Aura ta si cum ii afecteaza pe ceilalti

0

Ati observat ca unele persoane va fac sa va simtiti bine doar daca sunteti in jurul lor? Ati observat o persoana pentru prima data si ati stiut ca era ceva special in legatura cu acea persoana, chiar daca nu v-a spus niciun cuvant? Exista o foarte mare probabilitate ca aceste „vibratii” pe care le-ati simtit de la acea persoana emanau din aura ei.

Pe masura ce tot mai multe experimente sunt facute in acest domeniu, descoperim fapte si mai uimitoare. De exemplu, profesorul rus Konstantin Korotkov a descoperit ca dupa moarte, aura umana continua sa se schimbe pentru aproximativ 72 de ore dupa ce moartea clinica a fost pronuntata. Korotkov a declarat ca „Incepem sa dezvoltam teoria prin care constiinta este parte din lumea materiala si ca prin propria constiinta putem influenta lumea noastra”.

NU ITI POTI ASCUNDE AURA

Tot ceea ce cunoasteti si vedeti poate fi redus la nivel de energie. Plantele, copacii si chiar obiectele fara viata precum cristalele, pot avea o aura. Aura voastra este un corp de energie ce este generat in jurul vostru. Este practic cel mai bun detector al emotiilor umane si poate dezvalui „adevratul tu” oricat de mult te-ai stradui sa il ascunzi. De exemplu, eram la o conferinta cu cativa ani in urma si am observat aura unei femei care facea poze pentru publicitate. Aura ei era de un rosu inchis. Am intrebat femeia cu care eram daca ii poate vedea femeii fotograf aura si ea a confirmat aceiasi culoare. I-am spus fotografului „Buna, ce mai faci?”, la care ea a raspuns ca s-a culcat tarziu cu o seara inainte si ca acum era chiar obosita. Aura ei, totusi, spunea ca nu vroia sa fie in acel loc, atunci. Chiar si fara a-i vedea aura, se putea simti energia ei, care poate fi mult mai usor perceptibila persoanelor empatice decat altora. Poate aceste persoane sunt mai sensibile si in legatura cu campul auric?

PERSOANELE EMPATICE SI CAMPUL AURIC

Aura voastra reflecta energia pe care o experimentati in momentul prezent, dar si psihicul, in general si pe deasupra si starea emotionala. Persoanele empatice sunt afectate de energiile altor persoane si au abilitatea innascuta de a perecpe in mod intuitiv si de a simti celelalte persoane. Desi avem cu totii aceste abilitati, unii oameni sunt mai sensibili decat altii.

In acest fel se poate explica de ce aurele si energiile pot afecta alte persoane fara niciun motiv aparent. De exemplu, o persoana empatica va prelua energii de la toate celelalte persoane, atat energiile bune cat si cele rele sau urate. O persoana empatica dibace le va observa si va stii cum sa descarce sau sa deflecteze aceste energii, in timp ce majoritatea persoanelor le vor absorbi in mod inconstient.

FOTOGRAFIA KIRLIAN – A AUREI

Prin intermediul fotografiei , putem fotografia aura umana. Culorile aurei voastre reflecta culorile sistemului de chakre. Cele trei chakre de baza sunt, dupa cum urmeaza, rosie (chakra de baza), portocalie (chakra sacrala) si galbena (chakra plexului solar), in timp ce urmatoarele patru chakre superioare au culorile verde (chakra inimii), albastra (chakra gatului), indigo (chakra celui de-al treilea ochi) si violet (chakra coroana).

Fotografia Kirlian este o colectie de tehnici fotografice folosite pentru a capta fenomenul descaracarilor electrice luminiscente. Aceasta a fost denumita dupa Semyon Kirilian, care, in anul 1939 a descoperit in mod accidental ca un obiect asezat pe o placa fotografica si conectat la o sursa de voltaj inalt, produce o imagine pe placa fotografica. Tehnica a fost cunoscuta sub diverse forme ca „electrografie”, „electrofotografie”, „fotografie de descaracare luminiscenta”, „bioelectrografie”, „vizualizare a descaracarilor gazoase”, „imagistica electrofotonica”, iar in literatura rusa ca „Kirilianografie”.

CUM TE POT AJUTA CULORILE AUREI

Dupa cum am mai mentionat, aura urmeaza culorile chakrelor si va poate oferi o idee despre nivelul vostru si ce puteti face in legatura cu acesta. Tineti minte ca nu exista culori releale aurei, pentru ca putem invata ceva din orice culoare. Daca aura voastra este in primele trei chakre (rosu, portoclaiu sau galben), atunci exista sanse mari ca treceti prin experiente legate de planul fizic, din domeniul supravietuirii, al sexualitatii sau a problemelor emotionale.

Campul vostru auric a fost incercat si conditionat de o perspectiva plina de frica asupra societatii, pentru ca noi traim in frica si suntem controlati lesne de cei care sunt la putere. Atunci cand ne gandim in mod constant la facturi, asteptari sociale, ego, materialism sau probleme sexuale, atunci aurele noastre vor reflecta fie culoarea rosie, portocalie sau galben. Daca nu ar exista, de exmeplu, banii, exista foarte mari sanse ca majoritatea dintre noi sa aiba verde, albastru, indigo sau violet in aure, cu exceptia celor care au intentii negative, fie ca au bani sau nu.

Eliminand frica si rezolvand orice problema din planul inferior, fizic, veti vedea cum se schimba culorile in aura voastra catre cele din planul astral (verde, chara inimii) si catre planul spiritual (albastru, chakra gatului; indigo, chakra celui de-al treile ochi si violet, chakra coroana). Mai puteti observa ca aura voastra difera de la o culoare la alta. De exemplu, aura mea este verde sau albastra. Exista sanse foarte mari ca aura sa fluctueze de la o chakra la urmatoarea, dar asta se va intampla catre o chakra adiacenta. Cu alte cuvinte, daca aura voastra este portocalie intr-o zi, poate fi galbena sau rosie intr-o alta zi. Este nevoie de multa munca interioara pentru a atinge planurile aurice inalte, insa este ceva ce oricine poate face.

Intelegerea aurei din punct de vedere stintific:

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un compus bioactiv din Turmeric regenereaza celulele stem nervoase din creier

Substantele componente ale turmericului - un binecunoscut ingredient din curry - sunt studiate in detaliu pentru efectele lor anti-inflamatorii si...

Închide