Miere cu turmeric: cel mai puternic antibiotic

0

Proprietățile uimitoare și aroma unică a turmericului au fost venerate și folosite în același timp, de secole. Acest condiment incredibil de sănătos, ce are o culoare galben intens, oferă un miliard de calități medicinale, fiind folosit în medicina chineză, indiană și Ayurvedică.

Oamenii au folosit turmericul pentru tratamentul rănilor și al tăieturilor, al problemelor de piele, al luxațiilor, al problemelor cu ficatul, al problemelor respiratorii și problemelor gastrice, digestive, al inflamațiilor, infecțiilor și al tumorilor maligne.

Ingredientul său activ, cucurmina, are calități anti-microbiene, anti-inflamatorii și anti-oxidante puternice. Turmericul elimină în mod eficient inflamațiile din corp, osteo-artrita, gastrita, microbii și ulcerele gastrice și peptice, îmbunătățește funcționarea creierului și tratează boala Alzheimer și ajută și în alte nenumărate cazuri de probleme de sănătate.

Potrivit Dr. Josh Axe, DC, DMN, CNS:

“Turmericul (Curcuma longa), ingredientul principal din mâncarea indiană curry, este văzut ca fiind în mod inexpugabil cea mai puternică plantă de pe glob în materie de luptă împotriva bolilor și din punct de vedere al potențialului de a rezolva aceste probleme de sănătate.

Beneficiile turmericului sunt vaste și au fost în mod amănunțit cercetate de știință, în prezent existând peste 10.000 de articole ce demonstrează aceste calități. Acest fapt așează turmericul în vârful listei celor mai frecvente menționate plante medicinale din toate ariile cercetării științifice”.

Iată cum se prepară remediul antibiotic cu turmeric:

Ingrediente:

1 lingură de turmeric
100 grame de miere

Instrucțiuni:

Într-un vas de sticlă, se amestecă ingredientele bine.

Se ia câte o lingură din remediu în fiecare oră pentru a trata răceala. Nu înghiți imediat, lasă amestecul să ți se topească în gură. A doua zi, se ia aceiași cantitate la fiecare două ore și se repetă și a treia zi, doar de trei ori pe zi.

Se poate adăuga la acest amestec ceai sau lapte.

Sursa articolului: alternativehealthuniverse.com

sursa: https://www.healthyfoodhouse.com/honey-with-turmeric-the-most-potent-antibiotic-that-not-even-doctors-can-explain/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Deepak Chopra, un interviu

Deepak Chopra este un personaj binecunoscut în lumea spirituală și numai, prietenia sa cu Michael Jackson și clinica pe care...

Închide