Acest sirop este de zece ori mai puternic decât penicilina – omoară toate infecțiile și bacteriile din corp

0

Atunci când sezonul rece se termină, răceala și gripa sunt încă foarte prezente în viața noastră. Pe măsură ce vremea se îmbunătățește, toate bacteriile și infecțiile se trezesc în organismul nostru iar sistemul nostru imunitare pur și simplu nu mai poate să lupte. Antibioticele sunt o opțiune însă nici ele nu pot face față unor viruși rezistenți la medicamente și pe deasupra au și o lista de efecte secundare uimitor de lungă. Este întotdeauna mai bine să îți îmbunătățești sistemul imunitar și să îți refaci sănătatea folosind ingrediente naturale, ceea ce poate să fie mult mai puternic decât antibioticele și medicamentele.

Această rețetă produce un compus de zece ori mai puternic decât antibioticele atunci când vine vorba de tratarea infecțiilor respiratorii, a gâtului inflamat, a tusei persistente, a astmului, a dificultăților de respirație dar și a bronșitelor cronice. Este ușor de făcut și nu ai nevoie decât de trei ingrediente pe care cu toții le avem acasă.

Ingrediente:

Căței de usturoi (câți dorești)
½ cană de apă
¼ cană de oțet de mere organic
½ cană de miere organică

Beneficii pentru sănătate ale ingredientelor

Usturoiul este cunoscut ca un puternic remediu natural și a fost folosit în cazul problemelor respiratorii de secole. El are proprietăți antibacteriene și antivirale și pe deasupra întărește sistemul imunitar. Usturoiul are puterea de lupta împotriva mutațiilor din viruși. Este foarte eficient împotriva virușilor noi dar și a celor cu mutații. Puterea sa provine din compusul numit alicin, care este de 10 ori mai puternic decât penicilina. Toate aceste proprietăți fac din usturoi un super-aliment natural ce te va ajuta să rămâi sănătos și să te însănătoșești.

Oțetul de mere are proprietăți antivirale și antibacteriene, dar este și un stimulant pentru sistemul imunitar, ajutând la lupta împotriva bacteriilor și a virușilor. El conține și enzime benefice, bacterii și minerale ce promovează o stare generală de sănătate și bunăstare.

Mierea are eficiență antibacteriană și proprietăți anti-inflamatorii ce ajută în cazul tusei și a gâtului inflamat. Mierea organică este plină de enzime, vitamine și minerale, acționând ca antioxidant ce luptă împotriva radicalilor liberi.

Preparare:

Taie usturoiul sau strivește-l, apoi adaugă restul ingresientelor. Pune mixtura într-un vas și lasă-l în timpul nopții să devină omogenă. Dimineața strecoară mixtura și pune-o la păstrat într-un loc întunecat și răcoros.

Meoda de folosire:

Dacă ești bolnav ia o lingură din amestec la câteva ore până când te simți mai bine. Dacă nu ești bolnav dar vrei să îți îmbunătățești sistemul imunitar ia 5 picături de sirop în fiecare zi.

sursa: https://www.bodymindsoulspirit.com/syrup-10x-powerful-penicillin/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Auroville: aici oamenii trăiesc fără politică, religie și bani

Sună prea bina ca să fie adevărat, un loc unde bărbați și femei din toate culturile sunt capabili să trăiască...

Închide