Scuturile zburatoare ale Hopi Kachinas – partea 3

0

  •  Bunicul Martin Gashweseoma din Hotevilla (Cea de-a Treia Terasa de piatra) langa petroglife, posibil descriind un “scut zburator” In cartea sa Mexico Mystique, Frank Waters, un expert care nu este amerindian, scrie:… continuare :http://noulpamant.ro/articole/stiri/scuturile-zburatoare-ale-hopi-kachinas-partea-2/

Pe masura ce adunarea avansa din zona varfurilor „kachina” catre Cea de-a Doua Terasa de Piatra, erau transportate cantitati impresionante de porumb si pepeni verzi, pe spatele fiecaruia, ca dar pentru Hopi. Grupuri diverse de mesageri divini creau pentru privitori o imagine de vis. De fapt, indienii Hopi atunci cand spun kachinas de fapt spun creaturi frumoase. Termenul desemneaza faptul ca ei erau atat din punct de vedere estetic placuti, dar vorbeste si depre rolul lor in cadrul sistemului tribal.

Cu mult timp in urma kachinas au adoptat in clanurile lor diverse plante si animale in timpul migratiilor ce au avut loc dupa ce indienii Hopi au iesit din Underworld – Cea De-a Treia Lume mentionata anterior. Prezenta lor a fost cu siguranta fizica sau tangibila si nu supranaturala sau eterica. Cu alte cuvinte, influenta lor s-a simtit direct la nivel material. Pe masura ce timpul a trecut, totusi, coruptiua sociala si religioasa – un motiv recurent in gandirea Hopi – i-a fortat pe acesti „oameni” bizari dar binevoitori sa abandoneze sud-vestul Americii. Din acea perioada si pana in ziua de azi, kachinas au aparut doar in forma lor spirituala

Unii Hopi cred ca acesti kachinas inca manevreaza acele misterioase obiecte zburatoare. In cartea sa The Terra Papers, scriitorul Hopi/Apache, Robert Morning Sky descrie cum bunicul sau, impreuna cu alti cinci oameni erau campati in desert in august 1947, imediat dupa faimosul incident Roswell, atunci cand o farfurie zburatoare a brazdat cerul noptii si apoi s-a prabusit. Din epava, a fost recuperat un extraterestru argintiu, inconstient, insa in viata, pe care l-au numit Star Elder (Batranul stelar). Dupa ce acesta s-a intremat, a transmis telepatic prin intermediul unui cristal, despre razboiul galactic ce avea loc si din cauza caruia nava sa s-a prabusit. Materialul ultrasecret cu aceasta poveste ramane inca neconfirmat.

Insa intalniri inexplicabile au continuat sa existe. In vara lui 1970, sute de OZN-uri au fost observat la 200 km sud-vest de satul Hopi din apropierea orasului Prescott, din Arizona. In seara zilei de 13 martie 197, in aceiasi zona, o nava in forma de aripa delta, probabil mare aproape de 1,5 km, plina de lumini de-a lungul marginilor sale, a fost observata plutind silentios pe deasupra, inainte de a dispare catre sud. Mai tarziu, acestea au fost cunoscute drept Luminile din Phoenix.

Titlu din ziarul USA Today, 18 iunie 1997.

In 1998 moderatorul radio Art Bell a intervievat doi Hopi in varsta care declarau ca stramosii lor indepartati stiau cum sa calatoreasca spre alte planete. Ei au mai declarat ca in timpul cunoscut sub numele de End Times (Timpul Sfarsitului), vom fi vizitati de catre „oameni din afara” Pamantului, ce au tehnologie avansata.

Un trio de batrani stelari, vas ceramic, Arizona de nord.

Multi Pastratori ai Intelepciunii Hopi cred ca inmultirea observarii scuturilor zburatoare semnaleaza sfarsitul Celei de-a Patra Lumi, sau epoca noastra curenta. In conformitate si cu profetiile Biblice ale Apocalipsei, kachinas sau Batranii Stelari ar putea sa ne avertizeze direct despre aceasta stare de fapt. Ascultand sfaturile acestor entitati de-a lungul secolelor, Indienii Hopi ce au trait izolati pe terasele lor de piatra, cred ca aceasta schimbare globala este acum iminenta. Unele semne si prevestiri se gasesc in cer. Trebuie doar sa privim in sus.

Hopi Star Kachina.
Cele trei stele din vardul capului pot reprezenta Centura lui Orion.

sursa: http://www.viewzone.com/flyingshields/

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Priza de fereastra alimentata solar

Priza de fereastra este o idee fabulos de simpla, incat este uimitor ca nu am vazut-o materializandu-se mai demult. Proiectata...

Închide