Piramidele din Antarctica

0

O echipă de exploratori pretinde că  descoperit dovezi a trei piramide construite de oameni în Antarctica!

Poate să fie posibil ca în Antarctica să fi fost destul de cald ca să existe o civilizaţie acolo? Şi întrebarea şi mai interesantă e dacă o cultură civilizată s-a dezvoltat acolo există dovezi ale acesteia îngropate sub gheaţă? Uimitor, o echipă de cercetători susţine că a descoperit câteva piramide antice acoperite de gheaţă pe continentul Antarctica.

Până acum, echipa nu a dat publicităţii prea multe informaţii cu toate că există câteva poze care au circulat destul de mult pe internet. Vă las să judecaţi şi singuri dacă aceste poze arată nişte piramide artificiale sau nişte vârfuri muntoase, dar până la urmă imaginile sunt intrigante şi cu siguranţă cer nişte studii viitoare.


 În afara acestor imagini echipa rămâne tăcută despre descoperirea lor până se vor face cercetări ulterioare asupra piamidelor. Am obţinut totuşi câteva crâmpeie de informaţie de la un prieten de-al unui membru al expediţiei. Echipa e formată din 8 exploratori din America şi Europa. Două dintre piramide au fost descoperit la circa 16 km de ţărm iar cea de-a treia foarte aproape de ţărm. Echipa plănuieşte acum să ajungă fizic la acele piramide pentru a verifica dacă sunt naturale sau nu. Nu a fost oferit un termen sau o dată pentru acestă expediţie.

sursa:

notă personală: am făcut ceva cercetări în legătură cu subiectul. Poza de fundal care apare pe prima pagină este verificabilă pe google earth şi e salvată chiar de mine. Adevărul este că există miturile hiperboreenilor aşa că nu m-ar mira, chiar dacă se dovedeşte că pozele prezintă nişte piramide naturale, ca acolo să fi existat o civilizaţie înfloritoare. trebuie să ne închipuim că omul poate trăi în condiţii foarte grele şi există azi ceea ce noi numim excepţii – oameni care aleargă kilometri buni la – 30grade Celsius doar în pantaloni scurţi – acest fapt demonstrând capacităţi din noi pe care hiperboreeni le-ar fi putut folosi. Pelasgii au transmis prin tradiţia orală dacilor şi tuturor triburilor trace imaginea descendenţei lor hiperboreene (vezi Dacia Preistorică a lui Densuşianu sau Dacia hiperboreană a lui Lovinescu). Până vom afla adevărul despre aceste piramde vă invit să studiaţi subiectul, este fascinant.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Modelul in spirala

Fascinaţia cerului există în fiecare din noi, de mici privim parcă hiptonotizaţi bolta înstelată, soarele cald şi rotund sau frumuseţea...

Închide