Raul Yangtze din China a devenit rosu

0

Am vazut in diverse ocazii cum lacuri si mari capata deodata culoarea rosie. 

In luna august, un lac din sudul Frantei si-a schimbat in mod neasteptat culoarea si cu foarte putin timp inainte de ciudata aparitie din marea Azov, care a uimit locuitorii din zona in momentul in care au observat ca apa a devenit rosie. Urmatorul pe lista este Yangtze, cel mai lung si lat rau din China si al treilea din lume ca lungime.

Raul Yangtze, in apropierea orasului Chongquing, acolo unde se varsa in el raul Jialin, i-a surprins pe localnici devenind rosu portocaliu. Unii oameni au fost atat de uimiti incat au luat mostre si le-au pastrat in sticle.

Altii, precum pescarii locali, au ignorat fenomenul si si-au continuat ziua de lucru, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Raul Yangtze si-a schimbat culoarea.
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Unii localnici au continuat sa lucreze ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Chiar si baltile mai mici create de rau au capatat o culoare portocalie.
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Multi vad in acest fenomen un semn al sfarsitului timpurilor.
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Raul Yangtze inunda si pateaza o zona de dalaj.
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Raul Yangtze ofera o proveliste neobisnuita
Fotografie: ChinaFotoPress/ChinaFotoPress via Getty Images

Cauza fenomenului este inca necunoscuta insa nu este pentru prima data cand un rau a devenit rosu in China. In decembrie anul trecut, raul Jian din orasul Louyang, in nordul provinciei Henan, a devenit rosu dupa ce a fost poluat cu diluant puternic.

Substanta a fost aruncata in reteaua de canalizare a orasului, in mod ilegal, de catre muncitori care lucrau ilegal. Oficialitatile au controlat fabricile respective pentru a le inchide, apoi le-au demontat instalatile.

Potrivit capitolului 16, versetul 4 din Apocalipsa din Biblie, unul dintre semnele prevestitoare ale Armaghedonului este un inger care toarna un vas in rauri, transformandu-le in sange.

Al treilea a vărsat potirul lui în râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au făcut sânge.” (Apocalipsa 16:4)

Acest eveniment si altele similare au speriat oamenii, care au considerat ca aceasta schimbare de culoare este un semn al sfarsitului zilelor si implinirea profetiilor din Biblie. Cazul este investigat in acest moment pentru depistarea cauzei acestui fenomen.

nota: Daca privim dincolo de superstitiile oamenilor, care sunt intr-un fel normale, luand in considerare structura societii si a conducerii acesteia din ziua de azi, dar si datorita nivelului de constiinta atins de catre umanitate, este interesant de observat ca reactia oamenilor la aceasta schimbare neobisnuita a culorii unui rau, ne vorbeste despre superficialitatea si automatismul cu care ne traim fiecare clipa. In loc sa fie curiosi si sa intre in acest „joc” cu inima deschisa, tot ceea ce manifesta este frica, doar pentru ca in subconstientul lor si in cel colectiv ei asociaza acea curgere de apa cu una de sange. De meditat….

nota:sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ce este Advaita sau Non-dualitatea?

Ce este Advaita, sau non-dualitatea? Advaita inseamna non-dual sau "nu doi". Aceasta unicitate este calitatea fundamentala pentru orice. Orice este...

Închide