Oamenii de știință au decoperit că marea piramidă de la Gizeh poate concentra energia electromagnetică

0

Oamenii de știință au descoperit că marea piramidă de la Gizeh concentrează energia electromagnetică precum undele radio, în camerele ascunse din interiorul său, iar acum echipa de cercetători încearcă să recreeze efectele la scară microscopică, construind struicturi minuscule cu o formă asemănătoare în speranța de a controla putyerea de a concentra undele. Dacă experimentele vor fi un succes, aceste particule pot fi folosite ca celule solare sau chiar ca senzori, anunță oamenii de știință.

imagine oferită de Universitatea ITMO,

Într-una dintre declarații, cercetători de la Universitatea ITMO, Rusia, au scris: ”În timp ce piramidele egiptene sunt înconjurate de nenumărate mituri, avem puține dovezi științifice pe care să ne bazăm, legat de proprietățile lor fizice”. Împreună cu cercetători de la Laser Zentrum Hanovra, grupul de oameni de știință a studiat modul în care marea piramidă interacționează cu undele elctromagnetice de o lungime porporțională. Rezultatele au demonstrat că piramida poate concentgra energia electromagnetică în camerele sale interioare dar și sub bază, acolo unde este localizată cea de-a treoia cameră nefinalizată.

Imagine oferită de Universitatea ITMO.

Grupul a creat un model al marii piramide de la Gizeh pentru a măsura exact răspunsul electromagnetic. Ei au estimat că rezonanța piramidei poate fi indusă cu unde radio cu o lungime între 200 și 600 de metri. Rezultatul semnifică puterea formei piramidei de a concentra energia electromagnetică, o caracteristică a designului pe care poate nu au realizat-o acum 4.400 de ani când au construit piramida.

Imagine oferită de @ahmadajmi

”Pirmidele egiptene au atras mereu atenția. Noi, ca oameni de știință am fost de asemenea interesați, deci ne-am hotărât să ne uităm la marea piramidă ca la un rezonator de unde ce disipă particulele”, spune Dr. Sc. Andrey Evlyukin, cercetător și coordonator al cercetărilor. ”Din cauza lipsei de informații despre proprietățile fizice ale piramidei, a trebuit să folosim niște presupuneri. De exemplu, am presupus că nu există nicio cavitate necunoscută în interior, iar proprietățile materialelor folosite au fost considerate omogene peste tot în piramidă. Cu aceste presupuneri, am obținut niște rezultate extrem de interesante, care pot să îți găsească niște aplicații practice extrem de utile”.

sursa: https://www.designboom.com/design/scientists-discover-shape-great-pyramid-giza-focus-electromagnetic-energy-07-31-2018/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O nouă metodă pentru visare lucidă

Visarea lucidă este într-un fel o stare de a fi ciudată, în care devii conștient că visezi. Atunci când ți...

Închide