BIONERGOTERAPIA

0

Bioenergia este un cuvânt care desemnează toate fluxurile energetice pe care cu simţurile nostre fizice nu le putem identifica şi trebuie să ne folosim structurile fizice de vibraţii superioare pentru a face astest lucru. Pentru a putea vorbi despre Bioenergoterapie trebuie sa identificăm mai întâi câteva repere foarte importante, mai întâi în identificarea acestor energii, în înţelegerea curgerilor acestora şi apoi în tehnicile propriu zise care se pot folosi pentru ceea ce denumim ca vindecare. Dacă doriţi să păşiţi cu dreptul în acest vast domeniu vă recomand să îl citiţi pe S.N. Lazarev, care are ani buni de experienţă în tratamente de toate tipurile şi vă poate conduce din detaliu în detaliu pentru o mai bună înţelegere.

Aspectul identificării bioenergiilor care circulă libere prin sistemul corporal-energetic al omului este primul pas ce trebuie făcut pentru un terapeut. De obicei aceştia sunt persoane deschise, optimiste şi care se simt foarte puternic în jurul oamenilor atunci când îi întâlneşti. Acest sentiment este datorat faptului că bioenergoterapeutul de obiei este o persoană cu înclinaţii spirituale şi are nişte câmpuri foarte puternice datorită acestui fapt dar în acelaşi timp are şi o înclinaţie naturală, înnăscută către acest aspect al realităţii. Asta însă nu exclude ca oricine, dacă faci paşi conştienţi către această direcţie, că nu poate ajunge un terapeut cu rezultate remarcabile, atunci când înţelege modul de funcţionare al energiilor şi se deschide ca să fie receptor pentru energiile vindecătoare ce sunt atrase în munca de vindecare. Pentru că terapeutul practic, după ce identifică sursa problemelor lucrează asupra lor lăsând să treacă prin corpul lui exact acele fluxuri necesare pentru echilibrarea, vindecarea sau completarea fluxurilor energetice din structurile pacientului. Aşadar pentru a putea face paşi pe acest drum trebuie să vă alegeţi o metodă de identificare a acestor neregularităţi în structurile câmpurilor, corpurilor, la nivelul chakrelor, al meridianelor energetice sau în orice altă structură a corpului fizic, mental, astral, la nivel de aură sau orice altă manifestare de care suntem conştienţi. De obicei, dacă nu manifeşti înnăscut, una din calităţile ce se leagă de clarviziune, claraudiţie sau clarintuiţie se folosesc câteva metode pentru a identifica aceste „probleme”. Cele mai utilizate dintre aceste metode sunt ansasau pendulul. Nu am să merg mai departe în a explica cum se folosesc aceste instrumente pentru că aceasta e o lecţie pe care de obicei, pentru a o înţelege şi a o folosi corect, trebuie să primeşti câteva instrucţiuni. Să ţi se aşeze în normal folosirea acestor instrumente şi apoi să faci practică, obişnuindu-te cu acestea. Desigur că dacă întrebaţi un terapeut versat, tocmai datorită practicii acestuia, o să vă spună că aceste instrumente sunt depăşite şi că fiecare şi-a creat un algoritm propriu cu care lucrează, folosindu-şi corpul, fie că e vorba de senzaţii de picaj în faţă sau în spate, fie că e vorba de gusturi diverse în gură sau de ţiuituri în urechi, când în stâng, când în dreapta, cu toţii folosesc ceea ce în limbajul programatorilor se numeşte cod binar: 10001011011011.

http://www.revistafelicia.ro/uploads/modules/news/2010/08/1008334/bioenergie.jpg

După identificarea corectă a cauzelor şi a naturii acestora – aici cunoştinţele terapeutului fiind definitorii pentru succesul diagnosticului corect dar şi pentru paşii pe care îi consideră necesari a fi luaţi pentru a ajunge în starea de vindecare – bioenergoterapeutul are două aspecte de urmărit. Odată este aspectul semantic al problemei pe care de obicei psihologia îl atinge cel mai complet din punct de vedere morfologic. Îmbinând astefl de cunoştinţe cu „ştiinţa mundi” – acele cunoştinţe intuitiv – spirituale care conduc inevitabil către adevăr – terapeutul conduce pacientul pe mai multe căi, fiecare cu aparatele de care dispune şi în funcţie de deschiderea pe care o are, către odată conştientizarea unor aspecte ale vieţii acestuia care trebuie privite altfel şi în acelaşi timp poate oferi diverse exemple, sfaturi sau direcţii pe care le poate urma pentru a ameliora şi înţelege situaţiile care îi produc limitările şi blocajele ce duc la boală. De exemplu se pot indica diverse cure, posturi, rugăciuni, meditaţii sau discuta aspecte ale vieţii pacientului care pot conduce către respectiva boală: neînţelegeri cu părinţii, neacceptări în legătură cu alegerile celorlalţi, manifestări ale ego-ului, neînţelegeri în legătura cu adevăratele valori şi programe mentale limitative, ori educate, ori înnăscute. În paralele cu această muncă, fără de care sursa conflictului energo-material nu poate fi combatută sută la sută, se fac diversele tratamente energetice, fie că e vorba de tehnici de tip reiki sau lucru cu palmele, fie că se lucrează pe intenţie de la distanţă, sau folosind diverse tehnici de tip Theta Healing care presupun intrare într-o stare vibratorie specială şi urmarea unor paşi. De asemenea se poate lucra la distanţă pe poză sau folosind intermediari care cunosc persoana în cauză. Există şi cazuri speciale, cum ar fi care vindecă prin simpla prezenţă, prin porţile sufletului, triunghiul format din cei doi ochi fizici şi ce-l de-al treilea ochi. Despre tehnicile de vindecare se pot scrie romane, însă sunt câteva aspecte care sunt important de menţionat. În primul rând terapeutul este doar o antenă, un „medium” bun pentru acele energii, algoritmi şi informaţii necesare vindecării. Apoi ceea ce vindecătorul face, de obicei se petrece la nivelul structurilor energetice – cu cât mai subtile cu atât mai benefice şi cu rezultate mai bune şi mai rapide – dar se poate lucra şi la nivelul organelor fizice pentru că toate acestea sunt plămădite din aceiaşi energie şi lumină, doar de vibraţii diferite.

http://auraclescolour.com/graphics/RoyalSoulGate1.jpg

Ca în cazul oricărei medicine, fie că e vorba de bioenergie, fie că e vorba de homeopatie sau medicină alopată, tehnicile propriu-zise nu sunt de ajuns, nu sunt necesarul complet de experienţă de care sufletul tău are nevoie. Pentru că orice boală are ca şi cauză o neînţelegere, o conştientizare greşită sau un necesar de experienţă în viaţă în fizic pentru misiunea pe care ne-am asumat-o. Fiecare medicină tratează la niveluri diferite simptomele care se manifestă la niveul corpului, la nivelul mental sau la nivel de sentimente/trăiri. Echilibrul acestor structuri aduce acea stare de vindecare spre care cu toţii, intrnţional tindem. Iar atunci când înţelegem că de exemplu mânia este echivalentă a 100 de pachete de ţigări şi nu asupra corpului fizic ci asupra corpului astral, care este scutul corpului eteric avem puţin din „THE BIG PICTURE”.

Bioenergia este peste peste tot în Univers, există mai nou calcule ale lui Nassim Harramein prin care s-a şi demonstrat potenţialul energetic al ne-creatului, al ne-văzutului. Şi desigur că pe intenţie energia lucrează pentru vindecare şi o poate face mai bine decât oricealt instrument cunoscut omului, mai puţin inima sa, sufletul său. Poate face minuni acolo unde alte metode au dat greş. Pentru că poate lucra pe structuri înalt vibraţionale ale omului şi rezolva problemele acolo. Poate deschide conştiinţa. Dar ceea ce nu poate face şi e până la urmă ceva ce fiecare trebuie să facă: să trăiască viaţa şi să înţeleagă de ce acţiunile pozitive care vin din suflet sunt amprenta acestuia şi atunci când ele curg natural înseamnă că eşti în axa Divină a fiinţei tale infinite.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
EXERCITII PENTRU STERGEREA NEGATIVITATII

Puterea meditaţie este foarte mare, dacă urmăreşti faptul că lucrezi la un alt nivel cu energia din tine, cu iubirea...

Închide