Acesti oameni si-au vindecat diabetul in 30 de zile cu o singura schimbare

0

Diabetul este una dintre bolile cu cea mai mare crestere a incidentelor din epoca noastra. Potrivit American Diabetes Association, in 2012, 29.1 de milioane de americani, sau altfel spus 9.3% din populatie, are diabet. De fapt incidenta diabetului este in continua crestere. Un studiu condus de catre CDC & Research Triangle Institute a ajus la concluzia ca daca tendinta recenta de crestere continnua in mod liniar in urmatorii 50 de ani, schimbarile viitoare in caracteristicile demografice ale populatiei SUA vor coduce la un numar alarmant de mare de cazuri de diabet in America.

Potrivit abordarilor generale din ziua de azi, scopul principal al tratamentului diabetului este de a minimiza cresterea nivelurilor de zahar din sange (glucoza) fara a produce niveluri anormal de mici ale acestuia in sange. Diabetul de tip I se trateaza cu insulina, exercitii fizice si o dieta speciala. Tipul II de diabet se trateaza mai intai printr-o reducere a greutatii corporale, dieta diabetica si exercitii fizice. Exista in ziua de azi credinta ca „Diabetul este o boala cronica ce nu are leac. Societatea Americana de Diabet”.

Insa cum ar fi daca nu numai am putea preveni diabetul, ci chiar sa putem sa si inversam efectele sale odata ce ele se manifesta?

diabetes-720x400

6 Subiecti de test si-au vindecat diabetul in 30 de zile

In filmul „Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days” (Pur si simplu raw: A da inapoi efectele diabetului in 30 de zile), au fost folosite 6 persoane de test, cu stiluri si conditii de viata diferite, insa toti diabetici – cinci diabet tip 2 si unu diabetic tip 1. Toate persoanele erau insulino-dependente.

Inainte de a ajunge la rezultatele acestui film, haideti sa vedem ce este clar stabilit pentru diabetul de tip 1 si de tip 2. Informatiile provin de la The National Diabetes Education Program:

Diabetul de tip 1 – corpul nu mai fabrica insulina. Insulina transforma glucoza din mancare in energie. Oamenii cu diabet de tip 1 au nevoie de insulina in fiecare zi.

Diabetul de tip 2 – corpul nu produce insulina suficienta sau nu o poate folosi eficient. Diabetul de tip 2 este cel mai intalnit.

Participantii programului au fost dupa cum urmeaza:

 • Austin (varsta 25) diabetic de tip 1, dar si probleme cu bautura.
 • Kirt (varsta 25) glicemie peste 1200. Valoarea normala este sub 100. Doctorul sau i-a spus ca „Ar trebui sa fii mort”.
 • Bill (varsta 58) mergea regulat la cardiolog si la neuropatie. Nu isi putea simti picioarele.
 • Michelle (varsta 36) obeza.
 • Henry (varsta 58) lua 9 pilule de insulina pe zi. Glicemia era 464.
 • Pam (62) obeza. Fratele, tatal si sora de asemenea diabetici.

Metoda

Abordarea lui Gabriel Cousens pentru a vindeca diabetul tine exclusiv de schimbarea dietei. El declara ca cercetarile demonstreaza ca in materie de sanatate, persoanele care consuma carne sunt de 4 ori mai predispuse la cancer de san, de 3.6 ori mai predispuse la cancer de prostata, de 4 ori mai mult diabet si predispuse de asemena la multe alte boli cronice. Daca beti doar lapte, exista de 3 ori mai mari sanse de leucemie.

Datorita acestei concluzii, el crede ca cea mai potrivita abordare pentru diabet este o dieta raw (cruditati). Echipa sa prepara mese de cruditati, bine echilibrate pentru subiectii care au fost de acord cu perioada de 30 de zile de test. Mancarea devine in acest fel medicamentul pe care acestia il iau. Avand supraveghere medicala tot timpul, subiectii au continuat sa isi ia medicamentele necesare dar au consumat numai mancare pregatita de catre Gabriel si echipa sa la Tree Of Life Rejuvenation Center.

Rezultate

Incepand cu ziua a 3 a a programului Kirt, Bill si Henry au putut intrerupe medicatia si insulina. Glucoza din sange a scazut in limite normale dupa doar trei zile de dieta. Pam a putut sa isi reduca doza de insulina la o treime. Austin, diabetic de tip 1, a putut sa isi reduca doza de insulina la jumatate. Iar Michelle a inregistrat o glicemie in jurul valorii de 362. Acest lucru a descurajat-o, pana la a dori sa renunte la program, cu toate ca nu a facut-o pana la urma. 

In ziua a 12 a a programului, glicemia lui Henry a scazut cu 256 unitati, comparativ cu ziua 1. Nu mai lua niciun medicament pentru a-si micsora nivelul zaharului din sange. Insa, desi a putut observa rezultate uimitoare, Henry a simtit ca este prea batran pentru program si a cerut sa mearga acasa. Familia sa a sosit in ziua 17 si a plecat acasa. In acel moment, nu mai lua niciunul dintre cele 17 medicamente zilnice, a pierdut 7.7 kg, iar nivelul presiunii arteriale a scazut si el. In cazul lui Henry, dependenta de mancarea uzuala a fost prea mare ca sa o poata depasi.

In ultima zi a testului, ziua 30, au fost inregistrate rezultate incredibile, care pun sub semnul intrebarii serios credintele actuale in legatura cu faptul ca diabetul nu are nicio cura.

 • Kirt nu a mai avut nevoie de medicamente. Glicemia i-a scazut la valoarea de 73 (normal) fara medicamente. S-a descoperit mai tarziu ca era de fapt diabetic de tipul 1 de la inceput. Stare: in limitele normale.
 • Bill a incetat sa mai ia cele 19 pastile zilnice si a slabit 14.5 kg. Glicemia i-a scazut 214 unitati la valoarea de 74 (normal) fara medicamente sau insulina. Stare: in limitele normale.
 • Michelle si-a intrerupt medicatia si a slabit 10.4 kg. Glicemia i-a scazut de la valoarea de 291 la 109 fara niciun medicament. Stare: in limitele normale.
 • Pam a slabit 11.8 kg. iar glicemia a scazut 167 de unitati pana la valoarea de 112, fara medicamente. Stare: in limitele normale.
 • Austin, diabetic de tipul 1, a slabit 9.7 kg. si si-a redus unitatile de insulina de la 70 la 5. Stare: Este considerat diabetic de tip 2.

Dupa cum puteti vedea, absolut toti participantii au experiementat schimbari dramatice legate de starea lor de sanatate si au ajuns fie sa isi regleze nivelurile glicemiei complet (vindecare), fie sa si le tina sub control. Un diabetic de tipul 1 (Kirt) si-a vindecat complet diabetul. Ceva care era considerat imposibil. Toti diabetii de tip 2 au incetat sa mai ia insulina, nemaiavand nevoie.

Ce ne spune acest lucru?

La fel ca in cazul multor altor elemente din medicina moderna, nu avem toate raspunsurile si in multe cazuri ne este greu sa recunoastem ca abordarea generala nu este intotdeauna cea mai buna metoda. Oameni de peste tot aleg sa mearga pe cai alternative pentru a obtine rezultate similare sau cateodata chiar mai bune decat cele pe care le putem obtine prin metoda clasica sustinuta de medici si profesionisti acredidati. Cred ca este important ca oamenii sa isi cunoasca optiunile si sa aiba sansa de a afla de ele. Stiu multi oameni cu diabet care nu realizeaza puterea mancarii pentru transformarea conditiei lor, urmand metoda clasica de a lua insulina si urmand sfaturile generale, pentru ca este singura optiune pe care o cunosc.

Si nu este vorba despre faptul ca abordarea generala ar fi gresita, doar ca in acest caz pierdem din vedere o mare oportunitate. American Diabetes Association spune ca nu exista nicio cura pentru diabet, insa rezultatele testului prezentat mai sus sugereaza cu totul si cu totul altceva.

Ati incercat vreodata dieta raw? Sunt curios sa aflu despre niste cazuri reale cu rezultate pozitive.

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Constiinta creaza realitatea = ganduri noi = actiuni noi = viata noua

Multi dintre noi am vazut "The Secret" sau am auzit de Legea Atractiei de la un prieten sau dintr-o carte....

Închide