre oameni au confirmări din partea celor apropiaţi lor, deschizând posibilitatea de a crede aşa ceva. E deci un salt în conştiinţă, prin integrarea în normal a unor elemente de tip senzaţional, de integrare a unor părţi nevăzute în relaitatea obiectivă, percepută.

Asta nu înseamnă că trebuie să minimizăm puterea MIRACOLULUI, ea există, e o forţă imensă, pentru că porneşte din inimă, e puterea ultimă a noastră. Atunci când reuşim să urcăm din chakra a treia către ce-a de-a patra, să transcendem planul realităţii fizice, aducând în noi manifestări a ceea ce noi numeam pănă nu de curând miracol în normal, în manifestare, atunci aici, în Anahata, acolo unde scânteia divină ce curge din cer, de la Sinele nostru superior, atunci într-adevăr începem să devenim MIRACOLUL. Pentru că în acest loc este întregul secret (înţelepciunea Divină dar şi experienţa pe care ai acumulat-o în mii şi mii de încarnări în lumea fizică dar şi de vieţi trăite în astral, între acestea) şi întrega putere pe care o pţi manifesta AICI şi ACUM (puterea iubirii, care este Legea Creaţiei). Ce se întâmplă aici? Aici se împleteşte viaţa fizicului (traseul ascendent al şarpelui de lumină ce aduce forţa vitală – focul pământului, vitalul, maternitatea) cu viaţa celestului (traseul descendent al şarpelui de lumină ce coboară înţelepciunea divină – eterul cosmosului, iubirea, puterea creatoare) şi tot aici găseşti în liniaritatea timpului momentul prezent, unde EŞTI. Numai aici poţi primi puterea MIRACOLULUI, dar şi starea necesară pentru a privi altfel acest fenomen. Nu în a îţi creşte orgoliul atunci când descoperi şi înţelegi normalul unor asemenea lucruri ci faptul că aceste manifestări care sunt părticele din sufletul tău, te conduc, gravitaţional, implacabil mai aproape de tine, de a îţi găsi misiunea personală şi scopul vieţii şi de a îţi răspunde la toate întrebările pe care le ai şi de a îţi da soluţia la tot ceea ce consideri a fi problemă.

http://4.bp.blogspot.com/_BqUADXUsukU/TOqkwImLe6I/AAAAAAAAAHI/6jYq2_P3Ras/s1600/miracles.jpg

Dar ca să ajungi să FII trebui mai întâi să alegi să reprezinţi partea care e bună în tine, trebuie să ştii să discerni şi să faci ceea ce trebuie făcut, să înţelegi că ajutorul pe care îl dai oricui, ca semn al iubirii necondiţionate este parte din energia constructivă a pământului, că tot ceea ce faci, simţi şi gândeşti se compune în vibraţia ta personală şi acest fapt îţi leagă realitatea mai mult sau mai puţin de ceea ce numeşti MIRACOL. Şi întoptdeauna să baţi tot mai sus, să faci miracolele din viaţa ta trăire imediată şi apoi să descoperi cu ochi curioşi de copil, inocent, noi şi noi miracole pe care să le faci parte din viaţa ta. Să fii participant activ la crearea realităţii pe care oamenii o percepep, oferind celorlalţi acele dovezi de care au nevoie ca să îşi aducă aminte. Aşa cum pentru copii, părinţii sunt un miracol pentru că ştiu să mânuiască diversele aparate prin casă, că ştiu să conducă maşina şi nu se pierd niciodată, că pot merge în locuri străine şi stiu cum să se descurce acolo, la fel trebuie să te vezi şi pe tine privind la lumea invizibilă ca al un părinte care te învaţă tot timpul despre ADEVĂR şi IUBIRE.

Înţelege că eşti un mare MIRACOL şi că tot ce faci e un MIRACOL dar în acelaşi timp eşti şi cel mai normal lucru din lume. Iubeşte smerit tot ceea ce întâlneşti în conştienţa ta şi pune întotdeauna în faţa ochilor tăi trăirile celorlalţi şi pe ale tale ca parte din lumea văzută, împletind ceea ce eşti tu cu ceea ce sunt eu şi cu ceea ce sunt ei. Normalizează toate experienţele care îţi sunt cunoscute şi învaţă din ele dar fii deschis să primeşti ale şi alte MIRACOLE, constant în viaţa ta. Şi vei fi fericit/ă! Mai mult decât îţi poţi închipui – CA ÎNTR-UN MIRACOL.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
SIMTURILE PRIMARE – treimea pogorata

Cu toţii auzim de la diverşi oratori, citim în cărţi cu tentă spirituală sau în filme care ating acelaşi subiect,...

Închide