Meditaţia şi stimularea mentală – calea către vindecare şi lumea ta interioară

0

Poate ai experimentat şi tu acele momente în care cursul liniştit al vieţii este zdruncinat de schimbări radicale şi inevitabile:

 • pierderea unei persoane dragi,
 • despărțirea, divorțul, încheierea unei relații lungi de cuplu sau prietenie,
 • pierderea locului de muncă,
 • schimbarea radicală a domeniului în care lucrezi,
 • mutarea într-o ţară străină,
 • luarea unei decizii care schimbă total cursul vieții,
 • apariția unor probleme de sănătate ş.a.

Toate au un punct comun: te scot dintr-un sistem cu care ai fost obișnuit mult timp şi te obligă să înveți cum este să trăiești în afara lui. Nu întotdeauna procesul transformării este ușor, armonios şi echilibrat pentru că în spatele său se ascund o mulțime de emoții nedorite. Dacă ar fi să ilustrăm ceea ce simțim în astfel de momente, ne putem imagina un ghem mare de ațe care este atât de încâlcit încât nu îi poți distinge capătul. Fiecare ață este o emoție, un gând, o credință cu care trebuie să ne confruntăm, dezlegând-o din acel nod încâlcit. De exemplu, atunci când pierdem pe cineva drag, experimentăm toate aceste stări deodată:

 • furie, mâhnire, supărare,
 • sentimentul că am fost nedreptăţiţi, ni s-a luat ceva la care până atunci aveam dreptul,
 • sentimentul de neputinţă în faţa schimbării,
 • pierderea accesului la toate resursele pe care acea persoană ni le oferea,
 • credințe limitative şi învinovățiri: Oare dacă aş fi făcut mai multe, aş fi putut schimba situația? Dacă știam din timp, puteam interveni cu ceva? De ce nu a putut fi altfel?
Când o uşă se închide, multe altele se deschid

Este necesar să acceptăm prezenţa acestor stări fără să fugim de ele. Să le înţelegem scopul şi în final să le integrăm în fiinţa noastră ca pe ceva benefic. Pentru că orice astfel de problemă este de fapt o călăuză care ne invită în interiorul nostru pentru a scoate la suprafaţă resurse neaccesate, lecţii importante pentru evoluţia noastră, neiertări sau etape din trecut nerezolvate, aspecte neintegrate care se repetă şi care ne împiedică să mergem mai departe. În spatele lor stau însăși echilibrul nostru, liniștea şi mai ales libertatea şi șansa de a merge pe o treaptă mai înaltă. Fiecare ață din nodul schimbării este o resursă care îți stă la dispoziție dacă știi cum să o dezlegi din ghem, să o eliberezi şi să o integrezi în noua ta viață.

Stimularea mentală – accesul către lumea ta interioară

În astfel de momente, meditația este mai mult decât importantă şi necesară. Este ca o lupă care îți clarifică lucrurile şi te invită să explorezi lumea ta interioară, să accesezi, prin liniște şi relaxare, tot ceea ce ea conține. Să observi doar, fără să te asociezi cu ele: gândurile, emoțiile, stările şi să asculți care este mesajul lor pentru tine, ce ai de învățat din ele, cum îți pot sta la dispoziție într-un mod benefic. Prin meditație detensionezi acele noduri, încâlceli şi îți eliberezi mintea şi sufletul din limitările sale.

Dacă ești interesat de acest domeniu şi îți dorești să explorezi mai mult beneficiile meditației, echipa de cercetare Aimgroup îţi vine în ajutor prin dispozitivul de stimulare cerebrală Mind Synergy. Acest dispozitiv îţi este benefic, mai ales dacă până acum nu ai practicat în mod constant tehnici de meditaţie sau nu ai făcut din această practică un obicei zilnic.

Cu ajutorul luminilor şi sunetelor alternative stânga-dreapta, Mind Synergy induce rapid creierul în stări de joasă intensitate în care te relaxezi profund. Stresul şi disconfortul dispar, iar haosul mental se dizolvă rapid, reechilibrându-te şi centrându-te în stări benefice cum ar fi: calmul, siguranţa, confortul, încrederea în tine. Senzaţia de vid mental care în meditaţia obişnuită apare după luni de practică, în cadrul şedinţelor de stimulare mentală este experimentată la doar 10 minute după începerea şedinţei.

Mind Synergy îţi oferă atât programe de meditaţie simple, cât şi programe speciale de accesare a subconştientului prin intermediul cărora poţi explora lumea ta interioară:

Programe în alfapotrivite rezolvării problemelor şi clarificării unor soluţii

deoarece în această stare ai acces atât la mintea conştientă, cât şi cea subconştientă. Utilizând aceste programe în alfa poţi afla răspunsuri la anumite întrebări, situaţii şi îţi antrenezi focusul metal şi puterea de concentrare;

– Programe în theta – frecvenţa tetha te ajută să aprofundezi conexiunea ta cu mintea subconştientă, aducând de aici resursele necesare. Prin intermediul programelor theta, Mind Synergy te conduce în stări de hipersugestibilitate în care poţi rescrie emoţii, credinţe, gânduri mai puţin benefice, punând în locul lor stări noi, vibrante de care ai nevoie în anumite situaţii de viaţă;

 

– Programe în delta – îţi dinamizează intuiţia şi favorizează accesarea planurilor subtile prin intermediul viselor lucide, clarvederii, dedublărilor astrale. Mai multe detalii despre beneficiile stimulării mentale Mind Synergy află accesând: https://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Pe lângă aceste programe incluse în meniul de funcţionare Mind Synergy, echipa de cercetare Aimgroup a creeat şi o serie de produse transformaţionale care te ajută în rezolvarea unor probleme specifice cum ar fi: lipsa de motivaţie, problemele cauzate de hipertensiunea arterială şi probleme de învăţare rapidă. Despre aceste programe află pe pagina:

https://www.aimgroup.ro/categorie-produs/programe/

Andreea ManeaAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un experiment de fizică cuantică sugerează că realitatea nu este obiectivă

Lumea spune... Un nou experiment de fizică cuantică tocmai a produs o dovadă izbitoare a unei zone care până acum...

Închide