Beneficii ale lămpilor cu sare de Himalaya

0

Lămpile cu sare de Himalaya sunt extrase din minele de sare din Himalaya.  Ele sunt dezumidificatori și sursă de ioni negativi. Aerul din jurul nostru este plin de particule incarcate cu electricitate. Fie că ele sunt încărcate negativ sau pozitiv, acestea sunt numite ioni, atmosfera fiind plină de ei. Aceștia trebuie menținuți în echilibru.

Ionii negativi sunt molecule de aer create în mod natural de către fulgere și furtuni, în apropierea cascadelor și a vânturilor puternice, di cauza soarelui și a vântului; se găsesc din plin îm păduri, în zonele montane și în apropierea apei. De aceea ne simțim energizați de aerul curat de la țară sau din apropierea unei cascade. Cerectările conduse au ajuns la concluzia că ionii negativi au un efect pozitiv asupra stării de sănătate, având efecte imediate asupra stărilor interioare, în eliberarea depresiei la schimbarea sezonului, a stresului și a durerilor de cap, pentru că aceștia afectează nivelurile de oxigen ș iserotonină din sânge.

Dr Albert P. Krueger, microbiologist și patolog experimental la the University of California, a decalarat: ”o cantitate extrem de mică de ioni negativi ar putea ucide bacteriile și ar putea curăța aerul în așa fel încât să nu mai infecteze oamenii”.

Totuși, mediul în care trăim astăzi are mult mai multe surse de ioni pozitivi decât în trecut, creând un dezechilibru electric în aer și în corpurile noastre. Suntem expuși la de 20 de ori mai multe frecvențe înalte decât în mod normal. Ionii pozitivi în exces sunt produși de către descărcările rețelelor de înaltă tensiune, de către aerul condiționat, microunde, televizoare, radiouri, sisteme radar și computere. Cele mai periculoase niveluri de ioni pozitivi se întâlnesc în zonele poluate sau extrem de dens populate. Gazele de eșapament de mașini, fumul fabricilor, fumul de țigară, praful, radiațile, substanțele chimice periculoase, toxinele și dereglările electromagnetice, toate la un loc, crează o sursă puternică de ioni pozitivi care în mod gradat se strâng în organism și deteriorează starea de sănătate. Ei pot deteriora celulele și se crede că sunt unul dintre motivele principale pentru procesul de îmbătrânire rapidă și pentru cancer.

Pentru a neutraliza efectele dăunătoare ale excesului de ioni pozitivi din mediul încpnjurător, așezați câte o lampă cu sare în fiecare cameră.

yjhssryjd

1. Lămpile cu sare sunt surse naturale de ioni negativi: Cristalele de sare încălzite absorb molecule de apă din mediul încojurător și apoi le evaporă, un proces în care se eliberează ioni negativi din abundență, creând o atmosferă mult mai echilibrată și sănătoasă.

2. Lămpile cu sare neutralizează lungimile de unde electromagnetice artificiale produse de către aparatura electronică cu care ne înconjurăm, unde ce crează nervozitate, insomnie și lipsă de concentrare. Ele amplifică frecvența naturală de la 8 la 10 cicli pe secundă din creierul uman, care este rezonanța normală sincronizată cu frecvența de rezonanță a câmpului electromagnetic al planetei (7,83 Hz sau cicli pe secundă) și stabilizează undele alfa din creier.

3. Sunt un dezumidificator natural: Sarea este higroscopică, atrăgând în mod natural umiditatea. Ea absoarbe umiditatea în exces creând un mediu uscat, în timp ce omoară bacteriile și alți microbi. De aceea, lămpile cu sare ajută la purificarea aerului, în timp ce elimină mirosurile neplăcute.

4. Ele înfrumusețează ambientul creând o atmosferă relaxantă ce promovează reducerea stresului, un somn mai bun și un sentiment general de bunăstare.

Există numeoase beneficii pentru sănătate ale lămpilor cu sare de Himalaya: întăresc sistemul imunitar, reduc posibilitatea de răceală sau gripă. Dacă le ai în apropiere, ele ne pot ajuta să ne curătăm sinusurile, la eliberarea de migrene, dureri de cap sau alergii. Ele îmbunătățesc capacitatea pulmonară, prevenind bolile legate de sistemul respirator și alină atacurile de astm. De asemenea, îmbunătățesc starea de vigilență dar și concentrarea, vindecarea oboselii și sindromul depresiv/

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
OZN-ul lui Tesla

Nikola Tesla este considerat unul dintre cei mai inovativi și misterioși oameni care au trăit. Dacă Tesla nu ar fi...

Închide