EXERCITIU DE RIDICARE A VIBRATIEI – recunostinta

0

Început şi sfârşit, alfa şi omega, naştere şi moarte… toate ipostaze, sectoare ale unei sfere a existenţei fiecăruia, un soi de păpuşi de tip Matrioska, una în cealaltă, inter-conectate, vii. Suntem conştiinţă pură la esenţă, prezenţă, fiinţare, de aceea e atât de important cum începem şi cum terminăm orice în viaţa asta.

Dimineaţa, primul gând, primul pas în lumea conştientă trebuie să fie plin de recunoştinţă. Atunci când încep un lucru e benefic să fiu – dar întotdeauna sincer, altfel valoarea e mult diminuată – recunoscător, să pun suflet în ceea ce fac. E greşită ideea că pierzi ceva atunci când pui suflet… de fapt tu însufleţeşti acel lucru cu energia universeală a iubirii care e pretutindeni şi din belşug, infinită, trebuie doar să o laşi să curgă. Aşasadar mulţumeşte din inimă cerului, lui Dumnezeu sau cui crezi tu că vrei şi poţi să îi mulţumeşti pentru încă o zi minunată aici, pentru darurile zilei care vine, pentru lecţiile pe care acesta le va conţine, pentru tot ceea ce primeşti clipă de clipă – pentru că suntem susţinuţi, ooo, da, din plin, de entităţi din celelelalte planuri.

Apoi la masa – foarte important şi cauză majoră a  multor afecţiuni în ziua de azi când sufletului îi e greu câteodată să se exprime în procesele biologice datorită mediului de vibraţie joasă la care dacă adaugi şi tu vibraţia ta joasă, creezi un câmp amplificat de vibraţie joasă în care hrana devine o reală problemă – fii recunoscător pentru ce ai primit. Înţelege că nu te naşti pe acest Pământ pentru a cumpăra mâncarea, o meriţi da, şi ţi-o oferă Universul, Dumnezeu, ca răsplată pentru ofranda şi munca ta, pentru că în mod ultim Creaţia oferă toate minunăţiile lumii. Noi doar interacţionăm cu lumea… Spune deci o rugăciune sau mulţumeşte în gând dacă ai probleme, find într-un loc public şi nu îţi dai voie să te exprimi total – deşi ar fi bine să o faci, eliberează fluxurile de energie prin tine, te face să fi mai mult cu adevărat TU.

Seara mulţumeşte pentru ce ai primit, pentru toate darurile, fii conştient că au fost exact ceea ce aveai nevoie în acel moment, chiar dacă raţional – cognitiv nu le vezi rostul. Trebuie să ştii că întotdeauna e aşa. Recapitulează ziua şi mulţumeşte pentru toate clipele şi alea senine,dar mai ales pentru cele mai grele pentru că acolo e cea mai importantă lecţie, e noutatea pe care nu ai înscris-o încă într-un mod corect în structurile tale, în sufletul tău.

Practica: dimineaţa, imediat cum ai 2 minute libere fă, dacă simţi, acest exerciţiu. Mergi înainte, fă 21 de paşi rostind mulţumesc la fiecare pas şi nummărând înapoi de la 21 la 1. Apoi rosteşte în gând o mulţumire adresată direct unei persoane din viaţa ta căreia vrei să îi muţumeşti pentru ceva ce te-a învăţat sau pentru ceva ce ţi-a dăruit

Seara, mergi invers. Fă 21 de paşi înapoi, numărând de la 1 la 21, mantrând mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, la fiecare pas. După ce ai terminat, eventual când te bagi în pat, gândeşte-te la persoana căreia i-ai mulţumit de dimineaţă şi spune-ţi din partea ei un mulţumesc sincer. Apoi gândeşte-te cum i-ai putea întoarce darul.

Recunoştinţa e rădăcina cubică a iubirii. Foloseşte-o şi îţi va schimba viaţa total. Fă exerciţiul de mai sus pentru 21 de zile consecutiv şi ai să înţelegi ce vreau să spun. MULŢUMESC!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Telescopul Chandra de la la NASA ne arata Calea Lactee infasurata in gaz fierbinte

Astronomii au folosit Observatorul cu raze X al NASA, Chandra, pentru a afla dovezi despre faptul că galaxia noastră Calea...

Închide