Unde alfa cu zambet!

0

Tu cum iti incepi ziua? Ai fost atent vreodata? Ce se intampla in mintea ta dimineata, in primele momente ale trezirii tale? Ce se intampla in corpul tau, ce simti, ce iti aduc, din toate punctele de vedere, aceste clipe ale diminetii? Intreb pentru ca este extraordinar de important cum te trezesti dimineata, ce ganduri nutresti, ce parte din tine incepi sa hranesti, ce simtiri iti strabat sufletul. In acele momente, suntem intr-o stare profunda de relaxare, in care undele alfa sunt preponderente. Atunci este un moment mai mult decat propice, un spatiu excelent in care ne putem creea ziua si, exersand cu consecventa, chiar si realitatea. Este foarte important sa constientizezi importanta acestor clipe de trezire si sa inveti sa le utilizezi in folosul tau si nu impotriva ta.

Cand le folosesti impotriva ta? Cand lasi mintea sa se umple imediat de ganduri negative si de grijile de peste zi care patrund in subconstient. Subconstientul, in stare alfa, absoarbe ca un burete si iata ca daca tu il hranesti cu angoase, va inregistra angoase, va crea programe cu titlul de „ïngrijorare”, „neputinta”, „nemultumire”, „frica”, „suparare” sau „tristete”, programe pe care va incepe sa le ruleze in viata ta, programe care se vor resimti si in vibratia ta generala ce, prin legea rezonantei, va atrage catre tine experiente de acelasi nivel vibrational. O alta unealta de autosabotare este cititul ziarului sau deschisul televizorului la canalul de stiri in primele ore ale diminetii. Pentru ca iarasi, informatia comercialo-dezastruoasa din mass-media devine hrana pe care noi, fara sa stim, o furnizam subconstientului, mintii si sufletului nostru intr-un moment in care suntem mult mai deschisi creatiei decat o facem in timpul zilei, cand functionam majoritar in unde beta.

Asadar cum ai putea sa umpli acest spatiu minunat al diminetii in care ai posibilitatea de a hrani propria minte si propriul suflet cu ceva care sa iti coloreze viata in zambet in loc sa ti-o acopere de nori? In primul rand nu te trezi brusc. Chiar daca suna ceasul. Regleaza-l cu 15 minute inainte de ora la care trebuie sa te ridici din pat si trezeste-te incet. Ramai cateva minute cu ochii inchisi, constientizeaza-ti trezirea dar ramai in acea stare de relaxare si multumeste Universului pentru cateva lucruri care iti aduc bucurie (daca nu gasesti nimic, multumeste pentru ca respiri, pentru soare, pentru flori etc…) si astfel umple-te de vibratia recunostintei care va crea in subconstientul tau programe frumoase, generand vibratii ce vor fi lansate in Univers, atragand spre tine acele lucruri care sa te faca sa devii tot mai recunoscator. Apoi, nu lasa mintea sa divagheze in directiile in care doreste ci directioneaz-o spre lucruri placute. Retraieste amintiri in care primeaza bucuria si frumosul sau pur si simplu savureaza momentul prezent in care te relaxezi confortabil in pat. Iar odata ce te-ai umplut de recunostinta si bucurie, CREEAZA. Creeaza scaldat in aceasta vibratie a bucuriei. Vizualizeaza sau simte ceea ce doresti de la viata si acorda credinta acestor creatii constientizand ca sunt forme gand, forme de materie subtila care potentate de o vibratie inalta si de emotii pozitive, au toate sansele sa se materializeze in lumea manifesta. Indrazneste, viseaza, crezi, reinventeaza-te, orneaza-ti viata cu elemente ale frumosului, lasa-te si da-ti voie sa curgi inspre Vis si acompaniaza aceasta calatorie cu un zambet. Incearca sa ai un zambet desenat pe chip atunci cand te hotarasti sa deschizi ochii si sa incepi sa privesti lumea inconjuratoare prin ochii bucuriei pentru ca raspunsul Universului sa fie pe masura.

Fa exercitiul acesta o vreme, pana iti intra in natural, pana incepi sa slabesti vechile sinapse ale temerilor si tristetilor, pana cand subconstientul tau incepe sa isi reinnoiasca programele si sa hraneasca cu totul alte experiente din viata ta, de data aceasta in concordanta cu noua vibratie pe care o lansezi in exterior.

Adu-ti aminte ca toate acestea nu sunt numai vorbe ci reprezinta pasi pe care, in mod REAL ii faci catre o realitate mai destinsa, mai aproape de tine, mai aproape de Lumina.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Mahavatar Babaji

"Legenda" vorbeşte despre Mahavatar Babaji că s-a născut în India, în anul 203 e.n, undeva lângă localitatea ce azi se...

Închide