Apa și secretele sale: apa are o memorie mult mai lungă decât durata vieților noastre

0
Bei apă cu memorie! Încearcă să bei apă cât mai curată.

Adevărata natură a apei, care este sursa vieții – este necunoscută. Încă știm foarte puține despre proprietățile fascinante ale apei și despre secretele sale.

Totuși, suntem de acord cu Leonardo Da Vinci care a spus că ”apa este forța motrice a naturii”.

Apa ascunde multă putere pe care o putem elibera și modela cu ajutorul energiei emoțiilor noastre puternice, atât pozitive cât și negative.

Gândurile și cuvintele au un cod propriu unic magnetic, ce poate interacționa cu apa; potrivit Dr Emoto.

Masaru Emoto, un doctor în medicină alternativă și mai presus de toate, om de știință cu mintea deschisă, a făcut cercetări asupra apei pe întregul glob, analizând modul în care ne afectează pe noi și mediul înconjurător.

Emoto, care a scris mai multe cărți într-o serie numită ”Mesajele apei”, este faimos pentru declarațiile sale prin care conștiința umană are un efect asupra structurii moleculare a apei.
Gândurile și cuvintele au un cod propriu unic magnetic, ce poate interacționa cu apa; potrivit Dr Emoto.

Experimentele sale cu apa au arătat că aceasta reacționează la cuvintele noastre și în funcție de ceea ce spunem și care sunt emoțiile care acompaniază cuvintele, ele crează forme fie frumoase fie urâte și neregulate. Am aflat de la Dr Emoto că apa are memorie – o memorie mult mai lungă decât cea a vieților noastre tranzitorii.

Comportamentul acestei memorii poate fi comparat cu sistemul de stocare de tip CD sau a benzii magnetice.

Astăzi, mulți oameni învățați admit că apa este o substanță uimitoare ce este capabilă să înmagazineze în mod eficient informațiile de la toate lucrurile cu care intră în contact!

Comportamentul memoriei apei poate fi comparat cu sistemul de stocare de tip CD sau a benzii magnetice.

Fizicianul teoretician Emilio del Giudice de la the University of Milano, Italia, a reușit să demonstreze împreună cu colegii săi că apa are capacitatea de a stoca informații pe perioade foarte lungi de timp.

De asemenea Vitold M. Bakhir, inventator rus și inginer minier, a efectuat multe experimente ce au confirmat aceste rezultate.

Jacques Benveniste (1935 – 2004), imunolog francez, a descoperit că apa are o ”memorie” și a putut înregistra digital și apoi rescrie digital informația în apă, chiar și în momentul în care substanța cu care lucra a fost eliminată din apă. El a comparat rezultatele cu cele obținute în urma unui experiment cu apă normală, care nu a fost expusă unui câmp biomagnetic uman. Rezultatele au fost radical diferite!

Experimentele lui Benveniste au fost urmate de mulți alți oameni de știință de pe mapamond.

Un om de știință rus, Alexander Stiepanow a așezat un vas cu apă distilată pe fruntea unui om care stătea lungit. Acesta a putut salva informațiile micro-energetice extrase de la acea persoană. Apoi, Stiepanov a început să studieze un grafic al apei folosite în experimentele sale cu ajutorul unui aparat special.

Apoi, Stiepanov a așezat un alt vas cu apă distilată în același loc, însă pe fotografia frunții omului. Cele două rezultate obținute au fost identice!

Oamenii de știință au repetat experimentul de mai multe ori. Rezultatul a fost de fiecare dată același.

Esența memorie apei poate fi comparată cu puzzle-ul alfabetului – aceleași litere pot fi aranjate în cuvinte diferite cu înțelesuri diferite, care au informații diferite. Asemenea litere în cazul apei sunt moleculele sale.

Este precum unui ”cod” ce conține o plajă întreagă de informați relevante și proprietăți potrivite, însă depinzând de factori diferiți. Lucrurile stau la fel ca în cazul codului genetic din organismele vii.

Apa este unul dintre purtătorii unor asemenea informații. Aceste informații pot fi transmise mai departe pe internet sau prin liniile telefonice. Este greu să ne imaginăm ce se mai poate face cu aceste informații. Aplicațiile posibile sunt nenumărate.

Cercetările asupra apei sunt abia la început! Noi cercetări făcute la the Aerospace Institute of the University of Stuttgart din Germania susțin declarațiile Dr. Jacques Benveniste prin care apa conține o amprentă a energiilor la care a fost expusă.

Gândește-te la acest lucru! Bei apă cu memorie! Încearcă să bei apă cât mai curată!

Oamenii în vechime erau conștienți și ei de puterea apei, acest fapt fiind evident în miturile și legendele din întrega lume.

Scris de – A. Sutherland – Editor MessageToEagle.com

sursa: http://www.messagetoeagle.com/water-and-its-secrets-water-has-a-memory-far-longer-than-our-transient-lifetimes/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
Artefacte controversate pe care nimeni nu vrea să le cerceteze

O civilizație extrem de tehnologizată a existat cu siguranță în trecutul îndepărtat al planetei noastre. Astăzi nu știm nimic despre...

Închide