Cum să faci magie

0

Pornim pe drumul adevăratei magii. Magia reală este arta de a aduce darurile din alte lumi în aceasta. Facem acest lucru atunci când visăm și începem să ne aducem aminte să aducem ceva înapoi cu noi. În vis, mergem în alte realități ce pot include locuri unde suntem ghidați, inițiați, avem încercări, aventuri sau primim vindecare. Când aducem ceva cu noi din aceste excursii și facem ceva ca să integrăm în viața de zi cu zi pentru a integra această ghidare și energie pe care le primim, atunci putem numi aceasta adevărata magie.

Noaptea visăm. O facem în mod spontan. Putem să o facem punându-ne intenția pentru aventura nocturnă. O putem face prin intermediul viselor lucide, trezindu-ne la realitatea faptului că visăm și putem să ne plimbăm prin lumea viselor în mod conștient. O putem face pe calea șamanului, a călătoriei intenționate, conștiente și hiperconștiente, pe ritmul tobelor, aducând înapoi cu noi tot felul de daruri.

Putem păși în viața de zi cu zi ca visători conștienți, învățând să recunoaștem modul în care viața ne vorbește prin semne și simboluri și cum o ordine mai profundă a evenimentelor se poate dezvălui de la sine prin intermediul sincronicităților. În visele de noapte și în excursiile conștiente, ieșim în afară; călătorim aproape sau departe în realități ude timpul liniar și fizica Nwetoniană nu se aplică. Prin sincronicitate, puteri ale realității mai profunde ies la suprafață și ne pun la încercare zidurile halucinației noastre consensuale, pentru a ne trezi. Câteodată ele apar pentru a confirma sau pentru a ne încuraja într-o anumită direcție; câteodată ele apar ca semnale pentru a ne descuraja în a rămâne în zona erorilor celor mai grave.

Sincronicitatea are loc atunci când universul devine personal. Navigând printre sincronicități este modul de operare al visătorului 24/7. Cu toate că acest cuvânt este o invenție modernă – Jung l-a inventat pentru că el a observat că oamenilor le vine greu să vorbească despre coincidențe – fenomenul a fost recunoscut și pus la rang de înaltă valoare, încă din cele mai vechi timpuri.  Filosoful grec Heraclit a susținut faptul că cea mai profundă ordine din universul pe care îl experimentăm este efectul unui ”copil care se joacă cu un joc făcut din bucăți” într-o altă realitate. Pe măsură ce aceste bucăți cad, observăm reverberațiile în jocul coincidențelor.

Atunci când suntem atenți, observăm că ni se dau semne de către lumea din jurul nostru în fiecare zi. La fel ca în cazul unui semn rutier, un eveniment sincronistic poate sa spună Stop sau Prioritate, Drum înfundat sau Linie rapidă. În spatele acestor semnale ne regăsim pe noi înșine mișcându-ne într-un câmp de rezonanță simbolică care nu doar că reflectă propriile noastre teme și preocupări, dar oferă și confirmări sau corecturi ale cursului. Un simbol este mai mult decât un semn: el aduce la un loc ceea ce știam cu ceea ce nu știm încă. Prin valurile sincronicităților, suntem treziți și suntem făcuți conștienți de o ordine ascunsă a evenimentelor, la povestea de fundal a vieții și a lumii noastre. La fel ca în scena din filmul Matrix în scena în care o pisică neagră trece de două ori în același fel, secvențe ale coincidențelor ne pot învăța despre faptul că realitatea consensuală ar putea să nu fie atât de solidă precum se crede.

Nu trebuie să călătorești departe pentru a întâlni puterile lumii profunde sau să auzi oracolul vorbind. Ești în centrul unui univers multidimensional chiar acum. Porțile către Altelumi se deschid dn locul unde ești acum, iar traficul este în ambele direcții.

Extras din Sidewalk Oracles: Playing with Signs, Symbols and Synchronicity in Everyday Life ©2015 de Robert Moss.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Aproape de pământ: secretele bucuriei de durată

Stau, privind cum Parker își dansează piesa de rezistență. Esența dansului ei este o colecție mișcări împumutate din clasa de...

Închide