Reconectarea profundă cu energia fundamentală a Pământului

0
De ce-ul

În primul rând ființa umană este înzestrată cu corpuri, iar corpurile fac parte din sistemul planetar și, ca orice element constitutiv, interacționează cu celelalte elemente, la fel cum celulele din corp interacționează între ele, în baza unor legi fundamentale de funcționare. Legea care face această ”celulă” umană – ființa umană – să funcționeze se bazează – lucru demonstrat de știință de ceva vreme – pe rezonanțe. Ce înseamnă acest lucru?

Ai văzut vreodată un diapazon? Dacă da, atunci imaginea este extrem de simplă… dacă un diapazon vibrează la o anumită frecvență și se apropie îndestul de aproape de un altul, atunci, prin rezonanță, și celălalt diapazon va începe să vibreze la aceiași frecvență. Desigur că în cazul nostru, lucrurile sunt ceva mai complexe, însă principiul de bază este același. Și cel mai bun diapazon pentru noi este Pământul, pentru că este mediul cel mai puțin influențat de toate intervențiile umane de pe planetă și în același timp sursă a energiei noastre vitale – sau cel puțin una dintre ele.

Tradițiile ancestrale și în special șamanismul, au păstrat această înțelepciune străveche ce are la bază o înțelegere mai profundă, holistică a funcționării corpurilor umane, care sunt vehiculul pentru experiența în acest plan de existență. Șamanii au în tradiția lor diverse tehnici de reconectare la energia fundamentală a Pământului. Practica efectivă constă într-o meditație de tip concentrare și vizualizare prin intermediul unor tehnici diverse – vizualizarea legăturii din chakra bazală cu miezul Pământului sau vizualizarea unor rădăcini ce cresc din tălpi până în ”inima” Pământului etc. – în care devenim conștienți de acest flux energetic ce curge întotdeauna dinspre și înspre planetă. O legătură indisolubilă, de care atunci când uităm, devine cumva mai puțin eficientă – mai ales când distanță față de planetă crește, ca în cazul astronauților.

Desigur că și știința din ziua de astăzi și nu numai, a luat în calcul această energie fundamentală, despre care am scris în mai multe articole anterioare ce le puteți găsi lesne căutând termenul ”Schumann”, care este numele pentru ceea ce în mod metaforic este numit pulsul Pământului.

Cum-ul

Dacă tot am menționat și partea științifică a fenomenului, trebuie să menționez că există la noi în țară oameni talentați precum Eugen Bîrgăoanu, care a pus la punct un aparat inedit ce te ajută să te reconectezi la această frecvență fundamentală, cu efecte benefice pentru sănătatea corporală și mentală. Aparatul Mind Synergy folosește o combinație de descoperiri mai noi sau mai vechi pentru reconectarea la această energie fundamentală. Combinația de stimuli pe care aparatul le folosește sunt:

  • tonurile binaurale, descoperite de Heinrich Wilhelm Dove în 1839, care se bazează pe tonuri puțin diferite pentru a crea o rezonanță de o anumită frecvență în creier, în cazul nostru 7,83 Hz; frecvența respectivă este regenerativă din punct de vedere celular și stimulează atât sistemul imunitar cât și secreția de hormoni benefici relaxării și restaurării corpului
  • fosfene sincronizate cu tonurile binaurale, care au fost introduse în lumea modernă de Dr. Lefebure, cre crează conform acestuia cea mai ușor accesibilă formă de energie subtilă; fosfenele au capacitatea de a echilibra emisferele cerebrale și sunt folosite de multe persoane pentru creșterea capacităților cerebrale – de învățare, concentrare, memorare etc.
Beneficiile

Desigur că sunt și alte metode de reconectare la energia fundamentală, cum ar fi cele din Medicina tradițională chineză sau practicile de tip Tai Chi sau QiGong, ca să enumerăm doar două dintre ele, însă poate mai important decât acest lucru este efectul imediat pe care îl resimți în momentul în care folosești în mod conștient frecvența Pământului.

Beneficiul imediat este legat de nivelul de energie, care în mod natural crește prin fenomenul de rezonanță, ceea ce înseamnă pe termen scurt un metabolism îmbunătățit, un sistem imunitar mai performant și o acuitate mentală mai bună. În cazul tuturor experimentelor care au căutat să cuantifice beneficiile acestor practici s-a observat, după o practică constantă pentru o perioadă de timp mai mare de 1 săptămână, un somn îmbunătățit și o stare generală mentală mai bună – dacă nu este cazul unor dereglări ce au nevoie de intervenții directe și direcționate. De asemenea s-a mai constatat o schimbare a ph-ului pielii, care a condus la descoperirea faptului că această frecvență are menirea de a alcaliniza corpul și în consecință de a elimina radicalii liberi din corp, care sunt atât de dăunători celulelor.

Sigur că cea mai la îndemână metodă de a ne reconecta la energia fundamentală a Pământului este să mergem cu picioarele goale pe pământ, dar se întâmplă să fie situații în care nu se poate și atunci putem recurge și la metodele alternative, care pot fi cel puțin la fel de performante ca practică împământării, cum mai este cunoscută.

Temă de contemplație

Dacă noi, ca indivizi, suntem niște celule ale organismului numit Pământ, poate că putem să înțelegem că suntem importanți în ecuația vieții pe Pământ dar și că impactul nostru este important, așa că data viitoare când mergi pe stradă încearcă să fii recunoscător pentru darul vieții și pentru susținerea pe care planeta ne-o oferă necondiționat: hrană, aer, sol pentru plante și animale, păsări etc., combustibili, materie primă, cămin și mamă. Data viitoare când te reconectezi la energia fundamentală a Pământului, prin oricare dintre metodele de mai sus, sau altele, amintește-ți să trezești un grăunte de recunoștință pentru rădăcina vieții: Pământul.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre aparatul Mind Synery, te invit pe site-ul Aim Group, găsești descrierea completă aici: link.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Știința spune că liniștea este vitală pentru creierul nostru

Dovada faptului că zgomotul rănește și liniștea vindecă Valoarea liniștii este simțită de toți, la un moment dat în viață....

Închide