AUTO-vindecarea

0

întreg. nedivizibil. continuum. atunci când încerci să privești un concept, o problemă, de orice natură de lovești de o barieră uriașă, e ca un eisberg, al cărui imens gabarit nu îl poți estima corect pentru că e acoperit în mare parte. încerci să estimezi întotdeauna după ceea ce se vede, după ce înțelegi. parte din problemă e întotdeauna vizibilă. e detectabilă dacă nu imediat, măcar se poate deduce și identifica la nivel de cauză după efectele ce se manifestă. și pentru că totul e un sistem minunat, nu contează la ce nivel acționezi pentru că totul este legat și unde ale acțiunilor tale se propagă la nivelul conștiinței cu viteza gândului, care este de un infinit de ori mai rapidă decât cea mai mare constantă ce se credea până de curând că este de nedepășit sau că îți trebuie o cantitate aproape infnită de energie ca să ajungi la acea viteză. dar din nou, știința demonstrează contrariul. și mai mult, ne arată că în ceea ce noi numim vid e o viață ce se exprimă prin energia pe care o conține la cote incomparabil mai marla o comparație cu ceea ce numim materie. și atunci firele care mișcă minunatele păpuși în teatrul de păpuși devin vizibile, ele fiind ascunse doar datorită convingerii puternice a publicului că acele păpuși sunt toate un fel de pinochio… timpurile sunt de vină. 🙂

http://farm4.static.flickr.com/3638/3400591367_505cd5488e.jpg

 

apoi privește sistemul corporal al omului. simte perfecțiunea în fiecare detaliu, simte curgerea de iubire care crează această minunată unealtă pentru trăit. mergi la nivelul celulei și ai să privești adevărul atât de aproape încât te vei confunda cu el. acolo vei înțelege de ce calendarul maya prezintă timpul ca fiind ciclic, asemenea trăirii pământului. e dacă vrei, respirația luminii, timpul. acest sistem are mecanismele lui de auto-reglare și control. are nivelul lui de conștiință și conștiență de sine. are rol în descrierea și alegerea drumului experienței pentru că parte din structurile tale nu se supun complet radiației matricei spațiu-timp. se supun doar stărilor vibratorii care compun ceea ce tu numești realitate. în momentul în care intervii cu o frecvență de vibrație care nu e în acord cu cea general, pentru că trăim într-o lume duală, nu pot fi decât două: universul exterior îți răspunde la acea frecvență compunând experiențe conforme cu acea vibrație sau creezi în tine ceva similar unor goluri care se umplu nu întotdeauna cu cele mai frumoase lucruri. aceste goluri în sistemul tău bio-energetic se traduc prin boli sau suferințe. ele nu sunt decât reacții normale ale geometriilor tale în raport cu sistemul de referință. echilibrând aceste fluxuri de energie se poate ajunge la o stare de echilibru momentană, însă până în momentul în care sursa reală a acestor probleme nu e rezolvată, vindecarea e doar temporară. până în momentul în care nu te așezi perfect pe frecvența pe care trebuie să fii, nu ai să reușești decât să consumi resurse și să emiți în continuare vibrații diferite de fondul universului manifestațional cu efectele previzibile pe care le-am enumerat mai sus. conștientizarea acestui lucru nu înseamnă că trebuie să eliminăm această căutare sau categoria vindecătorilor din realitate. din contră. pentru că acest ajutor pe care vindecătorii îl dau celor din jur ridică atât vibrația proprie dar și a pacientului. crează în același timp o constelație de legături nevăzute între cei doi și care au ca afect (pe princpipiul vaselor comunicante) un echilibru între cele două. în același timp, păstrarea pentru timpul în care se face tratament, a vibrației înalte față de fondul exprimat, conduce la deschiderea unor canale prin care curge informație și energie, îmbogățind experiența exprimată a celui care lucrează. și chiar dacă nu este o soluție definitivă e un ajutor care se dovedește a fi foarte benefic din toate punctele de vedere pentru că aduce îmbunătățiri sistemelor vii.

http://hstrial-plivera.homestead.com/files/Images/healing_hands_c_50__Star.jpg

 

frecvența echilibrului este ceea ce ar trebui să căutăm să înțelegem și apoi să manifestăm. pentru că odată ajunși în acel loc, având exemplul lumii în care trăim, ce își conduce toate procesele auto-reglându-și în permanență echilibrul, odată cu evoluția, putem procesa liniștea și găsi mai ușor acele elemente pe care acum, pentru a ni le putea reprezenta conștient, avem nevoie de contrast. boala este un asemenea contrast, e o pată de culoare diferită față de starea de echilibru a organismului prin care ne auto-îndreptăm către soluție, către pașii următori. e o secvență, similară șirului lui fibonacci, în care fiecare pas ne poartă exponențial mai departe. iar atunci când împletești ecuația personală cu cea a universului, poți atinge starea de iluminare, pentru că nu mai opui rezistență la nimic, ești în rezonanță perfectă cu celelalte părți ale organismului.

exercițiu scurt pentru echilibrare. închide ochii și imaginează-ți locul în care știi că te simți în siguranță. e o plajă plină de soare, sau un vârf de munte, ori căpița cu fân de la bunica… respiră adânc de trei ori apoi fă liniște în tine atât cât poți. respiră încă o dată adânc și expiră la fel de lung. apoi ține-ți repirația fără să devină inconfortabil. revino la respirație profundă.

imaginează-te în fața unei oglinzi. vizualizează cum în jurul tău strălucesc mai multe cămăși de lumină așezate una peste alta, la cîțiva centimetri una peste cealaltă, fără să se atingă. apoi vizualizează o rază de lumină ce merge din centrul pământului, trece prin inima ta și apoi merge undeva în infinit până la spiritul tău. încearcă să privești în oglindă și vezi ce îți arată.

mută intenția în inimă și vizualizează un punct de lumină intensă, atât de intensă încât curbează coloana de lumină care te leagă de pământ și de spirit. trimite-l în mijlocul pământului și observă tenta de verde, de proaspăt pe care o capătă. apoi trimite-l în sus către spiritul tău și încearcă să călătorești cât mai mult alături de acel punct. când revii verdele din interior s-a îmbrăcat într-o platoșă de platină strălucitoare care emite liniște, iubire și echilibru. punctul acela ești tu.

mulțumește universului pentru ajutor, pentru ghidaj și pentru iubirea pe care o simți și așează mica sferă de lumină în inima ta pentru a putea găsi mereu acolo liniștea, iubirea  și echilibrul. stai cu ochii închiși o vreme până simți cum se dizolvă în inimă acea sferă. e bine să ai pregătită o coală de hârtie lângă tine dacă simți să desenezi sau să scrii ceva după această experiență. cât timp mica sferă de iubire se dizolvă, informațiile asociate acelor energii pot trezi aspecte latente ale tale .

după dizolvarea sferei încearcă să te vizualizezi ca o sferă de lumină liniștitoare cu diametrul egal cu distanța de la picioarele tale până la vărfurile degetelor de la mâini întinse, cu centrul în inimă, radiind iubire în tot universul în sfere concentrice. ascultă răspunsul acestor valuri și deschide ochii în timp ce primești înapoi toată iubirea pe care o poți arăta universului și simte acel peisaj cu care ai început meditația, în jurul tău, real, în timpul prezent.

http://www.vibrakeys.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/lightbeing.jpg

ce trebuie să ții minte e că niciun exercițiu nu e definitoriu. dacă nu îl simți nu îl face. dacă îți e străin încearcă să ți-l faci prieten. uită-te în altă parte. și până la urmă a trăi și a evolua înseamnă a experimenta și a conștientiza. cu cât mai mult cu atât mai bine. fără judecate de valoare sau polarizări dincolo de normalul pe care manifestările tale le definesc. caută să înțelegi și să simți în același timp. să vezi și să auzi în același timp. restul vine de la sine. și dacă ai înțeles ceva dă mai departe și vezi rezultatele. încearcă să ajuți dacă ți se cere ajutorul și oferă ajutorul acolo unde crezi că trebuie să îl oferi. caută să înțelegi ce e bunul simț și bunătatea și nu în cărți ci învățând de la cei care le manifestă. poate reușești să ierți și să accepți. atunci când o faci din inimă se nasc îngeri pe petalele florilor, dacă nu mă crezi întreabă universul. îți răspunde de fiecare dată! în umbra spiritului tău (viața ta proiectată pe conștiență) stă o mare iubire care îți dă viață în lumea fizică. urmărește firul până la ea și vei fi liber. pentru eternitate trăind infinitul.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
DEZ-VALUIREA SINELUI – Workshop de dezvoltare personala si spirituala

Intr-o lume în care omul fuge după răspunsuri, evitând întrebările esenţiale ce te pot conduce către adevărul interior, într-o lume...

Închide