Cum sa faci foc cu apa

0

Iata o tehnica de a face focul, daca nu aveti la indemana decat o sticla cu apa si un soare puternic. Daca va plac tehnicile de supravietuire, acest videoclip e unul care va intra la categoria „best of”!

Proiectul a fost insiprat de o colega de serviciu, care a mentionat la un moment dat ca prietenul ei a gaurit o foaie de hartie cu ajutorul unei sticle de apa, arzand-o. Folosind aceasta idee, am incercat pana am reusit si se pare ca am dus tehnica la gradul de perfectiune.

ATENTIONARE: Folositi continutul acestui videoclip pe propria raspundere. (nota: este bine de retinut tehnica, in cazul in care nu aveti un foc la indemana si in acelasi timp de retinut ca imaginatia poate gasi solutie pentru orice, numai sa fiti putin flexibili si nu ancorati prea puternic in ceea ce stiti deja).

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Campul electromagnetic din jurul nostru dispare cand ne imbolnavim – partea 2

continuarea articolului: http://noulpamant.ro/articole/stiinte-de-frontiera/energii-neconventionale/campul-electromagnetic-din-jurul-nostru-dispar-cand-ne-imbolnavim-partea-1/ TOT MAI MULTE DESCOPERIRI STIINTIFICE VALIDEAZA ACTIVITATEA ENERGETICA SENSIBILA SI CONSTIINTA Desi suntem de multe ori constienti de starea noastra...

Închide