Puterea gandurilor voastre poate schimba realitatea – partea 2

0

  • Cateodata cercetatorii ce efectueaza experimente delicate in laboratoarele lor nu reusesc pentru multi ani sa recreeze un anumit rezultat al experimentelor lor, atunci cand lucreaza fie in laborator, fie intr-un alt loc, chiar si atunci cand se folosesc aceleasi protocoale. Motivul pentru acest fenomen se cheama “conditionarea spatiului”. Acest fenomen descrie toti acei ani sau orice perioada de timp in care mintea cercetatorului, intentia sau atentia sa au fost concentrate pe crearea a ceva sau pe a astepta un anumit rezultat din partea unui experiment. Intentia concentrata se pare ca de fapt “programeaza” exact “spatiul” unde are loc acel experiment. continuare: http://noulpamant.ro/articole/stiri/puterea-gandurilor-voastre-poate-schimba-realitatea-partea-1/

In acest moment ne facem griji in legatura cu impactul nostru asupra mediului Pamantului, in legatura cu prabusirea economiei, cu razboaiele, violenta si alte evenimente din viata noastra. Si atunci de ce sa nu „programam spatiul” caselor noastre sau a unor locuri sigure care sa devine niste „SPATII DE LINISTE”. Atunci cand intri in aceste spatii e bine sa ramai pur in gandire, pentru ca le programezi constient cu o anumita intentie si recunosti puterea acestor ganduri, ca sa intaresti si mai mult impactul lor asupra realitatii. Ganduri de bucurie, abundenta, fericire, prosperitate, longevitate, supravietuire, stiinta si intreg. Acolo unde ne sunt gandurile, asta creem in realitatea noastra.

Daca in marea majoritate a timpului, gandurile noastre sunt concentrate pe negativ, atunci pur si simplu creem mai mult negativ. Deseori, oamenii ajung in situatii unde lucururile se inrautatesc din ce in ce mai mult, pentru ca nu isi redirectioneaza gandurile. Inchideti televizoarele, renuntati la stiri pentru cat mai mult timp, petru ca acestea va programeaza negativ.

Lumea are nevoie de ganduri pozitive.

Totul in existenta a inceput cu un gand. In lumea noastra chiar acum vedem cum totul devine din ce in ce mai negativ la toate nivelurile. Exista o autostrada destructiva negativa ce se naste dintr-un model de gandire pe care nu am reusit sa il stapanim pana acum. Este important sa stim ce se intampla in lume in toate domeniile, insa in acelasi timp sa nu ne concentram atentia pe aceste evenimente, pentru ca lucrurile deja sunt destul de negative si daca ne mentine si noi in zona unor ganduri negative, atunci vom disparare ca specie. Vechea zicala „uita-te insa nu te holba” se aplica aici!

„A ne holba” implica sa mentinem un anumit gand asupra unui aspect, atat cat putem, pe care vrem sa il creem. Trebuie sa fim constienti de ceea ce s-a intamplat ca sa nu repetam aceleasi greseli ci sa ne concentram ca sa ne petrecem majoritatea TIMPULUI cu atentia indreptata asupra lucururilor pe care ne dorim sa le creem, in acest caz fiind necesara o „auto-corectura”, in acest fel oprind vechile programe, oprind acest flux si redirectionandu-ne gandurile in mod constient, oprindu-ne si asumandu-ne responsabilitatea!

Noi ne creem propria realitate – asa ca haideti sa creem o lume mai buna. Totusi, aceasta este o realitate nascuta din constientul colectiv, asa ca locul de pornire este in interiorul nostru.

Putem sa marim drastic eficacitatea acestui exercitiu prin discipline de concentrare sau meditatie in mod regulat in aceste zone, repetandu-ne intentiile si gandurile. Ca efect, se intaresc conexiunile neuronale din creierul nostru, transformand aceste ganduri si idei in ceea ce se numeste memorie „de lunga durata”, in acest fel producand o anumita frecventa ce se manifesta si care se reflecta inapoi catre noi in lumea materiala.

Daca s-ar intampla ceva catastrofal in aceste locuri, chiar daca ati fi intr-o zona de frica initial, locul in sine va va oferi ceva inapoi in acelasi fel in care voi l-ati oferit locului, pentru ceva vreme. (Exact ca atunci cand incarcati o baterie pentru a o folosi candva in viitor, insa este folositor ca bateria sa fie incarcata pentru momentul in care aveti evoie de ea si sa nu trebuiasca sa o incarcati atunci cand sunteti intr-o stare de panica!) Un alt exemplu ar fi o tornada care v-ar distruge orasul, ar distruge cladirile din tot orasul, insa intr-un mod miraculor va lasa casa intacta. In acest caz ati creat o „bula de frecventa specifica” in cadrul bulei mai mari a a constientului colectiv, Pamantul.

Ideea de baza este sa va acordati un timp pentru a va „conditiona spatial” PROPRIUL SPATIU de acasa sau din alte parti! (Cu cat lucrati mai mult asupra acestor spatii, cu atat efectul va fi mai puternic). Mintea noastra va crea intr-o zi ceea ce noi astazi credem ca este imposibil. Mintile noastre sunt cele mai puternice instrumente si daruri, si cu cat baza de date este mai mare, cu atat exista potentialul de crea mai mult si de a evolua in aceasta lume prin idei, minti deschise si ganduri din ce in ce mai expandate!

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Puterea gandurilor voastre poate schimba realitatea -partea 1

Cateodata cercetatorii ce efectueaza experimente delicate in laboratoarele lor nu reusesc pentru multi ani sa recreeze un anumit rezultat al...

Închide