Puterea gandurilor voastre poate schimba realitatea -partea 1

1

Cateodata cercetatorii ce efectueaza experimente delicate in laboratoarele lor nu reusesc pentru multi ani sa recreeze un anumit rezultat al experimentelor lor, atunci cand lucreaza fie in laborator, fie intr-un alt loc, chiar si atunci cand se folosesc aceleasi protocoale. Motivul pentru acest fenomen se cheama „conditionarea spatiului”. Acest fenomen descrie toti acei ani sau orice perioada de timp in care mintea cercetatorului, intentia sau atentia sa au fost concentrate pe crearea a ceva sau pe a astepta un anumit rezultat din partea unui experiment. Intentia concentrata se pare ca de fapt „programeaza” exact „spatiul” unde are loc acel experiment. 

Deci acum nu numai Observatorul (cercetatorul) afecteaza experimentul, insa si spatiul in sine, zona in care se face experimentul, care este de fapt o consecinta a mintii si care a fost programat in mod inconstient de catre acelasi observator, in tot acest timp, acest fenomen fiind cunoascut sub numele de „efectul observatorului”. Acest fenomen devine din ce in ce mai evident in experimente in fizica cuantica, insa pe masura ce evoluam si puterea mintii noastre se extinde, stiinta se va intalni din ce in ce mai des si va lua in considerare acest fenomen, chiar si in cazul experimentelor „mai mari”. Pana la urma suntem totusi facuti din aceste particule cuantice, niste conglomerate de „energie si informatie”.

Simpla prezenta a unei persoane, a unui observator sau a unei minti in orice mediu schimba si adauga elemente la acel mediu. Acest fenomen este cunoscut sub numele de „campuri morfogenetice”, care sunt campurile energetice care inconjoara orice lucru viu. Insa, daca energia nu poate exista de sine statatoare si este combinata intotdeauna cu o „informatie” anume, atunci campurile morfogenetice ale tututor vor fi programate diferit, conform cunostintelor, educatiei, cresterii, credintelor, experientelor si asteptarilor, toate creand ceea ce este cunoscut sub numele de Minte. Fiecare va avea o „rezonanta a mintii” diferita sau ceea ce este cunoscut sub numele de identitate provenita din „frecventa unica” si care este prezenta si manifesta in propriul camp personal. Acolo unde sunt mintea/gandurile voastre, mai ales pentru perioade lungi de timp, atunci in sine acestea programeaza realitatea din jurul vostru.

Mai exact ceea ce a fost acceptat in mintea voastra incepe sa reflecte catre voi in termeni de „realitate materiala”. „Ceea ce este sus este si jos si ceea ce este jos este si sus”. Asa ca literalmente atunci cand va schimbati mintea (starea), va schimbati realitatea, insa totul incepe cu mintea!

Mintea, de asemenea, nu cunoaste diferenta dintre ceea ce noi numim real si ceea ce este imaginar, asa ca putem programa mintea cu orice. Lumea devine foarte maleabila atunci cand incepem sa aplicam aceste concepte.

Campul morfogenetic – Campul-M

Putem privi acest fenomen in mai multe feluri, pozitiv sau negativ, de exemplu intr-o zona in care multi oameni au suferit sau au murit violent, exista „reziduri” care au ramas si care pot fi simtite de cei care sunt indeajuns de sensibili. Sau atunci cand intrati intr-o catedrala veche, puteti simti o bucurie inaltatoare, pentru ca de sute de ani toti cei care au intrat acolo s-au manifestat in cele mai frumoase moduri, atat in actiuni cat si in ganduri.

Pot gandurile tale sa schimbe realitatea?

Oriunde in natura aveti frecventa de rezonanta mai mare decat atunci cand sunteti in orice oras. Mediul natural creaza o conexiune pura catre Sursa sau Creator. Mediul urban a fost creat de minti prabusite si colapsate. O lume condusa de lacomie, putere, reguli fixe, stres si ego. Asadar orasul este un spatiu conditionat de toate aceste elemente. Atunci cand luati o pauza si mergeti in natura, imediat renasteti, sunteti in pace si energizati, puteti sa ganditi mai clar si va simtiti mai bine in general. Acesta este programul naturii sau de conditionare a spatiului.

Ceea ce este interesant aici in Africa de Sud, avand o rata a criminalitatii ridicata, discutand cu diverse persoane carora li s-au spart locuintele si fac „munca spirituala” sau practica meditatia intr-o anumita camera sau zona, am aflat ca hotii au evitat acele camere. Deci iata, din nou, putem sa vedem ca aceste spatii au fost conditionate, in aceste cazuri cu frecvente inalte de vibratie. Aceste frecvente sunt exact acelea care nu permit de exemplu ca hotia sa aiba loc, manifestare ce are o vibratie mult mai mica. 

Un alt exemplu simplu este ca putem avea o zona favorita in gradina. Un loc in care atunci cand ajungem, ne simtim calmi si relaxati. Aceste spatii tind sa devina din ce in ce mai programate in timp, pentru ca stim ca putem merge acolo ca sa intram in starea de a fi potrivita. Totul se leaga de ceea ce este in mintea noastra. Cu cat acceptam mai mult acest lucru si creem conexiunile acestea neurologice conectand aceste idei in creierul nostru, cu atat vom fi mai constienti de unealta extraordinara care este la indemana noastra. Insa acum putem sa incepem sa conditionam spatiul in mod constient anumite zone pentru ceea ce ne dorim sa facem in aceste locuri, pentru moment si pentru viitor.

Atunci cand binecuvantam ceva dintr-o stare de intentie pura, schimbam realitatea, care se ajusteaza sau aliniaza tocmai cu ceea ce am spus sau gandit, fie ca este vorba despre mancare, un loc, o persoana sau un eveniment. Le programam in mod constient conform dorintelor noastre. Aceasta putere latenta se afla in interiorul tuturor, insa abia incepe sa fie constientizata si folosita. Puterea gandurilor noastre, a dorintelor si a minti. Daca toata lumea ar incepe sa aplice aceste principii, imaginati-va cum am putea transforma lumea!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Adapost pentru refugiati din materiale textile modulare: Abeer Seikaly

"Casa valurita", creata de designerul iordanian/canadian , este e fapt o propunere pentru un refugiu in caz de dezastre pentru...

Închide