PUTEREA

0

Din fiecare pas pe care-l faci, înveţi, te înţelepţeşti, te deschizi tot mai mult către potenţialul tău maxim. Te rotunjeşti ca suflet şi te defineşti tot mai bine ca şi fizic/mental, nu că ele ar fi separate prin vreo barieră, dar ca, pentru a le putea integra la toate nivelurile, inclusiv într-o conversaţie liberă pe această temă trebuie să enunţăm nişte leme/teoreme/ipoteze.

Azi am să vă vorbesc despre putere şi am să împletesc ceea ce găseaţi înainte la rubrica 5 minute de magie cu ceea ce găsiţi la rubrica secrete mici efecte mari. În fond diferenţa dintre cele două concepte nu este aşa de mare. Oricum, postul actual este despre putere. Am fost aseară la Întâlnirile Noului Pământ şi am mai conştientizat o lecţie importantă: a fi bun nu exclude a fi puternic. Aşa că, odată relizată conştientizarea am căutat şi modul de a energiza Manipura (aveţi un link cu un film care vă prezintă întreaga călătorie de-a lungul celor 7 niveluri de conştiinţă ale fiinţei umane, chakrele), sediul puterii. Am primit şi metoda prin care se poate face acest lucru, dar mi s-a părut puţin peste mână pentru mine, dar am găsit la rândul meu un exerciţiu foarte bun pentru a face acelaşi lucru şi mi se potriveşte de minune.

Vă las în ambianţa plină de energie a melodiei care însoţeşte filmul de mai jos… imaginile sunt deja opţionale (deşi merită să vizionaţi filmul înainte de a face exerciţiul, frumuseţea lumii vă poate ajuta să intraţi în starea necesară realizării exerciţiului), fondul sonor e foarte important în acest caz. Apoi vă imaginaţi că în plexul vostru solar este un mare soare auriu care radiază puternic: iubire, recunoştintă, acceptare. Lăsaţi să curgă prin voi toţi fiorii acestei melodii sau găsăţi-vă voi o piesă potrivită, energizantă, pentru ca apoi să o asculataţi în maşină fără vizualizare (asta după ce în prealabil aţi făcut vizualizarea, evident nu la volan) şi apoi găsiţi-vă tot felul de piese care să vă transpună în acea stare de a fi puternic şi folosiţi-le pe mp3 player, în maşină, oricum vă e la îndemână. Dacă nu, folosiţi mişcări energice şi gesturi de învingător, strigaţi, manifestaţi-vă fizic. Emanaţi putere, faceţi un kata, sau încercaţi metoda descrisă mai sus. Putere cu iubire vă urez!

Arctic Motion from Tor Even Mathisen on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
RASPUNS PRIN VIZORUL SUFLETULUI – pierderea celor dragi

Un subiect care e sensibil, e aproape de centrul fiinţei umane: inima. O călătorie în acel loc porneşte întodeauna cu...

Închide