O metodă ușoară pentru a lua deciziile corecte

0

Mai întâi, trebuie să îți amintești o situație din viața ta când ai luat o decizie corectă. Ar putea fi vorba despre decizia de a cumpăra un bilet câștigător la loto sau decizia de a merge pe o cale ce ți-a adus succes. Este neapărat necesar să fi vorba despre o decizie a cărei finalitate te-a făcut fericit. Imaginerază-ți că alegerile sunt o sferă, așadar permite subconștientului tău să plaseze un spațiu în jurul tău (poți vizualiza cum atingi cu mâna anumite zone ale sferei).

În al doilea rând, ar fi bine să te gândești la o alegere proastă pe care ai făcut-o, care ți-a amărât viața. Ai putea încă să regreți că ai făcut acea alegere.Imaginează-ți că această alegere este reprezentată de o sferă și permite-i minții tale subconștiente să o așeze undeva în jurul tău.

Acu, ai două sfere care plutesc în spațiul imaginar din jurul tău. Poți desena o linie dreaptă între ele, care va reprezenta o scara a corectitudiniii alegerilor pe care vrei să le faci. Haideți să numim această linie – linia alegerii corecte. Acum, dacă ai de luat o decizie în viața ta și vrei să iei decizia corectă poți comunica cu subconștientul tău folosind alegerea corectă. Poți vizualiza un ecran mic desupra liniei alegerii corecte și să îi permiți subconștientului tău să îți arate un film cu ce se va întâmpla atunci când faci această alegere și apoi să lași ecranul să cadă pe linia de alegere corectă. Observă unde cade ecranul pe linia alegerii corecte, dacă pică mai aproape de deciziile care te fac fericit sau de deciziile care te fac nefericit. Poți să faci același lucru și cu cea de-a doua alegere. Probabil că deja ai descoperit care alegere te va duce către un final ce este mai aporape de linia alegerilor corecte.

Un lucru extrem de important atunci când îi permiți minții subconștiente să îți arate finalul situației, este faptul că trebuie să simți alegerea prin intermediul corpului. Atunci când creierul îți arată anumite imagini sau finalul unei situații, coprul este cel care reacționează primul. Atunci când ne gândim la asta sau vizualizăm finalul unei situații proaste sau alegeri proaste, aki putea să simți amețeală, durere în stomac sau o senzație inconfortabilă în plexul solar. Vizualizarea ta în viitor atunci când iei decizia corectă poate aduce un zâmbet pe față (sau interior), ai putea să simți cum scapi de o povară sau o senzație de căldură în întregul corp.

Învață maim ulte despre tehnicile de vizualizare, despre știința spirituală infosomatică, despre explkicarea nivelurilor înalte ale conștiinței și cum să îți îmbunătățești scenariul vieții pe care îl creezi în fiecare zi, urmând linkul de mai jos “?”

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ce beneficii aduce o felie de lamâie plasată lângă pat înainte de somn

Te-ai întrebat vreodată de ce mirosul de lămâie este folosit în aproape toate produsele de curățare și igienizare? Ei bine,...

Închide