Un doctor a descoperit o metodă de a adormi în 60 de secunde

0

Insomnia este o dereglare a somnului de care suferă multe persoane. Dificultățile legate de somn, trezitul în mijlocul nopții și imposibilitatea de a adormi din nou, pot fi evenimente stresante și pot avea efecte negative asupra stării generale de sănătate. Oamenii care se confruntă cu aceste probleme au încercat o sumedenie de metode și tehnici diferite care au rezultate nesatisfăcătoare, însă, din fericire, avem o soluție la toate acestea. Dacă suferi de insomnie, atunci acest articol îți va schimba viața.

Dr. Andrew Weil a descoperit o metodă revoluționară de a-ți antrena creierul să adoarmă în doar 60 de secunde. El a fost inspirat de yoga și de puternicele practici de respirație pe care această disciplină le oferă, compunând un exercițiu de respirație numit ”Exercițiu de respirație 4-7-8”, care te poate ajuta să adormi în câteva secunde.

Acesta este extrem de simplu și este garantat să îți ofere rezultatele scontate, ajutându-te să adormi în mai puțin de un minut. Ceea ce este cel mai uimitor este că nu ai nevoie de niciun echipament, trebuie doar să urmezi instrucțiunile, iar problemele tale legate de simn vor deveni o chestiune a trecutului.

Iată ce trebuie să faciȘ

Expiră complet pe gură, scoțând un sunet șuierat.
Închide gura și respiră încet pe nas, numărând până la 4.
Ține-ți respirația 7 secunde.
Expiră complet pe gură, scoțând un sunet șuierat, numărând până la 8.
Aceasta este o respirație. Acum inspiră din nou și repetă ciclul încă de trei ori, pentru un total de 4 respirații.
Dr. Weil ne avertizează că cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem este să ne concentrăm atenția pe respirație și să inspirăm și expirăm profund. În acest fel vom crea un efect benefic asupra creierului, iar mintea se va relaxa, în același timp inima își va diminua bătăile.

Poate ți se pare că sună prea frumos ca să fie și adevărat, însă tot ce trebuie să faci este să încerci și tu ca să vezi ce efecte are. Vei fi uimit de rezultate. Nu uita să împărtășești cu persoanele iubite această tehnică, pentru ca și ei să doarmă mai bine.

sursa: http://www.bodymindsoulspirit.com/fall-asleep-in-60-seconds/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Salutul Soarelui îți va energiza corpul

Cu toții avem nevoie de puțină energie dimineața. Unii preferă cafeaua, unii ceaiul iar alții optează pentru o alergare. Pentru...

Închide