VISAre CONSTIENTA

0

eşti spirit. eşti suflet. eşti materie. eşti gând, sentiment, visare. eşti, împreună cu tot ceea ce fiinţează şi are un rol reprezentativ la nivel simbolic sau măcar conceptual în ceea ce numeşti realitate. faptul că, din negura timpului, tocmai în deceniul luminii începutului, apar purtătorii unei mesa străvechi şi a unei poveşti despre noi nu e întâmplare. de altfel, la nivel manifestaţional dacă priveşti realitatea ai să reuşeşti, dacă devii observator obiectiv, detaşat de oglindirea pragmatic-schematică a raţionalului, întâmplarea e de fapt o ecuaţie infinit simplificatoare a unor tendinţe alese şi asumate de fiecare în momentul radiaţiei energiei spirituale în universul fizic. des-facerea acestei radiaţii în particule fotonice care împletesc energia materiei în forme recognoscibile se numeşte încarnare şi reprezintă mobilul prin care îţi conduci ciclul evolutiv către un nou nivel. aceşti mesageri sunt şamanii, care aduc în lumina conştiinţei colective povestea visării conştiente, re-asumarea rolului de creator care e înscris în fiecare celulă de lumină care îţi crează vehiculul sufletesc în lumea fizică.

http://static.desktopnexus.com/thumbnails/103332-bigthumbnail.jpg

 

şamanii au ştiut dintotdeauna că ceea ce ei fac prin „intervenţiile” de-a lungul timpului sincron, eliberându-se de povara timpului liniar prin transele auto-induse (un tip de meditaţie ce se poate atinge, în condiţiile planetare de azi şi fără substituenţii de care aceştia s-au folosit în contextul unei vibraţii a mediului mult mai scăzută decât cea din zilele noastre) se numeşte visare conştientă. pe lângă partea de vindecare care e poate cea mai strălucitoare parte a ritualurilor şamanice, există şi această componentă a înţelepciunii care curge nestăvilită atunci când şamanul e în transă. e o componentă a omului care e indisolubulă de natura lui. de divinitatea pe care o poartă înscrisă în gene, în lumina pe care o radiază, în puterea cu care a fost investit de către simplul act al creaţiei lui. al apariţiei existenţei sale. pentru că în acel moment, toate universurile de manifestare, toate structurile create, toate fiinţele care sunt sau nu conştiente de existeţa lor şi a structurilor interne, nu pot încăpea în căuşul acelui eveniment care dă naştere, natural, unei forme de existenţă energetică, iubirea care curge nestăvilit în realmurile vibraţiilor dumnezeieşti, din ne-creat în creat. acele infinitzecimale big-bang-uri de lumină care crează respiraţia conştientă a universului, care împletesc, puls după puls bătăile inimii timpului. acolo, în ascunzişul fiecărei manifestări a vieţii, stă, infinitul şi dreptul de a manifesta această latură a eternităţii care e pulsul sufletului.

 

http://4.bp.blogspot.com/-M01KBtOSvPw/Tca_CtQf7RI/AAAAAAAAAWo/TSmJc2K6K2o/s1600/dreams.jpg

 

similar (ceea ce e sus e şi jos) cu modul în care spiritul „coboară” în planul vibraţional şi de manifestare pe care îl numim fizic, identic, puterea de radiaţie a sentimentelor, a gândurilor şi viselor noastre modelează viitorul. pentru că timpul este adn-ul manifestărilor. este amprenta trecutului care se împleteşte pe proteinele prezentului continuu născând cu viteza luminii structurile energo-materiale ale viitorului. e un val ce se propagă în toate direcţiile născând cuante de lumină ce transformă vibraţiile planurilor supra-sensibile, schimbări care se traduc în elemente palpabile, imediate în zona de vibraţie a corpului fizic şi automat atunci, perceptibile prin intermediul simţurilor primare. omul face acest pas în visare, la ora actuală, în cel mai bun caz, semni-conştient, prin intermediul profeţilor şi marilor maeştrii care depun pe linia viitorului ouăle lor de lumină, fiecare influenţând acest flux în funcţie de libertatea pe care fiecare şi-o poate acorda. de măiestria de a se acorda la naturaleţea şi perfecţiunea naturii, firescului. orice cale e bună, orice informaţie care consrtuieşte e bună, orice conştientizare mai desenează o aripă complexului schimbării. a venit timpul să îţi aşezi toate structurile în aliniament cu centrul galaxiei pentru că lumina nevăzută de acolo va arde toate stringurile karmice şi te vei trezi cumva fără scop. vei pierde acel sâmbure de importanţă pe care ego-ul ţi-l oferă. comuniunea cu totalitatea e mai mult decât poate cineva imagina. e un bliss conntinuu mai presus de orice orgasm sau plăcere pe care o poţi imagina. şi în acelaşi timp e cea mai dulce linişte pe care acel nimic care înseamnă TOT o poate imprima fără substanţă.

 

http://www.carmenguedez.com/articles/painting-CELLISTS_DREAM-c.jpg

 

ridică pleoapele culcate ale sufletului şi priveşte dincolo de pojghiţa de siguranţă pe care câteva certitudini pot conferi iluzia de stabilitate (nemişcare) şi siguranţă (în căuşul cald al mamei). ai să vezi o maree de fluxuri de energie, lumină, sunet ce compun realitatea. tot acest ocean ascultă cântecul fiecăruia. aşa cum şamanul care aduce ploaia devine ploaie, identic omul care îşi doreşte ceva, dar fără a cântări în ego sau ataşament, acel lucru, îl crează ca instanţă a posibilului. dacă vrei ca vocea ta să nu fie o şoaptă tremurată şi să devină un crescendo al unei simfonii eterne, pune peste intenţia gândului, puterea tămăduitoare a inimii. numai acolo se pot alchimiza toate şi nu transforma ci re-găsi.

uşa se deschide, poţi vedea lumina ce străbate aripile serfimilor până la noi, umbrele proiectate în lanuri iau forma pattern-urilor energetice ce se repetă în natură la infinit, ca păpuşile matrioşka, mereu încă una în cealaltă, la fel cum alice păşeşte după iepurele alb.

există, în împăratul zeu al dunei o referire (universul S.F. nu înseamnă imposibil ci posibil) directă la acest act. al visării conştiente. e acel secher-nbiw pe care înţelepciunea lui Leto o traduce în sacrificiul pe care îl face. numai că nu e un sacrificiu, e contopire cu tendinţa naturală de creştere şi echilibru. e yin-yang în procente oglindă. e chiar fructul vieţii născut din flarea vieţii. e ceva ce poţi face şi tu, chiar dacă drumul e anevoios şi şerpuitor. frecvenţa visului e cheia către conştiinţă.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Rudolf Steiner

Alături de Helena Petrovna Blavatsky pentru care e necesar un post separat, Rudolf  Steiner e unul dintre personajele cheie care...

Închide