vindecarea prin muzica

1

orice structura vie e o împletire energetică perfectă. sunt straturi (în funcţie de complexitatea şi evoluţia sistemului viu compusă din mai multe sau mai puţine pături de frecvenţe de vibraţii diferite) de energie care sunt în continuă mişcare. această mişcare defineşte, similar ca în cazul amprentelor, semnătura energetică unică a ficăruia. este dacă vrei cântecul tău unic, mirosul sufletului tău. este ceea ce identifică îngerii atunci când te caută în marea de lumină în care îşi scaldă aripile. acest bâzâit este neîntrerupt şi are ca afect o anume manifestare în cadrul fiecărui sistem corporal. aşa cum aceste manifestări pot fi citite în aură ca şi culori, identic acest sunet defineşte acele caracteristici ce definesc respectivul sistem viu.nu  numai că această muzică se poate „citi” dacă faci linişte în tine, dar îţi poate semnala, senzorial, diverse probleme sau lipsuri, dacă ştii să citeşti partitura.

http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/025/9/8/Celestial_Dream_by_Lemmy_X.jpg

 

cel mai pregnant sunet pe care îl poţi percepe nu este însă propriul sunet (cu care suntem atât de obişnuiţi) ci sunetul creat de către energia feminină, acea colecţie de vibraţii spirituale care materializează pământul. de asemenea, în cadrul viselor sau al călătoriilor astrale poţi capta sunetul fundamental al zonei universului în care ne aflăm, care este o compoziţie pe mai multe frecvenţe în care energia masculină a soarelui se completează cu energiile specifice fiecărei planete din sistemul solar şi al lunilor acestora. dacă eşti foarte sensibil şi dezvolţi o apetenţă către identificarea acestor semnale sonore poţi merge chiar mai departe şi desena o hartă sub formă de partitură muzicală pentru întreaga galaxie şi chiar şi mai departe. ce e foarte important de reţinut e că întotdeauna aceste „cântece” se prezintă cumva împletite cu vibraţia ta proprie şi crează un sunet unic de fiecare dată, frecvenţa lor fiind definitorie pentru identificare. re-cunoaşterea se face de fiecare dată intuitiv.

http://4.bp.blogspot.com/_TJr9oXBg5-Y/TP83vPxjTUI/AAAAAAAAAAw/T2p1m1kemEo/s1600/water02new.jpg

 

nu trebuie să încerci să „auzi” aceste frecvenţe. nu acesta e scopul în sine al unui parcurs în acea durecţie. scopul e de a determina, pe baza sistemului intern alegerea acelor piese muzicale care te pot ajuta pentru vindecare. de fapt, ce însemnă vindecare? înseamnă atingerea unui echilibru în toate structurile pentru o funcţionare optimă, ceea ce se traduce printr-o curgere fluentă şi naturală a energiilor prin toate structurile corporale.

sunt, cred, celebre testele doctorului Masaru Emoto, care a folosit cel mai apropiat element primordial al universului de structurile sistemelor vii, şi anume apa, în câteva experimente de acum celebre. faptul că apa are conştiinţa acestor vibraţii se citeşte în modul în care reacţionează atunci când se cristalizează în momentul în care îşi schimbă forma de agregare. de fapt apa citeşte vibraţia fundamentală a acelei creaţii, care este traducerea unor lungimi de undă ale luminii ce denumim iubire şi le afişează în mod similar cum creierul citeşte informaţiile venite de la structurile superioare. pentru că atunci când îngheaţă, apa crează forme fixe, observabile, cuantificabile raţional, se poate observa acest efect pe care sunetul îl are asupra materiei, de fapt asupra energiei care crează materia. la fel cum apa lichidă ia forma vasului în care este turnată, identic se mulează cimatic pe frecvenţele sonore pe care le captează.

http://4.bp.blogspot.com/-cu9hxwSwNqk/TZUfZY3uraI/AAAAAAAAAC8/HuWsVv_KNJM/s1600/smartwatercrystals.jpg

 

mai mult, apa este traducător al sentimentelor, pentru că în acest univers, unde totul curge odată cu energia care circulă neîncetat, sentimentele sunt efecte ale unor vibraţii manifestate în structurile corporale. acest cântec deci al energiei crează pe lângă sunetul fundamental ce poate fi captat şi o reacţie senzorială ce se poate traduce sub forma sentimentelor. aceste semnale pe care le emit corpurile superioare se asociază trăirilor în inimă şi de aceea muzica poate crea sentimente atât de profunde atunci când accede părţi ale conştiinţei care dezleagă curgerea energiei. similar cum apa se dezgheaţă, muzica poate rupe aceste poduri cristalizate de energie blocată şi aduce la normal structurile afectate. pentru că atunci când energia circulă liberă în corp, efectele traductibile sunt o stare de sănătate, de bucurie şi de linişte ce aduc echilibrul şi care în caelaşi timp însemnă echilibru.

http://us.123rf.com/400wm/400/400/argus456/argus4560807/argus456080700085/3301535-abstract-musical-notes-on-a-golden-background.jpg

 

pentru că totul este legat într-un mod minunat, la nivel de esenţă, muzica are o conştiinţă de sine stătătoare, crează efecte cuantifiocabile în structurile vii, modelează realitatea prin prezenţa ei minunată în lumea manifestată. similar gândurilor, muzica se acumulează în conştiinţa colectivă sub formă de vibraţie şi deschide sau închide canale de comunicare, de aceea e atât de utilizată şi are un efect atât de puternic în reclame sau ca amabasadori pentru diverse evenimente.

îngerii sunt cele mai frumoase manifestări care însoţesc compoziţiile muzicale pentru că acei îngeri ai inspiraţiei cretive muzicale sunt chiar acele prezenţe ce definesc sunetele ce compun creaţiile muzicale inspirate de către ei. sunt chiar acele partituri minunate pentru că în accepţiunea energiei iubirii înger însemnă frumuseţe, minunăţie. ei practic îşi lasă fluxurile energetice să curgă către o antenă deschisă ce recepţionează aceste semnale şi le traduce în matematica perfectă a muzicii. e doar încă o dovadă a prezenţei perefecţiunii în lumea materială, ce este realmente edenul după care umblăm o viaţă întreagă nefiind conştienţi de iarba pe care o călcăm în picioare sau de extraordinarele flori care miros de îmbată sufletul, sau să vedem lacurile, mările, munţii ce se întrezăresc la linia orizontului. cântă, suflet muzical!

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
puterea formei

forma este întotdeauna pretextul structurii, ordinii interioare a lucrurilor. e oglinda perfectă a unirilor și a organizărilor materiilor în jurul...

Închide