RUSALIILE

0

Pentecostul e doar un alt nume dat Rozaliilor, clipa pogorârii Duhului Sfânt, a curgerii Mirului din Ceruri pe Pământ. Cincizeci de unităţi exact măsurate în toate timpurile şi în toate sufletele. O zi care a revărsat în lumina sufletelor noastre focul re-naşterii, viziunea Raiului pe Pământ, o curgere naturală ce însoţeşte fiecare bătaie de aripă din jurul noastru. O clipă, în oceanul timpului, ca o picătură ce provoacă valuri concentrice, pe care, acum, ne ridicăm şi ne plecăm în faţa vieţii. Ne aşezăm spiritele cu ochii către cer şi simţim pogorârea.

Energia unui nou început, speranţa ce arde mocnit în interior, toate luminile cerului pe bolta sufletului omului. Toate sunt raze divine ce luminează clipele fiecăruia şi aprind cărarea ce duce către reîntregire. O numărătoare a îngerilor ce satu cu trâmbiţele de alamă-lumină în razele Divinităţii, pentru a le filtra şi a le transforma în focul ce arde neîntrerupt în sufletul fiecăruia, la fel ca penele mereu galben – portocalii ale phoenixului. Rodul unui câmp ancestral transformat de puterea de transcendere a Focului Divin. Această coborâre trebuie văzută ca element de reper pentru noi, locuitori ai ţinutului albastru, pentru că arată forma şi modul în care Lumina Divină transformă pentru a permite pasul următor. Este pretextul de început al Creştinismului, alături de Înviere. Este cea mai puternică dovadă care devine putere întru iubire, în rândurile semantice ale Bibliei, găsind dovada glosolaliei.

Acest remarcabil moment în istoria lumii este ca un ţăruş înfipt în solul sufletului, un reper pentru ziua de mâine, pentru umplerea OM-ului cu minunea Sfântului Duh, e pregătirea de care aveam nevoie ca să manifestăm prezenţa Dumnezeului din noi, aici pe tărâmul fizic. E cel mai frumos dar, după dovada Învierii, că Iisus chiar a coborât între noi pentru oameni, pentru a face ceea ce trebuie făcut. A adus cu El Cerul pe Pământ, deschizând infima clipă în care am uitat că avem aripi şi ochi de foc. În care am trecut cu glas stins peste ziua de azi, aşteptând ziua de mâine, cu capul plecat, uitând că în sus e Cerul şi că în jos e doar Oglinda.

Fii binecuvântat, acum în clipa în care Duhul Sfânt îşi coboară focul blând al prezenţei Sale, simte că eşti în clipa de dinaintea sufletului tău, de dinaintea menirii tale. Găseşte în tot ceea ce te ănconjoară acele repere pe care te poţi baza şi mergi înainte cu curaj, demnitate şi iubire, până vei deveni una cu această mare de Iubire revărsată!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
CHAKRELE ILUMINATE

Despre podul curcubeu care face legătura dintre energia bazală a lui Kundalini care îşi caută polul magnetic opus către care...

Închide