Cum să vezi și să citești aura

0

Aurele sunt câmpuri energetice care înconjoară toate lucrurile vii. Deseori o aură poate avea o anumită culoare sau nuanță în funcție de nivelul de vibrație.

Aura de obicei se extinde la aproximativ 60 – 90 cm. de corp, însă deseori cei care se simt vulnerabili sau au fost abuzați în această viață, pot avea o aură mai mare construită pentru protecție.

Cu toate că nu avem cu toții abilitatea de a vedea aurele, deseori le putem simți în mod intuitiv. Acest lucru este deseori exprimat atunci când vedem pe cineva ce pare să aibă o anumită strălucire sau dacă ne simțim inconfortabil atunci când cineva trece pe lângă noi sau atunci când intră în spațiul nostru personal.

Cum să vedem aura:

1.) Așează subiectul pe fundalul unui perete de culoare deschisă. Dacă vrei sa îți vezi propria aură, stai în fața unei oglinzi, la cel puțin 60 cm. distanță, pe un fundal deschis la culoare.

2.) Concentrează-ți atenția pe zona în forma de L dintre umăr și gât. Observă în continuare acea zonă și rămâi calm și deschis.

3.) La început poți să vezi o strălucire albă sau clară, însă dacă rămâi concentrat și îți extinzi linia privirii și către restul corpului, strălucirea va începe să se transforme într-o anumită culoare.

Dacă vezi…

Roșu: Acesta indică un individ energetic și aventuros. Poate indica și o persoană care este impulsivă și care se infurie repede.

Galben: Acesta indică o persoană inteligentă și logică, ce poate fi un soi de profesor. Aceștia sunt observatori atenți, critici și foarte independenți.

Roz: Acesta indică un individ atent și iubitor căruia îi place compania altora. Ei sunt vindecători naturali, sensibili și au o imaginație puternică.

Verde: Acesta indică un individ extrem de creativ și foarte muncitor. Acesta poate fi perfecționist și deseori un bun lider. Este generos, respectabil și conștient de sănătatea proprie.

Portocaliu: Acesta indică o persoană extrem de sociabilă căruia îi place atenția și să fie în lumina reflectoarelor. Aceștia sunt cei cărora le place să le facă pe plac altora și sunt dispuși să ofere și să fie pe frecvența emoțiilor celorlaltor persoane.

Mov/Indigo: Acesta indică o persoană cu psihic puternic sau intuitiv și care este filosofică și întrebătoare. Acesta poate să pară plin de secrete și este foarte conectat la animale, natură și copii. este un individ grijuliu însă nu îi place să își ia deseori angajamente.

Albastru: Acesta indică o persoană cu abilități de comunicare și care are multe idei și viziuni. Este de asemenea intuitiv și foarte inteligent. este calm, când vine vorba de emoții și este un motivator înăscut și o persoană care inspiră. Poate fi obsedat de muncă și manipulativ.

Auriu: Acesta indică un suflet creativ care iubește să se înconjoare de frumusețe și artă. Îi place compania altora și deseori este extrem de atractiv. Oamenii sunt atrași de cei cu aură aurie așa că aceștia au de obicei mulți prieteni. Este independent dar poate fi și îndărătnic.

Alb/Argintiu: Acesta indică un individ cu multe daruri, care este extrem de intuitiv, sensibil și cu abilități psihice. Are o înțelegere spirituală profundă și deseori este un fel de vindecător. Este atractiv pentru ceilalți, însă preferă să aibă doar câțiva prieteni apropiați.

Gri/Negru: Acesta indică un individ care suferă de depresie, negativ sau extrem de fricos ori anxios. Această aură indică nevoia unei curățări sau vindecări.

Este posibil ca unele persoane să aibă o varietate de culori în aură însă vor avea și o culoare dominantă. Culorile aurei se pot modifica în funcție de starea interioară a persoanei, a evenimentelor prin care a trecut și în funcție de mediul ambient.

Vederea aurelor are nevoie de practică, așa că este bine să ai răbdare și să continui să îți îmbunătățești abilitățile testându-ți abilitatea pe cât mai multe persoane.

sursa: http://www.awakeningpeople.com/how-to-see-and-read-auras.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Exerciții de respirație: zece beneficii ale respirației profunde

Ți-ai observat vreodată respirația atunci când ești stresat, anxios, speriat, furios sau în timp ce plângi? Dacă nu, te încurajez...

Închide