ROTUNJIMEA

4

Suntem râuri, neîntrerupte de lumină şi iubire. Chiar suntem şi atunci când ne dăm voie, atingem infinitul, sau atunci când îndrăznim să visăm. Orice eliberare înseamnă o apropiere de adevăratul tău spirit care nu se apleacă decât la gravitaţia iubirii şi a ceea ce o compune. Important e să ştii aces lucru, să îl aşezi în firesc. să trăieşti realitatea acestui fapt, să îţi continui drumul ştiind până în adâncul sufletului că acesta e adevărul. Şi apoi să devii atent la toate aspectele vieţii tale şi în sincronicitatea lor – circuitele paralele ale viaţii, aspectul curentului alternativ – şi în secvenţialitatea lor – circuitele seriale ale vieţii, aspectul curentului continuu. Fac aceste paralele ca să poţi extrapola acolo unde vezi un singur aspect al existenţei în miliardele de posibilităţi pe care mintea ta le vede sau în infintatea de posibilităţi pe care sufletul tău le acordă oricărei situaţii sau în libertatea totală de alegere a spiritului, cvare chiar dacă alege e numai pentru un singur scop: evoluţia înapoi în gravitaţia infinită a luminii din care provine.

Astăzi am învăţat ceva esenţial pentru mine aşa că în momentul în care s-a sedmentat, a irumpt ca un porumbel alb străpungând cerul albastru. Îl aşez aici, poate cineva mai poate gusta din eterul înţelegerii mele. Viaţa mi-a dat şansa extraordinară să am un băieţel acum 4 ani şi opt luni şi mai nou o fetiţă, ieri. Acest lcuru mi-a deschis sufletul, care era în aşteptare, eram apăsat de nenumărate iţe care se întorceau în imaginaţia mea, căutând răspunsuri. Azi le-am primit şi într-un mod cu totul neaşteptat pentru mine. Vorbesc deseori despre acceptare, am scris de curând un post despre Cheia Fericirii în care vorbeam despre acceptare. Mi-a scăpat un mic aspect al problematicii, care ne poate transforma aurele de forma unui ou al omului tri-dimensional – a se înţelege om cu toate structurile în fizic şi cu un nivel al conştienţei conştiinţei la nivel mental – fizic – în sfera perfectă a imaginii creator – mentale a omului cvadri sau penta-dimensional. Chiar poate săpa şanţurile necesare în cheia fericirii pentru a şi deschide uşa. Acest aspect este viaţa însăşi şi lecţia continuă pe care ne-o oferă. Am interacţionat cu alter-ego-urile mele mai în vârstă prin intermediul părinţilor mei, echilibrukl timpului trecut Yin-Yangul istoriei reverberându-se în încolăcirea adn-ului. Apoi am interacţionat cu cei mici pentru a stabili linia viitorului, în ochii copiilor stând întreaga măreţie a lumii – modul în care privesc ei viaţa şi lecţiile pe care ni le dau despre seninătate, despre echilibru, despre firesc, în afara învăţăturii, acolo în instincul cel maicrud al sufletelor lor – şi am înţeles cu adevărat acum ce înseamnă să stai observator, să încerci să înţelegi toate punctele de vedere, dar cel mai important să accepţi cine eşti. Şi să accepţi liniile celor doi timpi în care trăieşti

http://www.blog.deanramsden.com/the-etheric-body/

Am înţeles că nu există nicio legătură directă decât aceea care izvorăşte din sufletul tău către celălalt suflet şi atâta timp cât nu îţi dai seama că linia ta vibraţională (starea către fericire sau către tristeţe) îţi dictează experienţele atât ţie cât şi celorlalţi, într-un dinamism matematic, perfect, diluţiile sentimentelor noastre împreună sunt viitorul. Am înţeles că am nevoie să privesc din postura mamei mele viaţa mea, apoi din postura tatălui meu – dau întâietate femeilor pentru că ele sunt forţa născătoare a lumii, sunt esenţa viitorului, noi bărbaţii am pierdut asta din vedere  şi acest fapr se repercutează acum asupra bărbăţiei ego-centrice a puterii leectrice – apoi din postura fiicei mele şi apoi din postura băiatului meu. Hei, dar să nu uit cel mai important om de lângă mine, iubita mea, spiritul care a ales să stea lângă mine la bine şi la greu şi care e oglinda iubirii din mine. Alătur acestor stări de perspectivă diferite prezenţa mea ca să închei tabloul. Numai că ştiu şi trebuie să accept că sunt nenumărate alte persoane pe care le întâlnesc şi despre care nu ştiu nimic, dar cu care dacă intrii în contact, sclipesc în prezenţa vibraţiei tale, făcându-se schimbul eteric de energie dintre cei doi. Da, cum ar fi paznicul de la maternitate, sau părinţii tinerei ţigănci care a născut a treia oară prin cezariană la 21 de ani, minunatul mecanic unde am schimbat rulmenţii de la alternator şi care i-a oferit băiatului meu o după-amiază foarte plăcută în compania fiului său, sau poate acea figură pe care nu am văzut-o decât cu coada ochiului trecând în viteză pe stradă, porumbelul care se gudura şi dansa pentru aleasa sufletului lui, pentru a o impresiona…

Sunt poveşti de viaţă ce vin îmbrăcate în scoarţa evidentului şi a obişnuinţei, dar stai! Undeva acolo, în spatele faptelor e mult mai mult. E trăirea ta, e trăirea celorlalţi. Şi tu, ca şi ei, oglindiţi ce e perceptibil în jur în treimea inferioară a voastră, apoi oglindiţi ce nu e perceptibil în jur cu treimea superioară şi apoi transmuiţi totul în inimă. Şi înţelegând acest lcuru devine evident că dacă vrei să treci mai departe trebuie să poţi sincroniza cele trei aspecte a tridimensionalităţii şi aduce acel ceva care lipseşte pentru acel salt cuantic în conştiiţa viitorului. Să fii atent la toate aceste aspecte şi să găseşi altele noi devine o îndeletnicire zilnică şi de o importanţă covârşitoare pentru cine suntem noi de fapt. Dacă vrei să ajungi să te accepţi trebuie să înţelegi ce accepţi. E bine de ştiut că acceptarea e libertate şi e răsărit de soare, pentru că atunci când zăgazurile sunt tăiate apa va izbucni, aşteptam cu nerăbdare şuvoaiele ce vor curăţa oglinzile noastre interne. Şi ia aminte la TOT ce e în jurul tău, atât cât te lasă particularităţile sistemului tău interior.

Dacă poţi înţelege frumuseţea infinită a cosmosului eşti liber. Şi atunci când eşti liber tot ceea ce ai nevoie vine la tine direct, fără efort, curge nestăvilit. Atunci când sesizezi complexitatea lucrării trebuie să te simţi ca un călător obişnuit calcă tărâmul sacru al unei păduri de sequoia, dar să şi încerci să înţelegi unde sunt copacii, care este unghiul razelor solare printre crengi, numărul copacilor, al ramurilor, al acelor de brad sau ale conurilor, adâncimea rădăcinilor, culoarea, dispunerea, TOT. Să fii blând dar înţelept, cald dar intenţionat, iertător dar atent ca să extragi din orice inima acelor lucruri şi să înţelegi pulsul lor, identificându-te până la ştergere totală cu toţi ceilalţi. Aceasta e ideea de ROTUND, de unime cu toţi şi toate. Acceptă-te şi ai să înţelegi!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

4 comentarii

  1. Felicitari pentru ingeras….pentru tot! Sa aveți un zbor de neimaginat!

  2. frumoasa insiruire din care reies trairile unui om…din care suride fericirea lasind in jur frumusetea familiei, gustul implinirilor ni le faci sa le simtim tot atit de bine ca si tine, sperind ca si in viata noastra va fi aceleasi evenimente ca ale tale…pur si simplu citinc rindurile tale, am regasit o liniste sufleteasaca si dorinta de a spune: ,,si totusi sint si oameni cu adevarat fericiti!”

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
CHEIA FERICIRII

Undeva în adâncul sufletului tău vei ştii cu siguranţă după ce vei citi că am dreptate. Ai să priveşti în...

Închide