Scopul vieții tale – un dar pentru umanitate

0

Ești unic

Nimeni, care are același pachet de cunoaștere-înțelepciune-experiență, nu a existat vreodată și nici nu va exista. Experiența ta de viață este doar a ta, este unică, iar cunoașterea ta este strict personală. Înțelepciunea ta, obținută prin experiență, este de asemenea unică.

Dacă îți descoperi scopul sau scopurile vieții vei descoperi bucurie și exaltare, dacă faci ceea ce te face cu adevărat fericit, atunci acțiunile tale și fructele pe care le produce sunt cele mai mari daruri pe care ți le poți oferi țir și umanității.

Ești o floare unică a vieții. La fel ca noi toți.

Lumea devine mai frumoasă și mai bună cu tine.

Tu oferi creațiile tale inegalabile, sub firmă de daruri, umanității.

Iar dacă învățăm cum să lăsăm programele vieții să se dezvolte în interiorul nostru, atunci viețile noastre vor înflori, la fel ca un trandafir frumos, care a crescut dintr-o sămânță. Simți că ești o persoană obișnuită, care nu are niciun talent sau cunoaștere specială, deci nu poți să oferi umanități ceva ce alții nu ar putea.

Greșești.

Personalitatea ta se manifestă în ceea ce faci. La fel ca munca pictorilor, compozitorilor, scriitorilor sau a altor artiști inspirați este unică și valoroasă din cauza personalității lor.

Ce vrei cu adevărat?

Care ar putea să fie scopul vieții tale?

Te-ai întrebat vreodată aceste lucruri?

Ai simțit că, în spatele rutinei zilnice, există o întrebare uriașă în tine:

Ce ar trebui să fac cu adevărat?

Care este scopul vieții mele, misiunea vieții mele?

Găsește-o, caut-o!

Asta pentru că dacă o găsești, zilele îți vor fi pline de fericire, vei curge plin de bucurie odată cu viața. Ești fericit și entuziast. Ești viu, ești cu adevărat viu!

Programul de a deveni trndafir este codat în mod implicit în sămânța de trandafir. Nu va crește o crinzantemă, ci doar trandafir. Programul păsării zburătoare și ciripitoare este codat în oul ce stă în cuib. Atunci când sperma se unește cu celula ou, acest zigot avea deja programul de a deveni un adult în el. Deci de ce nu ai avea în tine programul de a deveni ”adult”?

Pur și simplu lasă-te să te joci cu întrebarea: Ce anume mă inspiră cu adevărat?

Trebuie să existe cel puțin un lucru în tine pe care nu îl practici pentru că e de datoria ta sau pentru că este modul în care îți câștigi existența, ci pentru că faci acel lucru cu o fericire entuziastă. Te bucuri de el atunci când îl poți face.

Poate că aceasta este o muncă manuală, fotografie, pictură, crearea unor bunuri manufacturate manual sau lucru cu oamenii sau natura. Atunci când descoperi acel lucru sau lucruri pe care le faci cu o bucurie plină de entuziasm, îți vei descoperi și scopul vieții în ele.

Îl cunoști și îl simți, știi că asta ar trebui să faci. Și asta pentru că atunci când faci acel lucru, ești neobosit, plin de energie, bucuros și creativ.

Dacă circumstanțele fac în așa fel încât îți este imposibil să ai aceste activități ca ocupație principală, atunci practică în timpul liber. Însă neapărat trebuie să le faci: pentru că dacă le incluzi în viața ta, aceasta se va umple de bucuria din tine și va curge nestăvilit prin tine!

Tot ceea ce trebuie să faci este să devii conștient și să fii în acest fel, nimic mai mult. Trăiește în lume și descoperă ce faci cu bucurie și ce te face fericit, iar ceea ce te face fericit este, în același timp, scopul vieții tale!

Atunci când ești conștient, transferi lumina conștiinței tale către mediul înconjurător.

Atunci când îți faci treaba cu o bucurie plină de entuziasm, fructele muncii tale sunt minunatul dar pe care îl ai pentru viață, evoluție și umanitate.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Călătoria

Sufletului tău îi place călătoria ”exterioară” pe cât de mult îi place și călătoria ”interioară”. Ne pricepem foarte bine să...

Închide