Este graviola mai puternică decât chimioterapia?

0

Chimioteraia este deja de mult timp standardul terapiei împotriva cancerului. Totuși, există un copac puțin cunoscut numit graviola ce crește în pădurea Amazoniană – un copac al cărui fructe (numite guanabana) devin concurente puternice în prevenirea și tratamentul cancerului.

Primul test științific asupra graviolei a fost condus de către  the National Cancer Institute în 1976. Cercetările au arătat că ”frunzele și ramurile de graviola sunt extrem de eficiente la atacarea și distrugerea celulelor maligne.”
De atunci, graviola s-a demonstrat a fi un puternic ucigaș de cancer în 20 de teste de laborator, cu toate acestea, în mod ciudat, rezultatele acestor teste nu au fost încă publicate.

Semințele copacului graviola conțin un compus despre care s-a descoperit că este de 10,000 de ori mai puternic în ncetinirea creșterii celulelor canceroase decât Adriamicina, care este unul dintre compușii comuni ai substanțelor folosite pentru chimioterapie. Nu numai că este de 10,000 de ori mai puternic decât chimioterapia, însă compușii din graviola nu doar omoară celulele canceroase dar lasă și celulele sănătoase neatinse.

Un studiu condus la Purdue University a descoperit că frnzele copacului graviola țintesc eficient și omoară celulele maligne în cazul a 12 tipuri de cancer, incluzaând cel de colon, de sân, de prostată, de plămâni și pancreatic. Ele protejează în același timp sistemul imunitar, ajutând la prevenirea unor infecții letale și pe deasuora sunt și energizante. Cu toate că nu există la ora actuală niște teste în care să se folosească și niște dubluri de tip placebo, studiile făcute până în acest moment pe garviola o prezintă ca o potențială sursă de substanțe anti*canceroase ce promite și deci are nevoie de mai multe cercetări amănunțite.

sursa: http://undergroundhealthreporter.com/is-graviola-really-more-powerful-than-chemotherapy/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Genele noastre sunt afectate de gânduri și emoții mai mult decât credem

LISA ANN CATANO ne împărtășește câteva descoperiri din epigenetică care ne demonstrează că genele noastre sunt afectate de credințe și...

Închide