Cum sa ai mai multa energie in mod natural

0

Va simtiti lipsiti de energie? Exista un canal infinit de energie care curge in mod constant prin noi, la care ne putem acorda oricand. In timp ce relaxarea si linistirea sunt necesare in doze mici, avem mereu nevoie sa mergem inainte!  Iata cateva sfaturi pentru a mentine nivelurile energie la maximum:

Iesiti afara!

Daca vreti sa aveti mai multa energie, atunci produceti-o! Exista un flux constant de energie care curge prin noi, la care ne putem acorda. Implicati-va creierul, stimulati-va simturile cu ajutorul lumii exterioare! Mergeti in cel mai apropiat parc sau pur simplu la o plimbare in jurul blocului. Atat de multe studii au demonstrat ca aceasta activitate trezeste anumite parti ale creierului care nu sunt folosite de obicei si in acest fel se creaza inspiratia si motivatia pentru propria viata!

Nu va mai uitati la ecranul computerului.screenwatching

Suntem bombardati in viata de zi cu zi cu o sumedenie de ecrane care ne prind in capcana lor si ne distrag atentia. Stand la calculator ziua intreaga ne oboseste mai mult decat ati putea crede.

Aceasta activitate sustrage mai multa energie decat daca am alerga in jurul globului. Pune presiune pe partea dorsala si oboseste ochii. Luati o pauza de la ecran, cititi o carte, faceti o mancare, FACETI ceva ce creaza energie, miscare si motivatie de a merge inainte.

Nu mai consumati bauturi energizante.

Si acest lucru se aplica si in cazul cafelei dar si a majoritatii bauturilor carbogazoase, chiar daca este dificil sa le elimini complet. Daca introduceti substante artificiale in corp, acesta are nevoie de mai multa energie pentru a procesa aceste substante. Bauturi precum cafeaua, bauturile energizante etc. va vor oferi un salt doar pe moment.

Doza de zaharuri de care ati avea nevoie poate fi luata dintr-un sirop bogat in fructoza, pentru a obtine o energie pe care o produceti in mod natural, aceasta fiind o solutie de compromis in concluzie.

Meditati si faceti Yoga.yoga_three_panel

Acestea sunt sursele cele mai puternice de energie. Daca va relaxati corpul si mintea atunci faceti exact ceea ce este nevoie pentru a va recalibra si a functiona in mod optim. Chiar si doar de cateva ori pe saptamana este mult mai bine decat sa nu practicati deloc.

Ascultati-va coprul si dati-i tot ceea ce are nevoie. Stiti cum va simtiti si ce trebuie sa faceti in legatura cu asta. Aveti grija de voi insiva pentru ca totul este inter-conectat. Atunci cand nu aveti grija de corpul fizic, atunci cum ati putea avea grija de spiritul vostru?

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un preot care a fost mort pentru 48 de minute declara ca Dumnezeu este femeie

Am vazut ieri o poveste pe care merita sa o impartasesc si care ar putea schimba complet modul in care...

Închide