Codul Zancig poate transforma orice persoană în telepat

0

Cu ajutorul Codului Zancig oricine poate deveni telepat. Nu este o glumă și acest lucru a fost chiar dovedit.

Această tehnică de citire a minții funcționează, însă este nevoie de mult timp pentru a învăța corect codul, nefiind ceva ce funcționează peste noapte. Totuși, odată ce ai dus la măiestrie metoda corectă, îți poți impresiona prietenii și familia cu abilitățile tale telepatice.

Imagine: spiritualunite.com

Codul Zancig a fost dezvoltat de Julius And Agnes Zancig, care a susținut spectacole pe scenă, folosindu-și remarcabilele sale puteri psihice.

Au fost Julius și Agnes Zancig cu adevărat telepați?

La sfîrșitul secolului 19 și începutul secolului 20, Julius Zancig (1857–1929) și Agnes Claussen Jörgensen (1850 −1916), care erau din Copenhaga, Danemarca, au fost magicieni de scenă și au scris mai multe cărți despre ocultism. Spectacolul lor ”Two minds but a single thought!” (Două minți dar un singur gând) a devenit un succes pe întregul mapamanod.

Cuplul a călătorit în multe țări și a devenit faimos ca și cuplu de telepați. Audiența lor și oamenii de știință erau stupefiați. Ar putea fi reală telepatia? Au fost Julius și Agnes Zancig cu adevărat telepați sau se bazau pe un anumit truc?

Julius și Agnes Zancig – Two Minds With But A Single Thought , 1907. Imagine: domeniul public.

Mulți au fost uimiți când Agnes și-a demonstrat abilitățile ei de citire a minții. Având ochii acoperiți, Agnes a putut descrie ce țineau oamenii din publuc în mâinile lor.

În timpul unei demonstrații uzuale, Julius s-a apropiat de o persoană din public, a împrumutat câteva obiecte de la aceasta și a apoi a rugat-o pe Agnes, care avea o bucată de pânză peste ochi, să descrie obiectele. Fără să poată să vadă ceva, Agnes a putut oferi niște descrieri acurate. Deci, cum a putut să vadă?

Răspunsul la această întrebare stă în ingeniosul Cod Zancig, ce poate transforma pe oricine în telepat.

Ce este Codul Zancig și cum funcționează?

În timpul demonstrațiilor abilităților uimitoare ale cuplului Zancig, oamenii de știință și jurnaliștii au devenit interesați de a afla dacă aceștia erau niște șarlatani sau niște persoane neobișnuite cu niște puteri mentale extraordinare.

Julius și Agnes Zancig au fost supușu la mai multe teste, iar abilitățile lor au fost studiate de instituții specializate în puteri psihice, de exemplu în cadrul The Society for Psychical Research (SPR) din Marea Britanie.

Nimeni nu a putut descoperi vreo dovadă a lipsei lor de onestitate, iar toate testele au fost gândite în așa fel încât să expună vreo posibilă fraudă. Ei au fost recunoscuți ca fiind cu adevărat telepați.

Julius și Agnes Zancig i-au păcălit pe toți. Jurnaliști, oameni de știință și oameni de din public, au fost cu toții convinși că acest cuplu din Danemarca avea cu adevărat abilități telepatice extraordinare. Arthur Conan Doyle, faimosul autor al Sherlock Holmes și W. T. Stead, pionier al jurnalismului de investigație, a fost entuziasmat de puterile telepatice ale cuplului Zancig.

Din păcate, în momentul în care adevărul a ieșit la iveală, a devenit evident că Julius și Agnes Zancig nu erau cu adevărat telepați.

Agnes a murit în 1916, iar soțul ei în 1929. În 1924, cu câțiva ani înaintea morții sale, Julius și-a dezvăluit secretul cercetătorului psihic Harry Price. Julius i-a explicat că el și Agnes foloseau un cod verbal ce a păcălit oamenii și i-a făcut să creadă că sunt cu adevărat telepați.

Price spune că ”soții Zancig s-au antrenat ani de zile pentru ca stilul lor să pară perfect și că era nevoie de ore de studiu zilnice pentru a se menține în formă”.

“Am Codul Zancig în bibliotecă și cunosc munca asiduă pe care atât Dl Zancig cât și Dna Zancig au trebuit să o facă pentru ”spectacolul” lor, o chestiune pe care am sicutat-o chiar cu Dl Zancig” a comentat Price.

În cartea Sensational Tales of Mystery Men, Will Goldston scria că ”perechea a lucrat la un cod extrem de complicat și ascuns. Nu a existat niciodată chestiunea vreunui transfer de gânduri în spectacol. Punând întrebarea într-un anumit fel, Julius putea să îi dea informații soției sale exact despre ce obiect i-a fost înmânat. Practica continuă și îndelungată a dus schema lor aproape la perfecțiune și este din punct de vedere uman posibilă.

În anumite ocazii erau plasate anumite persoane de test în sală, iar în momentul spectacolului efectele nu păreau decât să fie miraculoase. Toate testele lor au fost păcălite cu minuțiozitate, iar metodele lor erau imposibil de dezvăluit”.

Odată ce ai învățat Codul Zancig Code, poți să te realxezi și să îți impresionezi familia și pe oricine cu abilitățile tale telepatice. Imagine: Domeniul public.

Există multe versiuni ale codului și acestea pot fi folosite în multe feluri. Câteodată numărul de respirații determină litera selectată, obiectul sau altceva. Cei care ”joacă” pot folosi și alte trucuri pentru a ”ghici” numere, litere, date, nume și așa mai departe. Codul Zancig este considerat încă una dintre cele mai bune metode de a crea iluzia citirii minții și cu toate acestea nu este cu adevărat telepatie.

Pe de altă parte, doar pentru că Julius și Agnes au fost demascați ca fiind niște escroci, nu înseamnă că telepatia nu poate să fie adevărată. Oamenii de știință încă sunt sceptici în legătură cu abilitățile telepatice, dar este posibil ca mecanica cuantică să poată explica fenomenul.

În ultimii ani, mai mulți cercetători au devenit interesați în posibilitatea capacităților telepatice umane. De exemplu, Dean Radin, care este autor și co-autor a peste 200 de articole tehnice și extrem de populare, a mai multe capitole din cărți și chiar a mai multor cărți întregi, inclusiv best-sellerul The Conscious Universe and Entangled Minds este convins că telepatia este reală și sugerează că mecanica cuantică poate oferi o explicație pentru felul în care are loc comunicarea de la minte la minte.

“Există dubii pentru că nu avem încă o explicație pentru acest fenomen”, spune Radin.

Între timp, pentru cei care chiar vor să testeze telepatia, există Codul Zancig și îl poți încerca, chiar dacă doar ca pe o distracție de moment.

Scis de Cynthia McKanzie – Editor MessageToEagle.com

sursa: http://www.messagetoeagle.com/zancig-code-can-turn-anyone-into-a-telepath-this-mind-reading-technique-works/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Uriașa anomalie magnetică de la Kursk și proprietățile sale stranii

Anomaliile de pe Pământ pot fi găsite aproape peste tot. În Rusia există un loc numit Anomalia magnetică de la...

Închide